Ще один. Продати не проблема. Купити нормальне проблема, і навіть якщо ти все знаєш, то це гемор.daesz: ↑ 29.07.2026 02:27Те ж саме, продав 2 за останні 4 роки. Жодних проблем.
Новини
Останні статті і огляди
Вибір відеокарти
-
Striker
Member
-
Striker
Member
daesz: ↑ 29.07.2026 02:27Зараз би їздити на чужій машині із незнайомими людьми десь за місто лол, ми точно в одній країні живемо?
Не за місто, а в іншу частину міста (+ дружині кидав геолокацію куди прибув). Це краще, ніж пускати в свою хату на перевірку.
-
Striker
Member
У кого нормальне iq нормально заробляють і не шукають на олх б/в хлам.
-
Hells Angels
Member
от нафіга видьоргувати з двох окремих повідомлень та робити одне?daesz: ↑ 29.07.2026 02:27А фаундерси в Україні бувають не сіряк. Питання риторичне.
сіряк це до pny котрий висить у одного прода за 80к, коли є інші карти дешевше та з 3 роками гарантії.
хто хоче купити фаундерс він і так розуміє ризики і те з чим потрібно змиритись і просто її шукає на площадках
-
oversteve
Member
розетка зовсім недовго продавала фаундерси 40, я х з чи вони були як сіряк, чи як оф. поставкаdaesz: ↑ 29.07.2026 02:27 А фаундерси в Україні бувають не сіряк. Питання риторичне.
-
Melki
Member
ну это хотябы возможноHells Angels: ↑ 28.07.2026 23:10сфф комфортно з собою брати у дорогу
та мы ж до сих пор ждем, чем же тот список карт что предложил (две из которых не купить), лучшеHells Angels: ↑ 29.07.2026 09:50от нафіга видьоргувати
-
Hells Angels
Member
ага збирають всі сфф та викладають фоточки з дому, а користуються таким ну максимум чели котрі проводять по 3 місяці у рейсі на корабліMelki: ↑ 29.07.2026 10:20ну это хотябы возможно
в чому проблема взяти любу карту котра має гарантію і пхається у коробку чим той сіряк за який ти тут розпинаєшся?Melki: ↑ 29.07.2026 10:20та мы ж до сих пор ждем, чем же тот список карт что предложил (две из которых не купить), лучше
-
МОНАХ
Member
► Астрал - повний!RoMiLiUs: ↑ 29.07.2026 02:32 Нада брать, ящітаю. Ще й сертифікат на 300грн.
► Але брати щось, якщо хтось щось таки хотів/планував - таки треба (не факт, що вже й запізно); реакція на новину про китайські здорожчання відеокарт - швидша за холерійну діарею: навіть у мого постачальника моя - вже 63 "штуки" (свою брав в червні за 54+).
-
Melki
Member
а что плохого в том, что оно дома занимает минимум места на столе вместо огромного аквариума?Hells Angels: ↑ 29.07.2026 10:24викладають фоточки з дому
в этом проблема - с тикими принципами ты СФФ не соберешь, и я писал об этом выше, если б ты читал тему, ты бы что-то больше знал про СФФ чем СФФ-ридиHells Angels: ↑ 29.07.2026 10:24пхається у коробку
шо до сиряка, я так-же писал, что это лучше чем ОЛХ и вопрос автора стоял про СФФ а не про серое/белое и этот вопрос уже закрыт его выбором корпуса
-
oversteve
Member
Melki
загалом ця ПНІ не дуже потрібна, хіба що крім варіантів, коли ну ніяк більше 2 слотів не попхаєш, зараз купа невеликих корпусів, куди можна навіть якийсь аорус чи астрал попхати, та й власне є декілька варіантів на 300мм з 3 вентиляторами, які цілком собі ок
загалом ця ПНІ не дуже потрібна, хіба що крім варіантів, коли ну ніяк більше 2 слотів не попхаєш, зараз купа невеликих корпусів, куди можна навіть якийсь аорус чи астрал попхати, та й власне є декілька варіантів на 300мм з 3 вентиляторами, які цілком собі ок
-
Yurius
Member
5-7Striker: ↑ 28.07.2026 22:54І скільки куплених карт було?
daesz: ↑ 29.07.2026 02:27Зараз би їздити на чужій машині із незнайомими людьми десь за місто лол, ми точно в одній країні живемо?
Відправлено через 1 хвилину 55 секунд:
кинь нам знов скріни зі своєї картки,доведиStriker: ↑ 29.07.2026 06:57У кого нормальне iq нормально заробляють і не шукають на олх б/в хлам.
