AMD підтвердила, що 4‑гігабайтну Radeon RX 9050 можна буде зустріти лише в готових ПК

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити AMD підтвердила, що 4‑гігабайтну Radeon RX 9050 можна буде зустріти лише в готових ПК

Боже, якесь позорисько. 2026 рік, карта на 4ГБ...
yariksom
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить AMD підтвердила, що 4‑гігабайтну Radeon RX 9050 можна буде зустріти лише в готових ПК

І як завжди воня скоро з'явиться в роздрібі :rotate:
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Ага полубому! Така сама чухня була про 9060, яка буде виключно у готових пк і тільки.
Не вірю!
phobosse
Member

Повідомлення

Тепер стім машина не буде самим донним готовим ПК на ринку )
warp37
Member

Повідомлення

Пару месяцев я язвил по поводу того, что "8 Гб много, надо 4 Гб в следующем поколении!" на фоне выпуска восьмигигабайтных видеокарт в 2026 году.

Твою же... :facepalm:
Олег963
Member

Повідомлення

З язика зняли як би мені хто скзав у 2017 році як власнику gt 1080 і знаючи про gt 1080ti , а ще про Radeon R9 290X у 2013 з таким об'ємом, я розумію що це топи тих часів, але 2026 рік і 4 чотири гб у 2026.!
Ektalion
Member

Повідомлення

phobosse: 29.07.2026 13:30 Тепер стім машина не буде самим донним готовим ПК на ринку )
8гб ддр4 - це щось явно ультра бюджетне. Друкарський станок з можливістю колись щось пограти.
kabostebeztak
Member

Повідомлення

warp37: 29.07.2026 13:33 Пару месяцев я язвил по поводу того, что "8 Гб много, надо 4 Гб в следующем поколении!" на фоне выпуска восьмигигабайтных видеокарт в 2026 году.

Твою же... :facepalm:
Я не думаю що навіть The Finals та ARC Raiders (в моїй голові це ще не важкі ігри, але вже важче ніж контр страйк чи валорант) нормально працюватимуть...
Ostin
Member

Повідомлення

Ну все, гоу купувати 1066)
По темі - я часто буваю скептиком, але такого рівня трешу геть не очікував) Аж поперхнувся)
kabostebeztak
Member

Повідомлення

Про FH6 з таким об'ємом відеопам'яті можна забути.
kairo
Member

Повідомлення

На дворі 2014й рік, я купую собі GeForce GTX 970 4GB. Мідлову картку, мідлову, Карл!
Востаннє редагувалось 29.07.2026 13:41 користувачем kairo, всього редагувалось 1 раз.
Ostin
Member

Повідомлення

Є традиційні прописні істини на ПК ринку.
- FHD 1080p вистачить всім (вже років 15 чи трохи більше як тестують в ньому ігри)
- ссд на терабайт вистачить всім (вже понад 10 років як цей терабайт "вважається" розумним об'ємом :D )
... дописуємо нове
- 1066 вистачить усім (бо в 2026 підвезли трохи новинок :lol: )
Всім істинам понад 10 років. Надійні, перевірені факти, виходить :rotate:
big_bang
Member

Повідомлення

kairo: 29.07.2026 13:27 AMD підтвердила, що 4‑гігабайтну Radeon RX 9050
можна буде не купувати і подивитися у бік чогось ліпшого :gigi:
Afit
Member

Повідомлення

Ну это просто уровень занюханого моноблока (комп со стратьи) в обличии системного блока
Alexsandr
Member

Повідомлення

Думаю для офисных машин годится, но цена реально должна быть привлекательной.
Afit
Member

Повідомлення

Alexsandr: 29.07.2026 13:57 Думаю для офисных машин годится, но цена реально должна быть привлекательной.
Для какого офиса? :dontknow: Зачем держать ящик под столом, если такой мощности моноблок за монитором можно повесить?
Devianne
Member

Повідомлення

CyberPowerPC Gamer Master - :D
n6407
Member

Повідомлення

Alexsandr: 29.07.2026 13:57 Думаю для офисных машин годится, но цена реально должна быть привлекательной.
4ГБ видяха для офисных машин сгодиться, у меня рабочий запасной комп, видео с 4ГБ памяти ... 1050 ти без доп.питания. Когда свет вырубают, удобно работать/играть от зарядной станции :gigi:

Только покупать в 2026 году новый видик с 4ГБ для офиса нет смысла, так же как и для игр :-/ повторю новую вк с 4 ГБ врам в 2026 году, по цене новой
Alexsandr
Member

Повідомлення

Afit: 29.07.2026 14:00 Для какого офиса? :dontknow: Зачем держать ящик под столом, если такой мощности моноблок за монитором можно повесить?
До первого прилета :( а потом ремонт проблемней, да и а скорость этого моноблока часто желает лучшего. Экран не поменять на больший... Иногда это просто ремонт когда интеграшка отказывает. Поэтому и важна цена.
Jay228
Member

Повідомлення

навіть для офіса воно не потрібно . там відео крутять цп з вбудованою графікою
Відповісти