AW3926QW цей шикарний за $1100
за 800, я б напевно купив, може такі ціни будуть в кінці 2027
Давно хотів ультравайд, але 34 wQHD для мене була сумнівна штука, а 39 wUHD прям ідеальний, тільки зараз почали в такому форматі появлятись по норм цінам
Новини
Останні статті і огляди
Выбор монитора
-
Megaclite
Member
-
kairo
Member
5К, щось на богатому))
-
капітошка
Member
а які переваги у вигнутих для ігор або работи?odessitmws: ↑ 25.07.2026 09:40 + изогнутость норм тема
-
FirstTDM
Member
Ага... шикарный монитор на перспективу - пока нет ни цен, ни толковых обзоров... ждем на посмотреть...Megaclite: ↑ 25.07.2026 16:20AW3926QW цей шикарний за $1100
за 800, я б напевно купив, може такі ціни будуть в кінці 2027
-
odessitmws
Member
так это кажется что оно гнутое, а чуток посидишь и понимаешь что оно ровней ровного и гнутость делает его ровнымкапітошка: ↑ 25.07.2026 16:40а які переваги у вигнутих для ігор або работи?
-
allekss
Member
Чтобы по углам нормально смотрелось, если диагональ большая. А у VA проблема с углами обзора, поэтому у них всегда загибают.капітошка: ↑ 25.07.2026 16:40а які переваги у вигнутих для ігор або работи?odessitmws: ↑ 25.07.2026 09:40 + изогнутость норм тема
-
капітошка
Member
odessitmws
allekss
Дякую!
Хм, тепер ще одна тема для роздумів - 32" VA Samsung
allekss
Дякую!
Хм, тепер ще одна тема для роздумів - 32" VA Samsung
-
Krovatka
Member
Аналогично коллега)) У меня уже 1310 часов наработки, а эффект вау до сих пор. Моей фатальной ошибкой было раньше не переходить на OLED.Filabatya: ↑ 25.07.2026 16:16 Megaclite
за 35к це чудовий глянцевий монітор, але не сіряк. В мене подібний, не можу нарадіти!
- спойлер
- Кроватка красавчик
-
капітошка
Member
оверсюа все більше нагадує збір мажорів які міряються... своїм модним залізяччям, у кого воно...
круче, ніж технічний комп'ютерний форум 
-
kairo
Member
На форумі, який буквально називається Оверклокерс.юа в людей потужне залізо, неподобство! Усім мінуси поставити! Мають сидіти на встройці із TN моніторами, а нє отєто всьо!капітошка: ↑ 25.07.2026 22:02 оверсюа все більше нагадує збір мажорів які міряються... своїм модним залізяччям, у кого воно...круче, ніж технічний комп'ютерний форум
![]()
-
Striker
Member
Зібрав модний компутер, щоб мірятись і хвастатись перед поцонами на оверах.капітошка: ↑ 25.07.2026 22:02міряються... своїм модним залізяччям, у кого воно...
- спойлер
- Ні. Бо цікавих ігор багато, а життя одне. І хочеться отримати свій досвід проходження не з ютубу. Для цього люди купують оледи і збирають системники з нормальним залізом. А якщо немає зайвих грошей на нормальний комп, то можна і на доволі посередньому залізі і звичайній ips-кі нормально грати. Я б не сказав, що коли я грав на своїй минулій rtx 3060 і full hd ips моніторі, що я якось страждав. Правда, після покупки 2к монітору я зрозумів, що треба було ще раніше переходити на 2к, бо це набагато краще. А після 2к люди переходять на 4к і також вже не можуть дивитися потім на 2к. Коли вигорить мій OLED, тоді і сам перейду на 4к вже, можливо.
-
капітошка
Member
найкраще ворог гарного але немає межі найкращомуStriker: ↑ 27.07.2026 23:56Зібрав модний компутер, щоб мірятись і хвастатись перед поцонами на оверах.капітошка: ↑ 25.07.2026 22:02міряються... своїм модним залізяччям, у кого воно...![]()
- спойлер
- Ні. Бо цікавих ігор багато, а життя одне. І хочеться отримати свій досвід проходження не з ютубу. Для цього люди купують оледи і збирають системники з нормальним залізом. А якщо немає зайвих грошей на нормальний комп, то можна і на доволі посередньому залізі і звичайній ips-кі нормально грати. Я б не сказав, що коли я грав на своїй минулій rtx 3060 і full hd ips моніторі, що я якось страждав. Правда, після покупки 2к монітору я зрозумів, що треба було ще раніше переходити на 2к, бо це набагато краще. А після 2к люди переходять на 4к і також вже не можуть дивитися потім на 2к. Коли вигорить мій OLED, тоді і сам перейду на 4к вже, можливо.