Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
byaka
Member

Повідомлення

Filabatya: 15.08.2026 07:58 byaka
Вона ніяка проти 5060, так само як і 5050 за 17 тон :gigi:
Нiяка rtx4060 обiйшла rtx5060 в форзi 6 ;)
rtx5.jpg
Filabatya
Member

Повідомлення

ви прекрасно знаєте, що 4060 рівня 5050
спойлер
тіні на 1 поділку вліво, щоб жерло трішки менше пам'яті, або просто в кваліті піти :up:
5060 на 25% сильніша 4060, можливо зараз і трішки більше :shuffle:
byaka
Member

Повідомлення

Filabatya: 16.08.2026 01:29 ви прекрасно знаєте, що 4060 рівня 5050
спойлер
тіні на 1 поділку вліво, щоб жерло трішки менше пам'яті, або просто в кваліті піти :up:
5060 на 25% сильніша 4060, можливо зараз і трішки більше :shuffle:
Воно то так,але нове поколiння не повино бути слабше за минуле навiть в однiй грi
SPEC1AL1ST
Member

Повідомлення

Почистил комп от пыли, перетестировал заново)))
спойлер
Зображення
7mindfields
Member

Повідомлення

Striker: 15.08.2026 07:55 Брат взяв 5050 Asus dual за 17к на 10 платежів, бо ціни полетіли в космос. Я до цього ще за 3 тижні казав купувати, коли ця ж сама коштувала 15.5к, якась гіга чи мсі 15к. А за скільки раніше продавалась 5060? Тепер потролюю, що раніше можна було взяти 5060 за ці ж гроші.
Влітку 25го за 17к можна було купити 9060xt 16gb reaper від powercolor, rtx5050 за 17к це черговий iq тест
Ektalion
Member

Повідомлення

SPEC1AL1ST: 16.08.2026 11:14 Почистил комп от пыли, перетестировал заново)))
спойлер
Зображення
2к обертів :apes:
Striker
Member

Повідомлення

7mindfields: 16.08.2026 13:54rtx5050 за 17к це черговий iq тест
Так 5060 вже від 22к починається. Для когось зайві 5к вже не вписуються в бюджет.
А так-то так, минулого літа був найкращий час збирати повністю новий ПК, зараз я б мабуть і не збирав з такими цінами. Хіба що брати б/в платформу на DDR4 і нову відеокарту типу 9070.
vsx
Member

Повідомлення

О, нормально, 5060 уже стоит почти столько же сколько моя 9070 на момент покупки. Стоит дождаться когда 5050 будут продавать по такой цене.
SPEC1AL1ST
Member

Повідомлення

Ektalion: 16.08.2026 13:55
SPEC1AL1ST: 16.08.2026 11:14 Почистил комп от пыли, перетестировал заново)))
спойлер
Зображення
Та пофиг, не слышно
man1242
Member

Повідомлення

SPEC1AL1ST: 16.08.2026 21:05
Ektalion: 16.08.2026 13:55

Та пофиг, не слышно
Як показує досвід минулого обговорення на цю тематику, це чутно як і у інших картах але рівень сприйняття саме як шуму у всіх різне. Враховуючи що це фурмарк а на дворі літо то це нормальні показники, але ми ще враховуємо що це топ виконання для ртх5070ті що робить картину не дуже радісною. Я б радив використовувати працю корпусних крутеляторів спираючись на датчік гпу як самої гарячої компоненти, з відкаліброваною кривою почуєте вашу відеокарту та матимате ефективне охолодження самої системи. Особисто користуюсь софтом від асус, найгірше що бачив але зручне у використані, зробив фанстоп до 60градусів у гпу для усіх кулерів окрім води на цпу, агресивна дельта охолодження стартує від 74 градусів що робить систему у іграшках з тдп до 290ват (майже) безшумною під час гри.
SPEC1AL1ST
Member

Повідомлення

man1242: 16.08.2026 22:17
SPEC1AL1ST: 16.08.2026 21:05

Та пофиг, не слышно
Як показує досвід минулого обговорення на цю тематику, це чутно як і у інших картах але рівень сприйняття саме як шуму у всіх різне. Враховуючи що це фурмарк а на дворі літо то це нормальні показники, але ми ще враховуємо що це топ виконання для ртх5070ті що робить картину не дуже радісною. Я б радив використовувати працю корпусних крутеляторів спираючись на датчік гпу як самої гарячої компоненти, з відкаліброваною кривою почуєте вашу відеокарту та матимате ефективне охолодження самої системи. Особисто користуюсь софтом від асус, найгірше що бачив але зручне у використані, зробив фанстоп до 60градусів у гпу для усіх кулерів окрім води на цпу, агресивна дельта охолодження стартує від 74 градусів що робить систему у іграшках з тдп до 290ват (майже) безшумною під час гри.
Чесно кажучи просто не звертаю уваги що там, чогось асус крейт при заході в фан експерт видає помилку щось там оновити, вже рік, а до цього виставив корпус на мінімум. Працює, мені не заважає, то і добре :) Чесно не чую, може тому що корпус ще чуть дає, може арктік фрізр 3... не знаю не маю проблеми такої щоб туди лізти.

Відправлено через 7 хвилин 27 секунд:
SPEC1AL1ST: 16.08.2026 22:54
man1242: 16.08.2026 22:17
Чесно кажучи просто не звертаю уваги що там, чогось асус крейт при заході в фан експерт видає помилку щось там оновити, вже рік, а до цього виставив корпус на мінімум (о, оновив тільки що ще раз і запрацювало, магія))))). Працює, мені не заважає, то і добре :) Чесно не чую, може тому що корпус ще чуть дає, може арктік фрізр 3... не знаю не маю проблеми такої щоб туди лізти.
Відповісти