Зона знову кличе: для S.T.A.L.K.E.R. 2 вийшло DLC «Ціна надії» та оновлення 2.0

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
alumem
Member

Повідомлення

kairo
ну, админы не дают нам отдельных тем, увы и ах
EuGENiy
Member

Повідомлення

Бляха,не запускається в мене Сталкер. Пише -DX12 RHI use is required by the project, but it is not supported, or failed to choose a valid graphics adapter.
Вінда 11, всі обнови. Драйвер Нвідія останній. Сталкер з магазину Епік. DX12 окремо не встановити.Куди копати?
nutman
Member

Повідомлення

alumem: 23.08.2026 13:45 kairo
ну, админы не дают нам отдельных тем, увы и ах
Я вообще удивлен, что тебя ещё не забанили за такие речи, да ещё и на русском языке. Я бы вот не рискнул такое писать, даже если это и ежу понятно. Тут люди игры покупают находясь в Украине, они вообще в реальности не ориентируются. Это что-то типо помутнения сознания и упомянутые тобою вещи с этим связанны куда сильнее, чем может показаться на первый взгляд
Buldozer.
Member

Повідомлення

Купил как только вышла, даже не запускал. Видимо пора?) не хотел быть бета тестером :D
Vladys77
Member

Повідомлення

nutman: 23.08.2026 01:58
Vladys77: 23.08.2026 01:41
В мене з купою піраток було купу проблем. До частини ігор взагалі тривалий час немає піраток особливо з Denuvo. А коли піратки з'являється, то вони працюють криво і псують вінду.

Той же DRM захист додають в ігри саме тому, щоб пірати їх не крали. Якщо ви не качатимете піратки, то в іграх не буде DRM, який жере додатково ресурси.

Це ж пряма логіка.

В деяких іграх DRM захист з часом прибирають, бо головне не щіпсувати продажі на старті.

Ну і ще пряміша логіка. Якщо ви не платите розробникам за круту гру, то в майбутньому вони більше не зроблять нових крутих ігор. Співробітників звільнять, а франшизу видавець закриє.
Будуть лише ігри сервіси, де гра умовно безкоштовна, але без донатів і мікротранзакцій в неї ви не пограєте. Таке вже не зпіратити, бо воно і так безкоштовне, але і безкоштовно в таке не пограти, бо без грошей ви лише програватимете всім, а грошей це приносить в рази більше ніж однокористувацька гра.
Ну если начать пересчитывать крутые игры, у которых были продажи, но продолжение которых УГ, то к утру не закончим. А по drmу, пускай раздают их бесплатно, я не буду тогда пиратить :idea:
Я к тому, что логика как будто бы казалось есть, но на практике работает другая логика, а не эта, из мира розовых пони. Там, откуда винду портят пиратки, это понимаешь, взагали по загалям, никакой конкретики. Я согласен, что тебе не нравится пиратить и вся эта тема, но выдумывать-то зачем? Нету ничего такого, никаких проблем с пиратками не имел, не помню даже, может что-то когда-то было в 2000х, не уверен. В конце концов, если у тебя и возникла проблема с пираткой, то сносишь её и всё, деньги-то ты за неё не платишь. И винду не пиратки портят, а вайбкодинг
Добре. Спрошуємо до максимуму. Ти працюєш на роботі. Робиш не знаю що, дерев'яні свистульки вирізаєш. А вночі більшість цих свистульок хтось краде. А зарплата в тебе - відсоток від проданих свистульок. Тобто ти заробляєш трохи більше ніж нічого.
Це нормальний розклад?
І тобі кажуть, не кожен же може купити свистульку, тому добре що їх крадуть, так більше дітей зможуть тренувати мелодійний свист.
Vladys77
Member

Повідомлення

alumem: 23.08.2026 02:40
Vladys77: 23.08.2026 00:57
Коли ми переможемо існує висока імовірність швидкого зростання економіки за рахунок інвестицій.
Главное верить :lol:
хотя в 21 веке победой можно назвать что угодно
а вообще, с такой демографической ямой - украина уже давно проиграла
Взагалі будь-що будується на вірі. І цей безглуздий допис вище теж.

А Україна дійсно ВЖЕ виграла. Бо вона досі існує.

Я знаю що є багато "людей світу", для яких де впав, там і "родіна". Але так не для всіх і батьківщина має значення. Бо закордоном тебе не будуть так любити і сприймати нормально як вдома.
А далі кожному своє.
nutman
Member

Повідомлення

Vladys77: 23.08.2026 14:38
nutman: 23.08.2026 01:58
Ну если начать пересчитывать крутые игры, у которых были продажи, но продолжение которых УГ, то к утру не закончим. А по drmу, пускай раздают их бесплатно, я не буду тогда пиратить :idea:
Я к тому, что логика как будто бы казалось есть, но на практике работает другая логика, а не эта, из мира розовых пони. Там, откуда винду портят пиратки, это понимаешь, взагали по загалям, никакой конкретики. Я согласен, что тебе не нравится пиратить и вся эта тема, но выдумывать-то зачем? Нету ничего такого, никаких проблем с пиратками не имел, не помню даже, может что-то когда-то было в 2000х, не уверен. В конце концов, если у тебя и возникла проблема с пираткой, то сносишь её и всё, деньги-то ты за неё не платишь. И винду не пиратки портят, а вайбкодинг
Добре. Спрошуємо до максимуму. Ти працюєш на роботі. Робиш не знаю що, дерев'яні свистульки вирізаєш. А вночі більшість цих свистульок хтось краде. А зарплата в тебе - відсоток від проданих свистульок. Тобто ти заробляєш трохи більше ніж нічого.
Це нормальний розклад?
І тобі кажуть, не кожен же може купити свистульку, тому добре що їх крадуть, так більше дітей зможуть тренувати мелодійний свист.
Ты лучше представь себе мир, где тебе не обязательно брать с каждого по рублю, если ты сделал что-то качественное и хорошее - ты и без того будешь обеспеченным. А обеспечивать какую-то наглую рожу сверх богатствами за три бинокля и pop-up деревья, или спонсировать вайбкодинг, я не собираюсь, для этого тут хватает других людей, пускай занимаются.

