Новини
Останні статті і огляди
Зона знову кличе: для S.T.A.L.K.E.R. 2 вийшло DLC «Ціна надії» та оновлення 2.0
-
Earanak
Member
Предлагаю обсудить Зона знову кличе: для S.T.A.L.K.E.R. 2 вийшло DLC «Ціна надії» та оновлення 2.0
Ничо так, 162гб в сжатом виде, 193гб в установленном.
Ничо так, 162гб в сжатом виде, 193гб в установленном.
-
bigmonstr666
Member
Предлагаю обсудить Зона знову кличе: для S.T.A.L.K.E.R. 2 вийшло DLC «Ціна надії» та оновлення 2.0
ну нарешті...
сьогоднішній вечір має бути чудовим
ну нарешті...
сьогоднішній вечір має бути чудовим
-
warp37
Member
Обновление на 117 гигабайт - похоже там половину игры переписали.
-
FastBullet
Member
На этом Wildcat Up to 4.3GHz, 5 cores (1P + 4 LPE) смогу пройти

-
GipeR
Member
может у кого-то есть возможность поделиться по семейному доступу?
-
proos
Member
Поздравляю всех причастных!
После того как вы потестите, присоединюсь и я
После того как вы потестите, присоединюсь и я
-
kairo
Member
DLC до Сталкера можна вже й придбати, навіть на релізі. Особисто собі придбав апгрейд до Ультімейт.GipeR: ↑ 20.08.2026 16:16 может у кого-то есть возможность поделиться по семейному доступу?
Востаннє редагувалось 20.08.2026 16:22 користувачем kairo, всього редагувалось 1 раз.
-
Earanak
Member
Некоторые еще на этапе загрузки DLC уже встряли ))) Друганы пишут что DLC не появилось у них с Ультимейт версией ))
https://steamcommunity.com/app/1643320/ ... 340049826/
Стим перезапускали, кэш чистили, перелогинивались, динамический айпи - меняли
У меня - все ок.
UPD - Если установить на телефон Steam, включить комп. То можно установить удаленным образом с телефона на Комп игру (тогда DLC видно).
У меня - все ок.
UPD - Если установить на телефон Steam, включить комп. То можно установить удаленным образом с телефона на Комп игру (тогда DLC видно).
-
Grava
Member
Завантажую з Польщі, бо нашим серверам щось погано, більше 120мбіт не бачив.
-
Soto
Member
Это при совке когда тачку сделали новую, назвали "Родина". И этот хрен, правитель тех лет спросил - "Ну и почём у нас родина?".
Ну и тачку в итоге переименовали, вроде в "победа", не помню точно.
Так вот, глядя на название, хочу спросить - почем цена надежды?
Ну и тачку в итоге переименовали, вроде в "победа", не помню точно.
Так вот, глядя на название, хочу спросить - почем цена надежды?
Востаннє редагувалось 20.08.2026 16:25 користувачем Soto, всього редагувалось 2 разів.
-
warp37
Member
На GMG полное издание за 1570 гривен (а с "Катка24" ещё дешевле). Одно сюжетное DLC к Borderlands 4 на 5 часов стоит 1299 гривен.GipeR: ↑ 20.08.2026 16:16 может у кого-то есть возможность поделиться по семейному доступу?
Люди, ну совесть имейте какую-то.
-
Earanak
Member
В стиме стоит регион загрузки Украина (Одесса) - уже скачал 142/162гб, ниже 900мбит не проседало.Grava: ↑ 20.08.2026 16:23 Завантажую з Польщі, бо нашим серверам щось погано, більше 120мбіт не бачив.
- Я пошел...
Востаннє редагувалось 20.08.2026 16:27 користувачем Earanak, всього редагувалось 2 разів.
-
GipeR
Member
Та й самої гри поки немає.kairo: ↑ 20.08.2026 16:20DLC до Сталкера можна вже й придбати, навіть на релізі. Особисто собі придбав апгрейд до Ультімейт.GipeR: ↑ 20.08.2026 16:16 может у кого-то есть возможность поделиться по семейному доступу?
-
MVE
Member
На ігрових платформах ще після 11:00 відкрили предзавантаження. Ну а ПК гої як завжди 
-
GipeR
Member
та то дорого, не все могут позволить купить игру 1570 грн.warp37: ↑ 20.08.2026 16:25На GMG полное издание за 1570 гривен (а с "Катка24" ещё дешевле). Одно сюжетное DLC к Borderlands 4 на 5 часов стоит 1299 гривен.GipeR: ↑ 20.08.2026 16:16 может у кого-то есть возможность поделиться по семейному доступу?
Люди, ну совесть имейте какую-то.![]()
-
BoKl
Member
В пості на який ви дали посилання написано Just restart SteamEaranak: ↑ 20.08.2026 16:20 Некоторые еще на этапе загрузки DLC уже встряли ))) Друганы пишут что DLC не появилось у них с Ультимейт версией ))
У меня - все ок.
-
Grava
Member
Earanak
Так це через тебе
хоча Одесу я не пробував 
Так це через тебе
-
tablestikus
Member
Цікаво, у мене Ultimate версія, але длц в профілі немає і пропонує купити
рестарт не допоміг
Востаннє редагувалось 20.08.2026 16:28 користувачем tablestikus, всього редагувалось 1 раз.
-
yariksom
Member
Скажіть, це останнє доповнення чи ще плануються?