Я щось не зрозумів що вони хотіли сказати своїм відео
Новини
Останні статті і огляди
Chieftec випустила панорамний корпус Vista Max із підтримкою плат з роз'ємами на звороті
-
FoX_UA
HWBOT OC Team
Пропоную обговорити Chieftec випустила панорамний корпус Vista Max із підтримкою плат з роз'ємами на звороті
Всі дроти як стирчали так і стирчать, ще й оце вставляння дротів у роз'єми, явно не до кінця, аж коробить 
-
yariksom
Member
А мені подобаєтьсяFoX_UA: ↑ 13.08.2026 14:30Я щось не зрозумів що вони хотіли сказати своїм відео Всі дроти як стирчали так і стирчать, ще й оце вставляння дротів у роз'єми, явно не до кінця, аж коробить
А був би не панорамним так взагалі добре
-
FoX_UA
HWBOT OC Team
Ну я маю на увазі, якщо зробили корпус для монтажу системи з роз'ємами позаду, то і зберіть систему з роз'ємами позаду 
-
Georgin
Member
Якщо говорити про корпус - "акваріум" яких безліч, нічого цікавого.
І шось я не зрозумів, що саме привносять оці витяжні вертушки на кожусі для БЖ. Вони витягують звідти повітря? Нафіга?
БЖ там встановлено "вертушкою" донизу і він працює у "самозамкнутому" циклі - втягує в себе повітря знизу корпусу і викидає через тилову частину.
Якщо говорити про ролик - зроблено погано. Вставляємо "м'яку" медитативну музику - не забуваємо підчищати або хоча б приглушувати фонові різкі та гучні звуки (усі ці "клаци", "кліки", і "хр-хр-хр" деталей при демонтажі\монтажі і т.д.),
бо вони псують атмосферу. Перехід з м'якої музики на драйвову на останніх секундах теж сприймається погано.
Коротше кажучі, як рекламний чи демонстраційний цей ролик є повним фейлом (звісно ж на мій непрофесійний користувацький погляд
).
P.S. А щє ця пилюка на конекторах БЖ, яку так гарно показали зблизька... Які ж майстри відеомонтажу та постановки кадру робили цей витвір!
І шось я не зрозумів, що саме привносять оці витяжні вертушки на кожусі для БЖ. Вони витягують звідти повітря? Нафіга?
БЖ там встановлено "вертушкою" донизу і він працює у "самозамкнутому" циклі - втягує в себе повітря знизу корпусу і викидає через тилову частину.
Якщо говорити про ролик - зроблено погано. Вставляємо "м'яку" медитативну музику - не забуваємо підчищати або хоча б приглушувати фонові різкі та гучні звуки (усі ці "клаци", "кліки", і "хр-хр-хр" деталей при демонтажі\монтажі і т.д.),
бо вони псують атмосферу. Перехід з м'якої музики на драйвову на останніх секундах теж сприймається погано.
Коротше кажучі, як рекламний чи демонстраційний цей ролик є повним фейлом (звісно ж на мій непрофесійний користувацький погляд
P.S. А щє ця пилюка на конекторах БЖ, яку так гарно показали зблизька... Які ж майстри відеомонтажу та постановки кадру робили цей витвір!
-
Kullerok
Member
Ну а что ты хотел. Какая фирма такой и роликGeorgin: ↑ 13.08.2026 15:55 Якщо говорити про корпус - "акваріум" яких безліч, нічого цікавого.
Коротше кажучі, як рекламний чи демонстраційний цей ролик є повним фейлом (звісно ж на мій непрофесійний користувацький погляд).
-
Dragobes
Member
Mr Matt Lee на мінімалкахGeorgin: ↑ 13.08.2026 15:55 Коротше кажучі, як рекламний чи демонстраційний цей ролик є повним фейлом (звісно ж на мій непрофесійний користувацький погляд).