Philips випускає ігровий монітор Evnia 32M2N6901A з матрицею 4K QD-OLED

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
yariksom
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Philips випускає ігровий монітор Evnia 32M2N6901A з матрицею 4K QD-OLED
Посередній монітор з посередніми характеристиками, така собі новина.
Хоча ні, звичайна новина зараз це 27" і 100500 мегагерц :gigi:
bonya
Member

Повідомлення

Норм монітор за норм ціною.
165 це звісно не 240 і не 360, але якщо не тільки грати, а ще й працювати, то 4к дуже доречно.
bes
Member

Повідомлення

жаль что они не добавляют свой амбилэнд. Думаю это была бы килер фичей именно как для игр.
harito
Member

Повідомлення

bes: 22.07.2026 15:56 жаль что они не добавляют свой амбилэнд. Думаю это была бы килер фичей именно как для игр.
Как это не добавляют ?! А это для кого написано .

"Также упоминается фирменная технология AI-Enhanced Ambiglow, которая синхронизирует подсветку на задней панели монитора с происходящим на экране, усиливая эффект погружения."
bes
Member

Повідомлення

harito: 22.07.2026 16:16
bes: 22.07.2026 15:56 жаль что они не добавляют свой амбилэнд. Думаю это была бы килер фичей именно как для игр.
Как это не добавляют ?! А это для кого написано .

"Также упоминается фирменная технология AI-Enhanced Ambiglow, которая синхронизирует подсветку на задней панели монитора с происходящим на экране, усиливая эффект погружения."
я только цену обычно смотрю :laugh: :lol: , да если присмотреться то и сзади монитора оно как на экране подсвечивается просто они как то не сильно это подчеркивают. Но создает уют минимум. Тогда интересно, мне какие то заоблачные герцы например не нужны главное что был HDMI 2.1 и 120 герц
FirstTDM
Member

Повідомлення

yariksom: 22.07.2026 15:19Предлагаю обсудить Philips випускає ігровий монітор Evnia 32M2N6901A з матрицею 4K QD-OLED
Отличный монитор... судя по характеристикам - там качественная и уже проверенная на практике QD-OLED матрица 3-го поколения... цена нормальная, а с учетом "бесплатных" динамиков, Ambiglow, Power Delivery (до 90 Вт) так вообще хорошая на сегодня...

Судя по сайту - там Ambiglow (3-стороннє підсвічування)... в ТВ мне очень нравится Philips Ambilight - было бы интересно в играх на мониторе попробовать
Nutbar
Member

Повідомлення

Це типу те саме, що 8900 тільки з порізаною частотою і яскравістю? Виглядає дивно. Краще вже ті пару тис грн доплатити за повноцінну модель.

Це не кажучи вже про те, що подібні монітори на ринку вже є більше двох років і ціна залишається сталою, пора б збавляти трохи. Єдине що тут прикольно це Ambiglow, але то на любителя.
yariksom
Member

Повідомлення

FirstTDM: 22.07.2026 16:20Отличный монитор... судя по характеристикам - там качественная и уже проверенная на практике QD-OLED матрица 3-го поколения... цена нормальная, а с учетом "бесплатных" динамиков, Ambiglow, Power Delivery (до 90 Вт) так вообще хорошая на сегодня...
Не кривий, тому мені не подобається, я до кривого привик :shuffle:
bes
Member

Повідомлення

Nutbar: 22.07.2026 16:23 Це типу те саме, що 8900 тільки з порізаною частотою і яскравістю? Виглядає дивно. Краще вже ті пару тис грн доплатити за повноцінну модель.

Це не кажучи вже про те, що подібні монітори на ринку вже є більше двох років і ціна залишається сталою, пора б збавляти трохи. Єдине що тут прикольно це Ambiglow, але то на любителя.
если учесть что в фокстроте 8900 стоит 40 к а этот 43 то выгодней взять модель постарше :laugh:
VovaII
Member

Повідомлення

Nutbar
Може в новому матриця новіша? Не яскравіша, але може довше житиме? Чи думаєте вони на всьому зекономили?
walkman3000
Member

Повідомлення

Nutbar: 22.07.2026 16:23Краще вже ті пару тис грн доплатити за повноцінну модель
це 32M2N8900/00 без P але 8900 дешевше навіть :gigi:
VovaII
Member

Повідомлення

Щось про підтримку декількох режимів( ну коли при зміні режиму, вінда бачить його як монітор із іншою максимальною здатністю)?
beeer
Member

Повідомлення

Дивне рішення дати потужне PD 90W з натяком на док для ноута і всього 3 порти в концентраторі. В робочому/універсальному моніку їх має бути 6 в ідеалі.
Sanьka
Member

Повідомлення

Краще докласти 4-5к грн і купити матрицю 4 покоління
Kullerok
Member

Повідомлення

Эмммм а за что там хотят 40к за красивую подсветку сзади :lol: :lol: :lol: обезательно куплю :lol: :lol: :lol:
Ramzes82
Member

Повідомлення

Купляв Гігабайт тільки на 240 герц за 35 тис, єдине що гірше це павер делівері тільки на 18 ват, от не бачу за що тут доплачувати 7 тис. Амбієнт тут набагато простіше, ніж у телевізорах, його навіть не називають Ембілайт.
VovaII
Member

Повідомлення

Sanьka
Щоб самому її в монітор тулити? Чи вже є монітори з ними?
Дякую.
Filabatya
Member

Повідомлення

Ramzes82
Це аналог нашого, тільки без 2ки в кінці :shuffle:
Sanьka
Member

Повідомлення

VovaII: 22.07.2026 23:15вже є монітори з ними?
Додуматись що мається на увазі монітор на відповідній матриці нє? :facepalm:
big_bang
Member

Повідомлення

32 дюйми
16/9

165 гц

:super:

Це ж те, що я хотів)))
але не за 42к
Відповісти