Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
такі?
Да. Один в один. Даже сверил по своей фотке.
Где такие берут?
leif
Member

Повідомлення

StTechnik
це ті, що я дістав з ерго. якщо тобі хочеться мати про запас -- кажи куди надіслати і я зашлю, адже у мене вони просто лежать без діла.

Відправлено через 1 хвилину 29 секунд:
друже, не пропустив мій пост з аналогічною пропозицією? бо я там дописав, можна було не побачити
StTechnik
Member

Повідомлення

leif: 14.08.2026 15:44кажи куди надіслати і я зашлю
Ну я ж не могу просто так принять. Хоть что то символическое в ответ придумай. )
leif
Member

Повідомлення

залишається шість годин, щоб доєднатись до ГБ третього рану класичної класики нової ери гмк

в гб база плюс+акценти виходить на 36 баксів дешевше ніж якщо купувати потім :write: :yes:
Yurius
Member

Повідомлення

leif: 14.08.2026 15:44друже, не пропустив мій пост з аналогічною пропозицією? бо я там дописав, можна було не побачити
Короче кажучи справа прийняла неочікаваний віток ,не знаю як ,але проблема була у контактах проводів зі сторони акума,вони відпали на одному ледь (я їх ніколи не доставав наче раніше) і він вішав усе (вони працюють лише парою як я зрозумів,бо я пробував по одному), в "ремонті телефонів"найближчому припаяли за 100грн і вуаля, все працює.

За пропозицію дякую
leif
Member

Повідомлення

Yurius
нема за шо) добре, що все так легко вирішилось

Відправлено через 4 години 59 хвилин 39 секунд:
бухгалтери на місці?

гб на 100% тофу:

https://kbdfans.com/products/tofull

гарні ціни, гарний конфігуратор, а версія з суцільним латунним дном взагалі прикольна B-) може навіть взяв би її собі (жодного фуллсайзу немає в колекції, та і вже була думка взяти тофу65 задля "знайомства" з кбдфанс. передумав тоді брати саме 65%).

втім, я спочатку знайду ог ф1, потім повернусь до цього питання :kbd:
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
Ну как бы вот
спойлер
IMG_4529.jpg
Алю плейт, на силиконовых отех гаскетах. В принципе по жесткости - торм. Оно не жостко, но и такого прям флекса нет. Очень комфортно.
По звуку - :D веселый такой клаки. Все как я люблю. Свичи тяжелее - надо чуть привыкнуть но мискликов поменьше будет.
Батареи тоже поменял - все шикарно. На 90% даже заряд. Все работает превосходно.
Ну світла же людина :beer:
leif
Member

Повідомлення

StTechnik
чудово, що все сподобалось :)

а чому вирішив поставити саме алю, а не pei свій улюблений? для різноманіття?

як би ти описав різницю між сінхаі та слаудами/кд400 по звуку? чи складно сказати, враховуючи що замінив і плейт і маунт?

Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
до речі. що справді відчув різницю між poron і силіконовими гаскетами? в оглядах бачив, що всі ставлять poron бо силікон не дає особливо відчутного флексу (зі слів оглядачів), але звук трошки "прибиває". у тебе інші враження?

Відправлено через 14 хвилин 29 секунд:
панове, можливість потицяти будь-які світчі, які вас потенційно зацікавили, але ви не до кінця впевнені, з тих, що я продаю в відповідному топіку на барахолці для активних учасників цієї теми залишається актуальною. з вас лише оплата пересилки НП і відповідальне ставлення до світчів, щоб вони приїхали назад після тесту такі, як були до нього, якщо не підійшли :)

також в рамках очищення клавіатурної шафи від того, чим я більше не користуюсь, поступово починаю розпродавати кілька десятків сетів різноманітних стабілізаторів (це оголошення я ще ніде не виставляв через свою лінь). для ТХ, здається, збереглись всі коробки, більшість з ТХ -- кліп-ін, окрім них ще є інші стаби (tecsee, durock, swagkeys, typeplus).

хайпові knight v4 та typeplus є по 2-3 сети нерозпакованих (в заводському пакуванні/пломбах), але і ті, що беушні, вони всі без жодних нарікань і нюансів, різниці з новими в роботі по суті і не буде.

запаковані віддаю по ціні за яку взяв без урахування доставки, звісно. беушні нехай буде ~ вдвічі дешевше нових. там подивимось.
StTechnik
Member

Повідомлення

leif: 16.08.2026 17:25а чому вирішив поставити саме алю, а не pei свій улюблений? для різноманіття?
Да, именно для него и плюс хотел попробовать силиконовый маунт. На ПЕИ он флексил бы сильно. А на Алю или СФ - самое то. И по факту - именно самое то. Нет чувства что по асфальту печатаешь.
leif: 16.08.2026 17:25між сінхаі та слаудами/кд400 по звуку
Клады практически равны КД400. Но. По тональности я бы их расположил так с точки зрения "низкий - высокий" питч. КД 400 из всех более низкий, далее Клауд в2, и Синхаи - самые высокие. Но опять таки - они все отличные клаки, все звучат не дешево. А разница в тональности хоть и есть, но она чуть чуть больше чем минимальна.
И кстати. На Алю - звук более собраный что ли. Чуть чуть убирается "веселье" ПЕИ, и звук становится такой... Стогий немного что ли )
leif: 16.08.2026 17:25що справді відчув різницю між poron і силіконовими гаскетами? в оглядах бачив, що всі ставлять poron бо силікон не дає особливо відчутного флексу
У меня как то наоборот. СФ на Прон маунте - это тупо асфальт. На мое ощущение. Я недели три максимум его выдержал. Алю на силиконе явно помягче чем на проне. Он же твердоватый и плюс зажим идет с низу и с верху. Силикон влексит явно больше. Не знаю чо там обзорщики нафантазировали. Прон хорош для ПЕИ и ПП. Для Алю еще можно - оно тогда у меня негатива не вызвало. Но СФ - это просто асфальт - бетон. :D
Відповісти