Потім випустять фігову лінійку продуктів, акції впадуть і вони скуплять їх за безцінь
Новини
Останні статті і огляди
Intel залучила $20 млрд інвестицій для розширення виробництва шляхом розміщення акцій
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Intel залучила $20 млрд інвестицій для розширення виробництва шляхом розміщення акцій
Потім випустять фігову лінійку продуктів, акції впадуть і вони скуплять їх за безцінь
-
Devijack
Member
Погуглив, вони якби і зараз збиткові, ці 20млрд портібні щоб якось покрити витрати. Акції і так минулоріч впали.yariksom: ↑ 11.08.2026 13:20акції впадуть і вони скуплять їх за безцінь
-
alex_sul
Advanced Member
Вони вже випустили нормальні проци, які конкурують і потужністю і ціною.
Я ще раз наведу туго-доходячим приклад супер холодного, 24котлового 270K plus який успішно охолоджуєтся сраним боксовим Laminar RH1 при 1700RPM (1 2)!!!!
Wuthering Waves Це видно зрячим людям. Серед яких є інвестори які чітко бачать холодне залізо якому не потрібно мега охолодження в датацентрі\персональній HEDT. Скорочення витрат прямо на рівному місці.
Я вже промовчу що в них реально повно рішень для бізнесу. І не дорого вже.
Особисто, до прикладу, сиджу на їх відеокарті. Я взагалі не знаю про який бета-тест мені казали, лякали і таке інше.
Інтел тупо провів реструктуризацію. В рази!!!! кращу і краще ніж мікрософт з своїми дибільними рішення останніх років та місяців! Все у них буде чотко!
Я ще раз наведу туго-доходячим приклад супер холодного, 24котлового 270K plus який успішно охолоджуєтся сраним боксовим Laminar RH1 при 1700RPM (1 2)!!!!
Wuthering Waves Це видно зрячим людям. Серед яких є інвестори які чітко бачать холодне залізо якому не потрібно мега охолодження в датацентрі\персональній HEDT. Скорочення витрат прямо на рівному місці.
Я вже промовчу що в них реально повно рішень для бізнесу. І не дорого вже.
Особисто, до прикладу, сиджу на їх відеокарті. Я взагалі не знаю про який бета-тест мені казали, лякали і таке інше.
Інтел тупо провів реструктуризацію. В рази!!!! кращу і краще ніж мікрософт з своїми дибільними рішення останніх років та місяців! Все у них буде чотко!
-
Sanьka
Member
Поправкаalex_sul: ↑ 11.08.2026 13:4724котлового 270K plus
Там 8 котлів!!! + 16 кастрюль
А грати на ній не пробував?alex_sul: ↑ 11.08.2026 13:47сиджу на їх відеокарті
-
alex_sul
Advanced Member
Пробував. Працює прекрасно і холодна. Хоча тобі видніше.Sanьka: ↑ 11.08.2026 14:01А грати на ній не пробував?alex_sul: ↑ 11.08.2026 13:47сиджу на їх відеокарті
- спойлер
-
Хоча куди мені з моєю бюджетною картою. Нею ж тільки стіл підпирати..
Карта недогружена. Не зовсім проц винен, а опера DDR4((

-
Барбарис
Member
yariksom, та якби справа не лінійці, а у фабриках. Федерали намахали інтел з грошима та умовами, потім взагалі захотіли собі більшу частку ніж домовлялись. Будівництво та обладнання дороге, ще й довелось вилучати власні кошти з обігу, бо у разі заморозки втратили б ще більше. Новий договір з урядом не покриває витрати та й гроші надійдуть лише після запуску.
-
Polyaan
Member
Ну в целом потребители со временем должны выиграть от дополнительной конкуренции TSMC, ну по крайней мере в теории, как АИ бум под успокоится.
Ну или правительство с проектами типа Палантир и железом под него не даст простаивать наверное
Ну или правительство с проектами типа Палантир и железом под него не даст простаивать наверное
-
espo
Member
А грати на ній не пробував?
В повинні бути якісь проблеми?
В повинні бути якісь проблеми?