Початок був ось тут та ось тут
Енівейз, раїнер отримає сиквел
Пройдено. Дякую за пораду
Я зараз проходжу "Nobody Wants to Die" - це... кіберпанк детектив в стилі ретрофутуризму... чи щось в тому дусі.daesz: ↑ 15.08.2026 17:52 і дуже надіявся на вихід продовження або чогось в тому дусі (той же розробник), а виявився що то просто римейк![]()
Оо, я пам'ятаю бачив постер цієї гри і навіть, здається, трейлер дивився, але зовсім забув після того про неї. І як?FarCry: ↑ 16.08.2026 20:53Я зараз проходжу "Nobody Wants to Die" - це... кіберпанк детектив в стилі ретрофутуризму... чи щось в тому дусі.daesz: ↑ 15.08.2026 17:52 і дуже надіявся на вихід продовження або чогось в тому дусі (той же розробник), а виявився що то просто римейк![]()
![]()
Оо, ще й коротка. Додаємо це до спискуsdbndfgn: ↑ 17.08.2026 14:44 "Nobody Wants to Die" дуже гарна гра на 1 разЗ радістю провів там 6 годин.
З подібних ігор мені сподобався Fort Solis. Там буквально на 4 (5 якщо читати записки) годин геймплею. Приємна графіка і атмосфера топова у грі. Сторі ну таке собі 6.5/10 я би сказав. Англомовна озвучка також варта похвали