Rockstar оголосила дату великої презентації GTA VI. Чекати залишилося недовго

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
AlexWest
Member

Повідомлення

kairo: 07.08.2026 11:40
AlexWest: 07.08.2026 05:40Рокстар контора з начебто найкрутіштми спецами і найжирнішими бюджетами. Чому вони не можуть зробити нормальну оптимізацію на ПК?
Бо для них ринок ПК традиційно другорядний.
Це типу виправдання? Для них же репутація вище за все, ні? Мабуть, не зовсім. Після ремастера трилогії ГТА, я вже не впевнений, що ГТА6 дотягне до рівня РДР2, не кажучи вже про перевагу над нею.
kairo
Member

Повідомлення

AlexWest: 07.08.2026 13:36Це типу виправдання? Для них же репутація вище за все, ні? Мабуть, не зовсім. Після ремастера трилогії ГТА, я вже не впевнений, що ГТА6 дотягне до рівня РДР2, не кажучи вже за перевагу над нею.
Рокстар завжди відносилась до ПКшників, як до другого сорту, нічого нового. Порти через роки, жахлива оптимізація, рімейки зроблені на колінці індусами.
Buldozer.
Member

Повідомлення

AlexWest: 07.08.2026 13:36
kairo: 07.08.2026 11:40
Бо для них ринок ПК традиційно другорядний.
Це типу виправдання? Для них же репутація вище за все, ні? Мабуть, не зовсім. Після ремастера трилогії ГТА, я вже не впевнений, що ГТА6 дотягне до рівня РДР2, не кажучи вже про перевагу над нею.
прохожу сейчас рдр2 в первый раз. много приятных фишек, мелочей и классный мир.

сама игра-скучна как фар край2 в африке. на сегодня 53% пройдено, вечером не то чтоб себя заставляю побегать\поскакать, но явного большого предвкушения нет.

гта5 или ведьмака или фаллоут 4 проходил взахлеб.

эта шота не зашла,видимо сильно серьезная и жизненная
Відповісти