-
Melki
Member
поэтому я и поинтересовался корпусом, ты же помнишь, как я совсем недавно сам искал тот небольшой корпус, и как внезапно оказалось, что они все огромныеoversteve: ↑ 29.07.2026 11:22зараз купа невеликих корпусів, куди можна навіть якийсь аорус чи астрал попхати
так и не понял, зачем брать три маленьких, если можно взять два побольшеoversteve: ↑ 29.07.2026 11:22300мм з 3 вентиляторами
а твой IQ это расшифрует?Yurius: ↑ 29.07.2026 11:26кинь нам знов скріни зі своєї картки
пока мы твоих цифер подтверждающих что
не увидим, то нам не на что надеятьсяYurius: ↑ 28.07.2026 22:29iq більше 90
-
Hells Angels
Member
ну як мінімум зібрати сфф по баблу дороще чим як якийсь матх/атхMelki: ↑ 29.07.2026 11:18а что плохого в том
мені і не потрібно якщо щоMelki: ↑ 29.07.2026 11:18в этом проблема - с тикими принципами ты СФФ не соберешь
ну мабуть потрібно розуміти що якщо тут питають за карточку то вона як мінімум має бути з гарантією та з нормального магазину, а не від фопа котрий в перейменує магазин, так як це роблять точки зі смартфонамиMelki: ↑ 29.07.2026 11:18вопрос автора стоял про СФФ а не про серое/белое и этот вопрос уже закрыт его выбором корпуса
-
Yurius
Member
ну він рік назад таке тут кидав ...а тобі порекомендую пельку не розкривати,коли суть не знаеш.
-
Striker
Member
Видав що?Yurius: ↑ 29.07.2026 11:47ну він рік назад таке тут кидав
Доводити що і головне кому?Yurius: ↑ 29.07.2026 11:26кинь нам знов скріни зі своєї картки,доведи
-
oversteve
Member
тому що можна взяти білу карту і на 250-300 баксів дешевше, і при цьому вона не буде суттєво гіршеMelki: ↑ 29.07.2026 11:36 так и не понял, зачем брать три маленьких, если можно взять два побольше
а ще її можна попхати не тільки в бутерброд, але й в малий вузький референс кейс, бо цьому одороблу зразу треба шось на 180мм+ шириною типу того ж діпкула, чи нр200
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
ви не туди дивилися, є купа пристойних малих корпусів, типу того ж т1, л300, с300, м1 классік і т.п.Melki: ↑ 29.07.2026 11:36 поэтому я и поинтересовался корпусом, ты же помнишь, как я совсем недавно сам искал тот небольшой корпус, и как внезапно оказалось, что они все огромные
Відправлено через 1 хвилину 55 секунд:
п.с. он зараз сф5 вийшов, як не крути усіляко цікавіше за а4н2о
-
Yurius
Member
Що за СФ5?oversteve: ↑ 29.07.2026 12:01п.с. он зараз сф5 вийшов, як не крути усіляко цікавіше за а4н2о
воно?
-
Vakhos
Junior
Доброго дня!
Маю дещо схоже питання, яке вже було в цій темі деякий час раніше іншим користувачем. Маю збірку на 4060 та r5 5600. Але приблизно рік тому оновив монітор на 2к розширення і одразу відчув нехватку потужності. Планував оновлюватись пізніше, але зараз бачу ціни стрімко почали зростати на відеокарти, думаю вже варто замислитись над оновленням, поки це не стало занадто дорого/пізно. Розглядаю варіанти в межах 35к із нового. Поки більш раціональним бачу варіант купівлі rx9070. Буду вдячний за зворотній звʼязок і допомогу
Маю дещо схоже питання, яке вже було в цій темі деякий час раніше іншим користувачем. Маю збірку на 4060 та r5 5600. Але приблизно рік тому оновив монітор на 2к розширення і одразу відчув нехватку потужності. Планував оновлюватись пізніше, але зараз бачу ціни стрімко почали зростати на відеокарти, думаю вже варто замислитись над оновленням, поки це не стало занадто дорого/пізно. Розглядаю варіанти в межах 35к із нового. Поки більш раціональним бачу варіант купівлі rx9070. Буду вдячний за зворотній звʼязок і допомогу
-
Filabatya
Member
Vakhos
Беріть, якщо блок дозволяє, ввідразу хт, якщо є час і натхнення, то з чіпами самсунг
Дупля не б'ю взагалі, зараз червоні товарищі підійдуть, я би гігу геймінг взяв подешевше і на самсунгу)
Беріть, якщо блок дозволяє, ввідразу хт, якщо є час і натхнення, то з чіпами самсунг
Дупля не б'ю взагалі, зараз червоні товарищі підійдуть, я би гігу геймінг взяв подешевше і на самсунгу)
Востаннє редагувалось 29.07.2026 12:32 користувачем Filabatya, всього редагувалось 4 разів.
-
Vakhos
Junior
Якщо я не помиляюсь, трохи виходить за мій бюджет, але в цілому міг би розглянути, які виконання могли б порадити?Filabatya: ↑ 29.07.2026 12:20 Vakhos
Беріть, якщо блок дозволяє, ввідразу хт, якщо є час і натхнення, то з чіпами самсунг![]()