Хорошая новость
Новини
Останні статті і огляди
AMD знову підвищить ціни на комплекти з GPU та пам’яті вже наступного місяця
-
VirusikZloy
Member
Предлагаю обсудить AMD знову підвищить ціни на комплекти з GPU та пам’яті вже наступного місяця
Хорошая новость
Хорошая новость
-
alex_sul
Advanced Member
Пропоную обговорити AMD знову підвищить ціни на комплекти з GPU та пам’яті вже наступного місяця
Ага! Значить 9050 візьме ціну нинішньої 9060хт, 9060хт візме ціну нинішньої 9070, а 9070 візме ціну нинішньої 9070хт... План надьожний як швейцарскиіє часи
І звісно ж 9050 4GB за, скажімо 13 тисяч, ми не побачимо! Бо АМД мамой клялося
Ага! Значить 9050 візьме ціну нинішньої 9060хт, 9060хт візме ціну нинішньої 9070, а 9070 візме ціну нинішньої 9070хт... План надьожний як швейцарскиіє часи
І звісно ж 9050 4GB за, скажімо 13 тисяч, ми не побачимо! Бо АМД мамой клялося
-
S0N1C
Member
а 9070хт візьме ціну вчорашньої 5080alex_sul: ↑ 31.07.2026 13:50 Пропоную обговорити AMD знову підвищить ціни на комплекти з GPU та пам’яті вже наступного місяця
І звісно ж 9050 4GB за, скажімо 13 тисяч, ми не побачимо! Бо АМД мамой клялося![]()
-
yariksom
Member
Ця музика буде не вічною але доооооооооовгою 
-
Геральт
Active Member
Був просто оверпрайс, тепер буде дикий оверпрайс. Мідл за 1к.
Почекунам мої співчуття (серйозно)
Почекунам мої співчуття (серйозно)
-
zalizo_org
Member
А чого співчувати? Не хотіли люди за певною ціною купити, бо вона перевищувала їхні очікування. Ціна ще більше задерлася і вона далі не відповідає їхнім очікуванням. Тож нічого не змінилося. Ну куплять через 2-4 роки. Не вийде то через 5-7. Або PlayStation 6, або GFN...Геральт: ↑ 31.07.2026 13:55Почекунам мої співчуття (серйозно)
-
Prescott
Member
Та пофиг, играем на чем есть, мир не остановился.
-
ASTON
Member
Дякую собі, що не зажав і апгрейднув все залізо у 2025му.
-
Filabatya
Member
Сказав власник 4080 
-
Ektalion
Member
Теж посміявся
-
kairo
Member
Я рахую, нічого страшного в тому, щоб посидіти на старій карті. 
-
Robostyle
Member
Ждуновысмеиватели и ничегострашники - а че будете делать если у вас железяка вылетит, а четыреждынадежный ваш барыга откажется менять и клал он на захист прав споживачiв?
Так-то уже шесть лет беспрерывного ахтунга
Так-то уже шесть лет беспрерывного ахтунга
-
kawalot
Member
Глянув на хотлайні ціни: 9070ХТ в середньому 37к, 5070ті в середньому 47к, 5080 в середньому 63к. Наче особливих змін з квітня, коли купував нову карту, не бачу. Ну може пару тисяч додала 5080, але не критично. Навіть 5090 особливо в ціни не додала, і так і коштує від 200к (є пропозиції на окремі моделі навіть дешевше 200к). З квітня немало новин про здорожчання було щодо обох лагерів, але на ділі по цінам без змін. В усякому випадку, поки що.
-
kairo
Member
Бо український рітейл завбачливо підняв ціни, просто світ від нас відстає трохи.kawalot: ↑ 31.07.2026 14:39але на ділі по цінам без змін
-
Filabatya
Member
Я ще спочатку подумав що клік офігіли, а тепер зрозумів, що то старі залишки були в інших)
-
Prescott
Member
-
S0N1C
Member
як не дивно, але дуже часто - навпакиkairo: ↑ 31.07.2026 14:41Бо український рітейл завбачливо підняв ціни, просто світ від нас відстає трохи.kawalot: ↑ 31.07.2026 14:39але на ділі по цінам без змін
-
Devijack
Member
аби не прийшов відвалkairo: ↑ 31.07.2026 14:30Я рахую, нічого страшного в тому, щоб посидіти на старій карті.
-
kairo
Member
В мене вже були думки, може того, паверліміт на 400 Вт поставитиDevijack: ↑ 31.07.2026 14:54аби не прийшов відвал
-
Filabatya
Member
Або вентиляторів ще докупити в корпус