Новини
Останні статті і огляди
Выбор монитора
-
Megaclite
Member
AW3926QW цей шикарний за $1100
за 800, я б напевно купив, може такі ціни будуть в кінці 2027
Давно хотів ультравайд, але 34 wQHD для мене була сумнівна штука, а 39 wUHD прям ідеальний, тільки зараз почали в такому форматі появлятись по норм цінам
Давно хотів ультравайд, але 34 wQHD для мене була сумнівна штука, а 39 wUHD прям ідеальний, тільки зараз почали в такому форматі появлятись по норм цінам
-
kairo
Member
5К, щось на богатому))
-
капітошка
Member
а які переваги у вигнутих для ігор або работи?odessitmws: ↑ 25.07.2026 09:40 + изогнутость норм тема
-
FirstTDM
Member
Ага... шикарный монитор на перспективу - пока нет ни цен, ни толковых обзоров... ждем на посмотреть...Megaclite: ↑ 25.07.2026 16:20AW3926QW цей шикарний за $1100
-
odessitmws
Member
так это кажется что оно гнутое, а чуток посидишь и понимаешь что оно ровней ровного и гнутость делает его ровнымкапітошка: ↑ 25.07.2026 16:40а які переваги у вигнутих для ігор або работи?
-
allekss
Member
Чтобы по углам нормально смотрелось, если диагональ большая. А у VA проблема с углами обзора, поэтому у них всегда загибают.капітошка: ↑ 25.07.2026 16:40а які переваги у вигнутих для ігор або работи?odessitmws: ↑ 25.07.2026 09:40 + изогнутость норм тема
-
капітошка
Member
odessitmws
allekss
Дякую!
Хм, тепер ще одна тема для роздумів - 32" VA Samsung
allekss
Дякую!
Хм, тепер ще одна тема для роздумів - 32" VA Samsung
-
Krovatka
Member
Аналогично коллега)) У меня уже 1310 часов наработки, а эффект вау до сих пор. Моей фатальной ошибкой было раньше не переходить на OLED.Filabatya: ↑ 25.07.2026 16:16 Megaclite
за 35к це чудовий глянцевий монітор, але не сіряк. В мене подібний, не можу нарадіти!
- спойлер
- Кроватка красавчик
-
капітошка
Member
оверсюа все більше нагадує збір мажорів які міряються... своїм модним залізяччям, у кого воно...
круче, ніж технічний комп'ютерний форум 
-
kairo
Member
На форумі, який буквально називається Оверклокерс.юа в людей потужне залізо, неподобство! Усім мінуси поставити! Мають сидіти на встройці із TN моніторами, а нє отєто всьо!капітошка: ↑ 25.07.2026 22:02 оверсюа все більше нагадує збір мажорів які міряються... своїм модним залізяччям, у кого воно...круче, ніж технічний комп'ютерний форум
![]()
-
Striker
Member
Зібрав модний компутер, щоб мірятись і хвастатись перед поцонами на оверах.капітошка: ↑ 25.07.2026 22:02міряються... своїм модним залізяччям, у кого воно...
- спойлер
- Ні. Бо цікавих ігор багато, а життя одне. І хочеться отримати свій досвід проходження не з ютубу. Для цього люди купують оледи і збирають системники з нормальним залізом. А якщо немає зайвих грошей на нормальний комп, то можна і на доволі посередньому залізі і звичайній ips-кі нормально грати. Я б не сказав, що коли я грав на своїй минулій rtx 3060 і full hd ips моніторі, що я якось страждав. Правда, після покупки 2к монітору я зрозумів, що треба було ще раніше переходити на 2к, бо це набагато краще. А після 2к люди переходять на 4к і також вже не можуть дивитися потім на 2к. Коли вигорить мій OLED, тоді і сам перейду на 4к вже, можливо.
