Усі ключові особливості The Blood of Dawnwalker у новому трейлері вампірської RPG

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Prescott
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Усі ключові особливості The Blood of Dawnwalker у новому трейлері вампірської RPG

Выглядит интересно, даже очень. Пожалуй стоит брать :shuffle:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Prescott: 14.08.2026 14:17 Предлагаю обсудить Усі ключові особливості The Blood of Dawnwalker у новому трейлері вампірської RPG

«варто брати» лише після релізу і хоча б дейван патчу, якщо говорити суто про технічний стан сучасних ігор. Передзамовлення - зло сучасного геймдеву, бо вони фактично перетворили більшість релізів на «дочасний доступ» і нормалізували ситуацію, коли гру ще 2–3 роки після виходу доводять до притомного стану.
спойлер
Зображення
Від інтерфейсу до артдизайну - усе кричить: «Дивіться, ми як “Відьмак 3”». Але за графіки, яка, на перший погляд, не виглядає аж настільки кращою, системні вимоги тут, схоже, будуть такими ж, як і в усіх релізах на UE5.
Востаннє редагувалось 14.08.2026 14:46 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
S0N1C
Member

Повідомлення

вампірська рпг з мужиком - це якось :lamer:
МОНАХ
Member

Повідомлення

► ...Бронебійні зуби в ГГ - :) засадив в шию прямо через кольчужну брамицю!

► Планував пограти, але через обмеження ігрового часу - навіть не знаю чи варто й пробувати: не люблю я такі обмеження... хоча в геймплейному сенсі фішка цікава.
dead_rat
Member

Повідомлення

Молодці, що намагаються відійти від Відьмака і не копіювати один в один.

Трохи переймаюся за таймер на 30 днів, ще з часів Героів 3 ненавиджу ці обмеження на кількість ходів
VladimirV
Member

Повідомлення

МОНАХ: 14.08.2026 14:55 ► ...Бронебійні зуби в ГГ - :) засадив в шию прямо через кольчужну брамицю!

► Планував пограти, але через обмеження ігрового часу - навіть не знаю чи варто й пробувати: не люблю я такі обмеження... хоча в геймплейному сенсі фішка цікава.
Справді укус в броню виглядає крінжово :D Незнаю чи можна таке пофіксити, я думаю анімація зняття шолому тут була б доречною.
Механіка з тим, що ти обмежений ресурсом в 30 днів/30 ночей, або твою рідню знищать, з іншого боку ти обмежений в доп квестах або скілпоінтах - це дивне рішення.
З одного боку планування і реіграбельність і запобіжник від перекачки персонажа (овербусту) перед головним штурмом,
з іншого бісячий елемент який не дає зацінити весь контент. Хоча може після штурму того замку і дадуть закрити всі допи? Тоді ок насправді.
n6407
Member

Повідомлення

dead_rat: 14.08.2026 15:21 Молодці, що намагаються відійти від Відьмака і не копіювати один в один.

Трохи переймаюся за таймер на 30 днів, ще з часів Героів 3 ненавиджу ці обмеження на кількість ходів
не списывай точь в точь :gigi:

а взагалі цікаво, треба буде подивитись реалізацію, реальність не завжди відповідає заявам розрабів :-/
karokum
Member

Повідомлення

Китайці роблять свій соулслайк - "фу, чергова копіпаста"
Поляки як під копірку злизують Відьмак 3 - "нічо так смаколик, треба брати"
Подвійні стандарти :rolleyes:
dead_rat
Member

Повідомлення

karokum: 14.08.2026 16:16 Китайці роблять свій соулслайк - "фу, чергова копіпаста"
Так це та сама команда, що робила Відмака.
Пішли з Редів і заснували свою студію
n6407
Member

Повідомлення

karokum: 14.08.2026 16:16 Китайці роблять свій соулслайк - "фу, чергова копіпаста"
самое время переживать что китайцев кто то обидел
Ararat
Member

Повідомлення

Коли були перші копії соулсів всі також непроти були. Це зараз від конвееру блювати хочеться. :puke:
karokum
Member

Повідомлення

dead_rat: 14.08.2026 16:17 Так це та сама команда, що робила Відмака.
Пішли з Редів і заснували свою студію
Я знаю, так і що з того. Це буквально Відьмак 3 1 в 1. Ти дивишся трейлер і кожна сцена це флешбек з Відьмака - анімації, режисура, інтерфейс, арени з босами, локації, механіки, хід квестів (навіть більшість елементів арт дизайну, але нехай це обумовлено сетингом). В рамках гейм дизайну це копіпаста чистої води. Я не вважаю це чимсь поганим. В мене немає жодного предвзятого ставлення ні до цієї гри ні до китайських сосаликів, просто забавно як на кожен анонс останніх багатьох тут прориває, а ця гра мабуть "совсєм другоє" :laugh:
byaka
Member

Повідомлення

Prescott: 14.08.2026 14:17 Предлагаю обсудить Усі ключові особливості The Blood of Dawnwalker у новому трейлері вампірської RPG

Перекладу нема,хай цi поляки йдуть лiсом!
Prescott
Member

Повідомлення

byaka: 15.08.2026 00:07Перекладу нема,хай цi поляки йдуть лiсом!
А, даже так, тогда :-/
waryag
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 14.08.2026 14:36Передзамовлення - зло сучасного геймдеву, бо вони фактично перетворили більшість релізів на «дочасний доступ» і нормалізували ситуацію, коли гру ще 2–3 роки після виходу доводять до притомного стану.
Передзамовлення нормальне, коли йде розмова про інді проекти, яким не вистачає грошей для розробки.
В усіх інших випадках це зло.

Відправлено через 4 хвилини 17 секунд:
Виглядає прикольно.

І, на відміну від багатьох ігор з дизайном "вбий Х посіпак, щоб вйти на боса", заявлена їх реакція на наші дії.
Serg IX
Member

Повідомлення

норм. буде що пограти.. якраз длс сталкела пройду а там це
Відповісти