Новини
Останні статті і огляди
AMD випустила драйвер Radeon Adrenalin 26.8.1 для нових ігор та 4‑гігабайтної Radeon RX 9050
-
alex_sul
Advanced Member
Пропоную обговорити AMD випустила драйвер Radeon Adrenalin 26.8.1 для нових ігор та 4‑гігабайтної Radeon RX 9050
Ми все далі від бога!
Ми все далі від бога!
-
TheGuy
Member
А драйвер на 8гб vram буде? 
-
yariksom
Member
Нє, вона так працюватиме, драйвер змонтується на основі вбудованого ШІTheGuy: ↑ 21.08.2026 08:53А драйвер на 8гб vram буде?
-
byaka
Member
Схоже що черевонi так дожартувалися про 8гб у зелених, що самi тепер стали заручниками 4гб,як на мене це справедливо! 
-
warp37
Member
В драйвере добавили FSR VRAM Generation... ну хоть х2?
-
Геральт
Active Member
Поставив, політ нормальний. Тримаю в курсі.
-
alex_sul
Advanced Member
Геральт
Поставив 9050 чи драйвер для профільної?)
Бо 9050 мона тільки на підвіконня відкритого вікна ставить і чекати поки тцкшнік внизу буде шкандибати - 9050 накриє всією потужністю
Поставив 9050 чи драйвер для профільної?)
Бо 9050 мона тільки на підвіконня відкритого вікна ставить і чекати поки тцкшнік внизу буде шкандибати - 9050 накриє всією потужністю
-
Геральт
Active Member
Новинаalex_sul: ↑ 21.08.2026 10:47Поставив 9050 чи драйвер
Що ж я поставив, хм... здогадаються не тільки лиш всі.AMD випустила драйвер
-
Павло_
Junior
Це така хороша відеокарта, що AMD заборонила її надавати блогерам і журналістам на огляд, включно з 8гб версією.
Так само й поступила й NVIDIA з RTX 5050
Так само й поступила й NVIDIA з RTX 5050
-
MAKKACIN
Member
" для нових ігор та 4‑гігабайтної Radeon RX 9050" - нових ігор, НОВИХ / 4гб 67 якийсь.
Ніби новину про 1050ті читаю - випустила драйвер для нової і ноих ігор
Ніби новину про 1050ті читаю - випустила драйвер для нової і ноих ігор
-
tornadox
Member
Для ШІ до речі був би непоганий варіант випустити якусь 9040 з слотами для DDR5, для ігор звісно це був би хлам, але наприклад 2х48гб модуля і ось ідеальна ВК на 96гб для LLM.
-
Kirakishou
Member
Третій раз за годину зелений екран при запуску гри та двічі при запуску відео на ютубі. Відправив баг репорт. Відеокарта 7800 ХТ.
-
yariksom
Member
Це вже щось не те, я про червоні баги лише в інтернеті читаю, можливо тому, що вся система "червона" завжди, може тому, що рідко оновлюю дрова, або просто везунчикKirakishou: ↑ 21.08.2026 12:41 Третій раз за годину зелений екран при запуску гри та двічі при запуску відео на ютубі. Відправив баг репорт. Відеокарта 7800 ХТ.
-
Kirakishou
Member
Це, а також невдала архітектура 7000-серії відеокарт, які мають в тому числі і апаратні баги.yariksom: ↑ 21.08.2026 14:59може тому, що рідко оновлюю дрова
Я видалив драйвер через DDU і зробив мінімальну установку – тобто тільки драйвер та примітивний графічний інтерфейс і поки що працює нормально. Це вже не вперше, коли ці зелені екрани пов’язані саме з Адреналіном, а не безпосередньо з драйверами.
-
yariksom
Member
Дякую! я просто марив цією відяхою, зекономлені гроші направлю на 10700, ну або що там буде через два роки.Kirakishou: ↑ 21.08.2026 15:33Це, а також невдала архітектура 7000-серії відеокарт, які мають в тому числі і апаратні баги.