-
капітошка
Member
найкраще ворог гарного але немає межі найкращомуStriker: ↑ 27.07.2026 23:56Зібрав модний компутер, щоб мірятись і хвастатись перед поцонами на оверах.капітошка: ↑ 25.07.2026 22:02міряються... своїм модним залізяччям, у кого воно...![]()
- спойлер
- Ні. Бо цікавих ігор багато, а життя одне. І хочеться отримати свій досвід проходження не з ютубу. Для цього люди купують оледи і збирають системники з нормальним залізом. А якщо немає зайвих грошей на нормальний комп, то можна і на доволі посередньому залізі і звичайній ips-кі нормально грати. Я б не сказав, що коли я грав на своїй минулій rtx 3060 і full hd ips моніторі, що я якось страждав. Правда, після покупки 2к монітору я зрозумів, що треба було ще раніше переходити на 2к, бо це набагато краще. А після 2к люди переходять на 4к і також вже не можуть дивитися потім на 2к. Коли вигорить мій OLED, тоді і сам перейду на 4к вже, можливо.
-
allekss
Member
walkman3000
Доброго дня! Довго я думав, хотілося і кололося. Потім, спало на думку, що з такою економікою, як у нашій країні, якщо є можливість, треба брати, потім можеш і не взяти. Вчора отримав Asus ROG STRIX XG27AQWMG, чудовий монітор, я дуже задоволений, недостатків не знайшов. Все нормально з сірим, може, був би я більш досвідчений, то бандинг виявив, але зараз все нормально. Монітор пройшов 2 чистки на автоматі. Тексти читаються чудово. Нижче є фото разом із попереднім самсунгом VA c27f390fhi. Поки тільки один невеликий, сподіваюся, проходящий недолік. Після вигнутого цей монітор здається випуклим. Так що можна брати і не сумніватися.
https://ibb.co/Txr0KCz4
https://ibb.co/gMDBc6FB
https://ibb.co/Swf5tH2x
Доброго дня! Довго я думав, хотілося і кололося. Потім, спало на думку, що з такою економікою, як у нашій країні, якщо є можливість, треба брати, потім можеш і не взяти. Вчора отримав Asus ROG STRIX XG27AQWMG, чудовий монітор, я дуже задоволений, недостатків не знайшов. Все нормально з сірим, може, був би я більш досвідчений, то бандинг виявив, але зараз все нормально. Монітор пройшов 2 чистки на автоматі. Тексти читаються чудово. Нижче є фото разом із попереднім самсунгом VA c27f390fhi. Поки тільки один невеликий, сподіваюся, проходящий недолік. Після вигнутого цей монітор здається випуклим. Так що можна брати і не сумніватися.
https://ibb.co/Txr0KCz4
https://ibb.co/gMDBc6FB
https://ibb.co/Swf5tH2x
-
FirstTDM
Member
Поздравляю! Не видны недостатки - значит не надо искать и перебирать серые фоны для WOLED.allekss: ↑ 28.07.2026 12:18Вчора отримав Asus ROG STRIX XG27AQWMG, чудовий монітор, я дуже задоволений, недостатків не знайшов. Все нормально з сірим
Ну да... всё очевидно в пользу олед - эффект Вау! присутствуетallekss: ↑ 28.07.2026 12:18Нижче є фото разом із попереднім самсунгом VA c27f390fhi.
allekss: ↑ 28.07.2026 12:18Після вигнутого цей монітор здається випуклим.
-
walkman3000
Member
welcome у сектуallekss: ↑ 28.07.2026 12:18Вчора отримав Asus ROG STRIX XG27AQWMG, чудовий монітор, я дуже задоволений, недостатків не знайшов
якщо немає рідних HDR icc профілей від асус то обов'язково завантажте Windows HDR Calibration та налаштуйте, таким чином приберете зайву яскравість та рівень чорного, також переконайтесь що у nvidia app обрано 10біт та ргб через nvidia і оновіть прошивку.
- спойлер