AMD випустила драйвер Radeon Adrenalin 26.8.1 для нових ігор та 4‑гігабайтної Radeon RX 9050

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

TheGuy
Member

Повідомлення

А драйвер на 8гб vram буде? :rotate:
yariksom
Member

Повідомлення

TheGuy: 21.08.2026 08:53А драйвер на 8гб vram буде?
Нє, вона так працюватиме, драйвер змонтується на основі вбудованого ШІ :lol:
byaka
Member

Повідомлення

Схоже що черевонi так дожартувалися про 8гб у зелених, що самi тепер стали заручниками 4гб,як на мене це справедливо! ;)
warp37
Member

Повідомлення

В драйвере добавили FSR VRAM Generation... ну хоть х2?
Геральт
Active Member

Повідомлення

Поставив, політ нормальний. Тримаю в курсі.
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Геральт
Поставив 9050 чи драйвер для профільної?)

Бо 9050 мона тільки на підвіконня відкритого вікна ставить і чекати поки тцкшнік внизу буде шкандибати - 9050 накриє всією потужністю :rotate:
Геральт
Active Member

Повідомлення

alex_sul: 21.08.2026 10:47Поставив 9050 чи драйвер
Новина
AMD випустила драйвер
Що ж я поставив, хм... здогадаються не тільки лиш всі.
Павло_
Junior

Повідомлення

Це така хороша відеокарта, що AMD заборонила її надавати блогерам і журналістам на огляд, включно з 8гб версією.
Так само й поступила й NVIDIA з RTX 5050
MAKKACIN
Member

Повідомлення

" для нових ігор та 4‑гігабайтної Radeon RX 9050" - нових ігор, НОВИХ / 4гб 67 якийсь.
Ніби новину про 1050ті читаю - випустила драйвер для нової і ноих ігор :lol:
tornadox
Member

Повідомлення

Для ШІ до речі був би непоганий варіант випустити якусь 9040 з слотами для DDR5, для ігор звісно це був би хлам, але наприклад 2х48гб модуля і ось ідеальна ВК на 96гб для LLM.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Третій раз за годину зелений екран при запуску гри та двічі при запуску відео на ютубі. Відправив баг репорт. Відеокарта 7800 ХТ.
yariksom
Member

Повідомлення

Kirakishou: 21.08.2026 12:41 Третій раз за годину зелений екран при запуску гри та двічі при запуску відео на ютубі. Відправив баг репорт. Відеокарта 7800 ХТ.
Це вже щось не те, я про червоні баги лише в інтернеті читаю, можливо тому, що вся система "червона" завжди, може тому, що рідко оновлюю дрова, або просто везунчик :-P
Kirakishou
Member

Повідомлення

yariksom: 21.08.2026 14:59може тому, що рідко оновлюю дрова
Це, а також невдала архітектура 7000-серії відеокарт, які мають в тому числі і апаратні баги.
Я видалив драйвер через DDU і зробив мінімальну установку – тобто тільки драйвер та примітивний графічний інтерфейс і поки що працює нормально. Це вже не вперше, коли ці зелені екрани пов’язані саме з Адреналіном, а не безпосередньо з драйверами.
yariksom
Member

Повідомлення

Kirakishou: 21.08.2026 15:33Це, а також невдала архітектура 7000-серії відеокарт, які мають в тому числі і апаратні баги.
Дякую! я просто марив цією відяхою, зекономлені гроші направлю на 10700, ну або що там буде через два роки.
Відповісти