Прекрасна новина, всім українським студіям би так, хоча я абсолютно проти ексклюзивів, аж розриває
Новини
Останні статті і огляди
Microsoft заплатила за ексклюзивність S.T.A.L.K.E.R. 2 більше, ніж коштувала розробка гри
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Microsoft заплатила за ексклюзивність S.T.A.L.K.E.R. 2 більше, ніж коштувала розробка гри
Прекрасна новина, всім українським студіям би так, хоча я абсолютно проти ексклюзивів, аж розриває
-
byaka
Member
Ось тiльки для цього продали студiю GSC,тому не зрозумiло це перемога чи зрадаyariksom: ↑ 22.07.2026 15:55 Предлагаю обсудить Microsoft заплатила за ексклюзивність S.T.A.L.K.E.R. 2 більше, ніж коштувала розробка гри
Прекрасна новина, всім українським студіям би так, хоча я абсолютно проти ексклюзивів, аж розриває![]()
-
denizen
Member
нічого гарного в цьому не бачу, поперше немає мотивації робити добре, студії байдуже на кінцевий результат, по друге все що купляє майкрософт згниває
-
Nutbar
Member
Мені чомусь здається, що ця заява стала новиною і для майкрософта
Вони там мабуть звикли до геть інших бюджетів на розробку.
-
MVE
Member
Ну раз окупилася ще до виходу, то можна вантажити з торенту
- спойлер
- подумав пересічний пк боярин
-
SieG
Member
Ничего удивительного, я как давний билдоман знаю что майкрософт с самого начала сотрудничала с GSC, там даже отдельная игра для бокса должна была выйти, много утечек было про сотрудничество, но что-то не вышло скорее всего из-за издателя THQ, а вот когда они ушли на вольные хлеба тут майкрософт и подсосался полностью, и я вангую что с выходом новой генерации боксов (или как вариант под винду) будет исклюзивная часть как и планировали в 2003году.
-
yariksom
Member
19 листопада 2025 року російська Генпрокуратура внесла українську студію GSC Game World до списку «небажаних організацій»,byaka: ↑ 22.07.2026 16:04Ось тiльки для цього продали студiю GSC,тому не зрозумiло це перемога чи зрада
це вже відзнака якості та визнання того, що студія українська, а кому вона належить це вже третє питання.
-
Qenty
Member
Чому не даєте посилання на джерело?
Інтерв'ю є на каналі Oldboy
Інтерв'ю є на каналі Oldboy
-
alex_sul
Advanced Member
Першоджерело
-
Skiff93
Member
Вірити цьому алкашу марнославному таке собі...
-
bigmonstr666
Member
супер новина для українського гейм деву, що гарний проект дійсно може знайти фінансування і на мою думку це дійсно заслужено, але якщо дивитись зі сторони майків, ну ʼтрішкиʼ вони при філі розтринькували гроші.. чи просто ми не все знаемо)
ps/ скільки ще чекати на длс.. думав влітку пограти...
ps/ скільки ще чекати на длс.. думав влітку пограти...
-
byaka
Member
Українська студія не видаляла б зі своєї гри пicню Українська лють,тому дуже важливо хто власник!yariksom: ↑ 22.07.2026 16:2919 листопада 2025 року російська Генпрокуратура внесла українську студію GSC Game World до списку «небажаних організацій»,byaka: ↑ 22.07.2026 16:04Ось тiльки для цього продали студiю GSC,тому не зрозумiло це перемога чи зрада
це вже відзнака якості та визнання того, що студія українська, а кому вона належить це вже третє питання.
-
AlexWest
Member
Він вже давно не алкаш.Skiff93: ↑ 22.07.2026 16:52 Вірити цьому алкашу марнославному таке собі...
-
yariksom
Member
Колишніх не буваєAlexWest: ↑ 22.07.2026 18:41Він вже давно не алкаш.
-
Armagedon
Member
byaka: ↑ 22.07.2026 18:32Українська студія не видаляла б зі своєї гри пicню Українська лють,тому дуже важливо хто власник!yariksom: ↑ 22.07.2026 16:29
19 листопада 2025 року російська Генпрокуратура внесла українську студію GSC Game World до списку «небажаних організацій»,
В сталкера ти я так розумію не грав. Нічого не видаляли то рус фейки
-
AlexWest
Member
Що за маячня?
-
byaka
Member
За 200 годин ця пicня нiразу не звучала з релiзуArmagedon: ↑ 22.07.2026 18:45byaka: ↑ 22.07.2026 18:32
Українська студія не видаляла б зі своєї гри пicню Українська лють,тому дуже важливо хто власник!
В сталкера ти я так розумію не грав. Нічого не видаляли то рус фейки
-
Skiff93
Member
Це правда, знаю з особистого досвіду
-
yariksom
Member
Вданому випадку Майки не керували виробництвом, тому гра і не вдалася відвертими фекаліями гівна.denizen: ↑ 22.07.2026 16:09 нічого гарного в цьому не бачу, поперше немає мотивації робити добре, студії байдуже на кінцевий результат, по друге все що купляє майкрософт згниває
-
DDt
Member
alex_sul
интервью - перезалитое
и почему оно перезалито - есть инфа в закреплённом комменте
интервью - перезалитое
и почему оно перезалито - есть инфа в закреплённом комменте