Новини
Останні статті і огляди
Власник GeForce RTX 5090 зробив отвір у бічній панелі для кабелю живлення, щоб уникнути його згину, але роз’єм все одно оплавився
-
S0N1C
Member
-
Геральт
Active Member
Еркінс також забив, а потім поліз поправляти дротиОлег963: ↑ 14.08.2026 11:09 Не знаю в мене кабель теж доволі під кутом підігнув його як мені подобалось, андервольтнув карту, був період моніторив дивився чи не нагрівається але там все чітко було забив
-
Earanak
Member
А я то думал что в Китае только 5090D продаются
ага...
-
Олег963
Member
Напевне ви праві на рахунок кутового перехідника , була така думка але додаткове з'єднання є шанс попасти на неякісний перехідник. І більше 300ват не бачив після андервольту.Nutbar: ↑ 14.08.2026 11:17 Олег963
Чому просто не купити кабель з кутовим конектором? І так, вище правду написали, на 4090 з 450Вт теж були випадки плавлення, але при 360 у 5080 дійсно дуже мало, якщо взагалі були.
Відправлено через 14 хвилин 5 секунд:
тут не його вина а всра...того роз'ємуAccessDenied: ↑ 14.08.2026 11:22 tablestikus
У меня есть знакомый, который сильно запаян на том, чтобы у него был топовый комп. Если я собирал раз в 5 лет ПК для игр на высоких или около ультра, с упором на тишину, играл что хотел, а потом продавал как минимум видеокарту, а со временем и весь ПК, оставаясь на ноуте, то он же регулярно обновляет железко, парится, пыхтит над ним. Человек живёт ради ПК, вбухивает каждый год на апгрей кучу бабла, фактически несколько месяцев работает чисто на апгрейд ПК. Так вот, он сильно заморочился над 4090 и блоком питания, но всё равно получил прогар, причём с дымовой завесой.![]()
-
Enjthesilence
Member
є нормальні, якісні шнурки під 90 градусів, від "бікваєт", як приклад. просто непотрібно брати ноунейм з алікаОлег963: ↑ 14.08.2026 12:03 Напевне ви праві на рахунок кутового перехідника , була така думка але додаткове з'єднання є шанс попасти на неякісний перехідник. І більше 300ват не бачив після андервольту.
-
kairo
Member
Подібні авто ніколи не були про надійність. Скоріш навпаки.ASTON: ↑ 14.08.2026 10:43Це нагадує купівлю Ферарі за 5х ціною від інших класних авто, у якої вибухне двигун чи полетить коробка через 10К км.
-
xIIImaL
Member
ASTON: ↑ 14.08.2026 10:43 Цікаво так, коли купуєш карту за ціною б.в. авто, а вона плавить кабелі і розйоми.
Це нагадує купівлю Ферарі за 5х ціною від інших класних авто, у якої вибухне двигун чи полетить коробка через 10К км.
А потім питають "ну як люди можуть обрати того, чи сього?!"
Отак.
На этом форуме еще не было ниодного случая чтобы у кого то поплавило 12вхпвр . Ну ладно у Messiah , но там отдельный тяжелый случай с головой
А в новостях да , каждый день кого то поплавило конкретно
-
kairo
Member
Он у чувака 8пін на 9700 XT поплавило і жодної новиниxIIImaL: ↑ 14.08.2026 12:36А в новостях да , каждый день кого то поплавило конкретно
- спойлер

-
MqM
Member
Власне а де простір між відяхою та поверхнею корпуса? Як з такого проміжку брати повітря?Олег963: Не знаю в мене кабель теж доволі під кутом
?
-
Nutbar
Member
Та давно вже все придумали:
- спойлер
-
xIIImaL
Member
MqM: ↑ 14.08.2026 13:47 Власне а де простір між відяхою та поверхнею корпуса? Як з такого проміжку брати повітря?![]()
-
tornadox
Member
Таке враження що виробників і споживачів ситуація влаштовує, бо жодна з компаній досі не взяла на себе вину за цей епік-фейл, і всі вони старають винити користувача в цих прогарах, як і місцеві диваки.
Нагадує "your holding it wrong" ситуацію з дизайном антен в айфонах.
Нагадує "your holding it wrong" ситуацію з дизайном антен в айфонах.
-
dead_rat
Member
А ти рахував скількох форумчан поплавило від 12пін? Так отожxIIImaL: ↑ 14.08.2026 12:36 На этом форуме еще не было ниодного случая чтобы у кого то поплавило 12вхпвр .
-
Ararat
Member
Якась фігня на картинці прописана. Штатний струм для хт60 - 30, для хт 90 - 45, адля ес8 - 80. Давайте одразу 175 андерсони пхати, там точно 175а.Nutbar: ↑ 14.08.2026 13:57Та давно вже все придумали:Не зрозуміло нашо Хуанг знущається.
- спойлер
- 2026-08-14 135639.jpg
Правда у корпус не влізе. Все одно формату атх вже пора на звалище історії. Він просто не розрахований на сучасні струми і радіатори.
-
Rabbitultra
Member
В Японію каталися турами за відеокартами китайози
-
S0N1C
Member
воно то так, але 50-60А думаю хт90 витримаєArarat: ↑ 14.08.2026 14:14Якась фігня на картинці прописана. Штатний струм для хт60 - 30, для хт 90 - 45, адля ес8 - 80. Давайте одразу 175 андерсони пхати, там точно 175а.Nutbar: ↑ 14.08.2026 13:57
Та давно вже все придумали:Не зрозуміло нашо Хуанг знущається.
- спойлер
- 2026-08-14 135639.jpg
![]()
Правда у корпус не влізе. Все одно формату атх вже пора на звалище історії. Він просто не розрахований на сучасні струми і радіатори.
і головне - воно не плавиться та не вигорає
-
l-m
Member
додавши над роз’ємом вентилятор для охолодження
-
Ararat
Member
Ну не плавиться і не вигорає воно перш за все тому що там високотемпературний нейлон розрахований під роботу при температуру до 120 градусів. Заміни ту фігню у вехепеерах на 80 чи скільки там градусів на цей нейлон і воно теж перестане горіти.S0N1C: ↑ 14.08.2026 14:27воно то так, але 50-60А думаю хт90 витримаєArarat: ↑ 14.08.2026 14:14
Якась фігня на картинці прописана. Штатний струм для хт60 - 30, для хт 90 - 45, адля ес8 - 80. Давайте одразу 175 андерсони пхати, там точно 175а.![]()
Правда у корпус не влізе. Все одно формату атх вже пора на звалище історії. Він просто не розрахований на сучасні струми і радіатори.![]()
і головне - воно не плавиться та не вигорає![]()
-
longaro
Member
Не хотят делать Г или П образные провода / переходники , золотить контакты , пилить максимальную медную жилу в провода — та пожалуйста . Очень нравится с них ржать , это уже реально легендарный мем который объединяет всех буквально по всему Миру , а еще помогает изредка радоваться в Наше непростое время , когда надо просто выживать