Продам декілька дисків HDD 3.5 SATA та SAS Toshiba, Seagate, WD, HGST на 2, 3, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16 та 20 Tb
Диски не нові та з різними напрацюваннями годин, але в робочому стані.
Пишіть у приватні повідомлення що вас цікавить і я можу зробити детальні фото, скріни смарту і тести поверхні відповідного диску.
Орієнтовні ціни на диски.
2 Тб по 1000 грн за сас в норм стані.
2000 грн за сата в норм стані
Сас із великим напрацюванням сата від 1500 грн і сас від 500 грн.
3 Тб по 2500 грн за сата в норм стані. Сас та сата із великим напрацюванням від 1000 грн.
4 Тб по 3000 грн за сата в норм стані. Сас та сата із великим напрацюванням від 2000 грн.
6 Тб по 5000 грн сата у норм стані. Також залишилися з великим напрацюванням сас та сата від 3000 грн.
Із проблемними секторами сас та сата від 2000 грн.
8 Тб по 6999 грн. Залишилися лише декілька сата.
10 Тб по 7999 грн. Залишилося декілька сас та сата.
12 Тб по 8999 грн. Залишився лише один сас та пара сата
14 Тб по 9999 грн. Залишилося декілька сата.
Можу вислати скріни зі смартами дисків, номер телефону і більш детальний опис за запитом у приватні повідомлення.
Оголошення актуальне, але в наявності вже залишки лише. Переважно це 1 або 2 вказаного об'єму. Трапляються диски з великим напрацюванням та з неідеальним смартом.
У найкращому стані диски великого об'єму такі як 16 Тб чи 12 або 14 Тб.
Новини
Останні статті і огляди
[Україна, Золотоноша] Продам диски HDD 3.5 SATA та SAS Toshiba, Seagate, WD, HGST на 2, 3, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16 та 20 Tb
-
yariksom
Member
Доброго дня! 16 Тб по 9999 грн цікавить, чомусь особисті не відправляються, скиньте телефон чи меседжер.
-
yariksom
Member
Автор відверто бреше, було в нього 16 Тб по 9999 стало після мого допису на 10 000 більше, мені ж відписав, що "тимчасово закінчилися".
Це п*****дун веселий, а не продавець.
-
greatspqr
Member
Ціну змінив щоб не турбували щодо 16 Тб.yariksom: ↑ 23.08.2026 11:43 Автор відверто бреше, було в нього 16 Тб по 9999 стало після мого допису на 10 000 більше, мені ж відписав, що "тимчасово закінчилися".
Я так роблю на ОЛХ коли хочу не видаляти оголошення, наприклад коли прямо зараз нема можливості виставити на продаж, але в перспективі з'явиться, а тому просто вказую завищену ціну щоб не писали зайвий раз. За звичкою автоматом зробив так і тут на форумі, а виявляється є люди готові вдаватися до особистих образ на основі таких дрібниць.
Невже не очевидно що якщо ціна завищена вказана в оголошенні то ймовірно на те може бути своя причина?
-
yariksom
Member
Вас зрозумів, 10 тисяч для мене не дрібниця і виглядає м'яко кажучи не чесно, хоча цілко можливо, що таке сталося без умислу.greatspqr: ↑ 23.08.2026 14:40виявляється є люди готові вдаватися до особистих образ на основі таких дрібниць.
Разом з тим в заголовку є 20ТБ, а пості нема, Ви просто його прибрали мабуть тому, що нема на руках, а з 16 ТБ поступили по іншому.
Наразі Ви не в чорному списписку, а в білому мабуть не з'явитесь ніколи, хоча все можливо.