Microsoft заплатила за ексклюзивність S.T.A.L.K.E.R. 2 більше, ніж коштувала розробка гри

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
yariksom
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Microsoft заплатила за ексклюзивність S.T.A.L.K.E.R. 2 більше, ніж коштувала розробка гри
Прекрасна новина, всім українським студіям би так, хоча я абсолютно проти ексклюзивів, аж розриває :gigi:
byaka
Member

Повідомлення

yariksom: 22.07.2026 15:55 Предлагаю обсудить Microsoft заплатила за ексклюзивність S.T.A.L.K.E.R. 2 більше, ніж коштувала розробка гри
Прекрасна новина, всім українським студіям би так, хоча я абсолютно проти ексклюзивів, аж розриває :gigi:
Ось тiльки для цього продали студiю GSC,тому не зрозумiло це перемога чи зрада :-/
denizen
Member

Повідомлення

нічого гарного в цьому не бачу, поперше немає мотивації робити добре, студії байдуже на кінцевий результат, по друге все що купляє майкрософт згниває
Nutbar
Member

Повідомлення

Мені чомусь здається, що ця заява стала новиною і для майкрософта :gigi: Вони там мабуть звикли до геть інших бюджетів на розробку.
MVE
Member

Повідомлення

Ну раз окупилася ще до виходу, то можна вантажити з торенту
спойлер
подумав пересічний пк боярин :gigi:
SieG
Member

Повідомлення

Ничего удивительного, я как давний билдоман знаю что майкрософт с самого начала сотрудничала с GSC, там даже отдельная игра для бокса должна была выйти, много утечек было про сотрудничество, но что-то не вышло скорее всего из-за издателя THQ, а вот когда они ушли на вольные хлеба тут майкрософт и подсосался полностью, и я вангую что с выходом новой генерации боксов (или как вариант под винду) будет исклюзивная часть как и планировали в 2003году.
yariksom
Member

Повідомлення

byaka: 22.07.2026 16:04Ось тiльки для цього продали студiю GSC,тому не зрозумiло це перемога чи зрада
19 листопада 2025 року російська Генпрокуратура внесла українську студію GSC Game World до списку «небажаних організацій»,
це вже відзнака якості та визнання того, що студія українська, а кому вона належить це вже третє питання.
Qenty
Member

Повідомлення

Чому не даєте посилання на джерело?
Інтерв'ю є на каналі Oldboy
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Першоджерело
Skiff93
Member

Повідомлення

Вірити цьому алкашу марнославному таке собі...
bigmonstr666
Member

Повідомлення

супер новина для українського гейм деву, що гарний проект дійсно може знайти фінансування і на мою думку це дійсно заслужено, але якщо дивитись зі сторони майків, ну ʼтрішкиʼ вони при філі розтринькували гроші.. чи просто ми не все знаемо)
ps/ скільки ще чекати на длс.. думав влітку пограти... :popcorn:
byaka
Member

Повідомлення

yariksom: 22.07.2026 16:29
byaka: 22.07.2026 16:04Ось тiльки для цього продали студiю GSC,тому не зрозумiло це перемога чи зрада
19 листопада 2025 року російська Генпрокуратура внесла українську студію GSC Game World до списку «небажаних організацій»,
це вже відзнака якості та визнання того, що студія українська, а кому вона належить це вже третє питання.
Українська студія не видаляла б зі своєї гри пicню Українська лють,тому дуже важливо хто власник!
AlexWest
Member

Повідомлення

Skiff93: 22.07.2026 16:52 Вірити цьому алкашу марнославному таке собі...
Він вже давно не алкаш.
yariksom
Member

Повідомлення

AlexWest: 22.07.2026 18:41Він вже давно не алкаш.
Колишніх не буває B-)
Armagedon
Member

Повідомлення

byaka: 22.07.2026 18:32
yariksom: 22.07.2026 16:29
Українська студія не видаляла б зі своєї гри пicню Українська лють,тому дуже важливо хто власник!

В сталкера ти я так розумію не грав. Нічого не видаляли то рус фейки
AlexWest
Member

Повідомлення

yariksom: 22.07.2026 18:43
AlexWest: 22.07.2026 18:41Він вже давно не алкаш.
Колишніх не буває B-)
Що за маячня?
byaka
Member

Повідомлення

Armagedon: 22.07.2026 18:45
byaka: 22.07.2026 18:32

В сталкера ти я так розумію не грав. Нічого не видаляли то рус фейки
За 200 годин ця пicня нiразу не звучала з релiзу ;)
Skiff93
Member

Повідомлення

AlexWest: 22.07.2026 18:56
yariksom: 22.07.2026 18:43
Колишніх не буває B-)
Що за маячня?
Це правда, знаю з особистого досвіду ;)
yariksom
Member

Повідомлення

denizen: 22.07.2026 16:09 нічого гарного в цьому не бачу, поперше немає мотивації робити добре, студії байдуже на кінцевий результат, по друге все що купляє майкрософт згниває
Вданому випадку Майки не керували виробництвом, тому гра і не вдалася відвертими фекаліями гівна. :rotate:
DDt
Member

Повідомлення

alex_sul
интервью - перезалитое
и почему оно перезалито - есть инфа в закреплённом комменте
Відповісти