Кстати, отсутствие какой-либо защиты на том же сталкере это ничто иное как следование этой идее. Ну да, какое-то количество пиратов скачает бесплатно сыграет, какая-то часть из них даже купит игру пост-фактум, погоды это всё не сделает. Надо продукт сделать качественным, именно это приносит прибыль, а не тряска над защитой, чтоб пират не скачал. Мне сталкер нравится, gamma anomaly одна из лучших игр в которые я играл. Если бы они сделали что-то в этом духе, глядишь даже я, быть может, на распродаже купил бы чисто для проформы, как я это сделал с ведьмаком, давно скачав и поиграв с трекера :shuffle:
nutman
Member

Повідомлення

Buldozer.: 23.08.2026 14:36 Купил как только вышла, даже не запускал. Видимо пора?) не хотел быть бета тестером :D
Пока что пушки светятся как новогодние елки в ночи, надо чуть-чуть ещё подождать :laugh:
alumem
Member

Повідомлення

Vladys77: 23.08.2026 14:43Бо закордоном тебе не будуть так любити і сприймати нормально як вдома.
спойлер
о да, каждый день вижу видосы и новости как украинцев любят и на руках носят.
nutman
Member

Повідомлення

alumem: 23.08.2026 15:10
Vladys77: 23.08.2026 14:43Бо закордоном тебе не будуть так любити і сприймати нормально як вдома.
спойлер
о да, каждый день вижу видосы и новости как украинцев любят и на руках носят.
Эх, вот бы меня за кордоном так любили, вот бы жизнь была, голодные игры worldwide
tornadox
Member

Повідомлення

Vladys77: 23.08.2026 01:14Те що захист їсть ресурси і вимагає інтерннт звісно не добре. Але зламані ігри часто працюють ще гірше та мають купу проблем. Я так свого часу не зміг пограти в Dragon Age Inquisition, бо піратка була крива, вилітала, тормозила, проблеми з сейвами були і ще щось. Я різні піратки пробував і результат був - суцільні танці з бубном.

Тому аргумент що піратка краще працюватиме за нормальну гру - це маячня. В ідеалі піратка не гірше працюватиме за легальну гру.
Ще раз процитую твоє ж повідомлення
Vladys77: 22.08.2026 15:11Але сильно не побігав. Бо саме на Сталкері в EGS якогось хєра зламались хмарні збереження.
І ніби і фіг з ним. Але все не так просто. Гра при кожному запуску створює НОВУ тимчасову папку для збережень на диску. І ще при цьому, якісь проблеми з Epic ID, походу DLC недоступне.

Мене оце вибішує коли офлайн гру не можна запустити через ці дурноваті лончери без наявності інтернету. Так ще й ці хмарні збереження періодично унеможливлюють гру чи випадково затирають локальні збереження.
Ще раз, ти заплатив за гру і ще 30% зверху віддав Епіку за неякісний сервіс. Проблема не в грі, проблема в неякісному сервісі від EGS.
А тепер візьмемо пірата, він нічого не заплатив і він не має проблем з грою, бо в нього нема хмарних сейвів.
Тобто пірат отримав кращий сервіс (даром практично), ніж ти отримав від Епік і ще й за гроші. Пірат не плачеться на форумі, а ти плачешся.

Ерефія номер 2 в світовому списку піратства
Зображення

Дослідження https://thenextweb.com/news/russians-pi ... tent-legal
91% of Russians would rather pirate than pay for content, survey shows
При чому практично будь-яка гра має Французьку, Італійську, Німецьку і свинособачу
Думаю, що кожен український ґеймер хоч раз думав "От чому української в іграх немає?". Відповідь знає майже кожен свідомий українець - нас мало і поряд з нами є одна країна, яка дуже любить асимілювати інші народи. І ця відповідь правильна. Частково правильна. Погодьтеся, частина провини належить і нам - українським ґеймерам. Так як до 2014 року (а багато кому і до 2022) було всеодно на мову, яка у нього виставлена у стімі й улюбленій грі. Ґлавнає вєдь, што би панятна била. Розробники бачили, що українці користуються російською, а значить і до СНД (російського) регіону їх можна приєднати. Українцям же не принципово? І якщо використання російської мови там де альтернативи просто не було (раніше) ще якось можна було пояснити, то от російська у стімі, доті, кс, майні, сталкері, метро й у інших проектах, де українська мова була - це вже виглядає дуже дивно. Розробники не бачили сенсу робити щось окремо для українців, якщо й самі українці цим не користувалися.
https://kutok.io/stasyk_/chomu_ukrayins ... vyty_-59kb
kairo
Member

Повідомлення

tornadox: 23.08.2026 22:55Ерефія номер 2 в світовому списку піратства
При чому практично будь-яка гра має Французьку, Італійську, Німецьку і свинособачу
Зображення
Відповісти