Ціни на Intel Arc Pro B70 пішли вгору: відеокарта з 32 ГБ пам’яті різко подорожчала

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Ціни на Intel Arc Pro B70 пішли вгору: відеокарта з 32 ГБ пам’яті різко подорожчала

Це не дивина. VRAMa радикально дорожчає з кінця весни.

Мій ARC B580 до останньго (кінець весни) утримали в ціні ~16к грн (до кризи ціна була 11.5-12.5). І розетка остання його продавала за 16.
Наразі вже 22к грн майже скрізь.
MqM
Member

Повідомлення

Хтось цю відяху взагалі тестував у 3д рендерах та локальних нейронках? Це справді якась альтернатива?
StingerYar
HWBOT OC Team

Повідомлення

Очікувано, це були найдешевші 32ГБ VRAM, що можна придбати новими з гарантією. А з неї ще сміялись типу продуктивності нема для цього обсягу, досміялись :laugh:
KimRomik
Member

Повідомлення

По такій ж логіції подорожчати мають і всі інші відеокарти, бо вони ж всі мають пам'ять...
NVo1
Member

Повідомлення

KimRomik: 17.08.2026 11:26 По такій ж логіції подорожчати мають і всі інші відеокарти, бо вони ж всі мають пам'ять...
деякі відеокарти просто e-waste :gigi:
StingerYar
HWBOT OC Team

Повідомлення

KimRomik: 17.08.2026 11:26По такій ж логіції подорожчати мають і всі інші відеокарти, бо вони ж всі мають пам'ять...
Так дорожчають! Бо мають VRAM :gigi: :lol: https://www.overclockers.ua/ua/news/gpu ... half-2026/
dead_rat
Member

Повідомлення

KimRomik: 17.08.2026 11:26 По такій ж логіції подорожчати мають і всі інші відеокарти, бо вони ж всі мають пам'ять...
Вони і дорожчають
quppeq
Member

Повідомлення

StingerYar: 17.08.2026 11:24 Очікувано, це були найдешевші 32ГБ VRAM, що можна придбати новими з гарантією. А з неї ще сміялись типу продуктивності нема для цього обсягу, досміялись :laugh:
Ну так я я не ллм ентузіаст, буду сміятись ще сильніше. Бо карта подорожчала через компонент який могла б мати менше. Точно візьму щось інше
Але я просто на ЦА цієї карти
Meandmy
Junior

Повідомлення

Береги боженька Intel чтобы у куртки и его кумы лизы су появился конкурент
Voozy
Member

Повідомлення

Meandmy
Интельавив ведь прибыль акционеров не интересует ))
"Хороших" - нету. Ни в памяти, ни в видяхах, ни в корпусах. Чем раньше это осознаешь - тем лучше.
Самое близкое - это Ноктуа, которое за даром отсылает кремпления. И то надо переплатить в 2-3 раза дороже за их товар сначала :lol:
Барбарис
Member

Повідомлення

quppeq, не могла мати менше. Там пам'ять була для просегменту, бо карта в ніші нвідіа про/амд інстинкт. Вона для ігор не продавалась.

StingerYar, як не має? Сміялись лише ігруни. Для 3д і монтажу вистачить, а тепер ще й для ллм. Софт інтел регулярно підтягує. Звісно там є певні проблеми/затримки, бо все вже десятки років створюється під Куда.
Devianne
Member

Повідомлення

випаяють пам'ять і продадуть окремо)))0
Meandmy
Junior

Повідомлення

Voozy: 17.08.2026 12:10 Meandmy
Интельавив ведь прибыль акционеров не интересует ))
"Хороших" - нету. Ни в памяти, ни в видяхах, ни в корпусах. Чем раньше это осознаешь - тем лучше.
Самое близкое - это Ноктуа, которое за даром отсылает кремпления. И то надо переплатить в 2-3 раза дороже за их товар сначала :lol:
Что ты несёшь вообще, какие ноктуа, какие корпуса, какие крепления, какой товар, чтоза ахинея!!! :lol:
yariksom
Member

Повідомлення

KimRomik: 17.08.2026 11:26По такій ж логіції подорожчати мають і всі інші відеокарти, бо вони ж всі мають пам'ять...
Зайди в будь якиї інтернет магазин і глянь на ціни :rotate:
Відповісти