Мінуси?
Згадайте бігборди в NFS UG2, MW і Burnout Paradise
Або рекламу в FIFA
Взагалі реклама - хороший інструмент для занурення, чи то як в гта чи то як в нфс
Новини
Останні статті і огляди
Electronic Arts закликає розробників використовувати внутрішньоігрову рекламу
-
kabostebeztak
Member
-
waryag
Member
Мінуси в тому, що така реклама вже є там, де вона доречна. А ЕА хоче агресивно масштабувати її, наводячи як приклад мобілки.kabostebeztak: ↑ 18.07.2026 12:59Мінуси?
Або рекламу в FIFA
Взагалі реклама - хороший інструмент для занурення, чи то як в гта чи то як в нфс
-
kabostebeztak
Member
Єдине що я пам'ятаю з останніх їхніх ігор це баннери до 75-річчя Porsche на Porsche Test Track в NFS Unboundwaryag: ↑ 18.07.2026 14:03Мінуси в тому, що така реклама вже є там, де вона доречна. А ЕА хоче агресивно масштабувати її, наводячи як приклад мобілки.kabostebeztak: ↑ 18.07.2026 12:59Мінуси?
Або рекламу в FIFA
-
fantomrulezz
Member
Ага, йдеш такий по Найт-сіті, а тобі на банері замість Арасака рекламують Балувану Галюwaryag: ↑ 18.07.2026 11:38Цілком автентично для кіберпанку
-
Romko888
Member
Відтепер всі ігри ЕА буду качати принципово з торентів, а не брати по знижці в 90% 
-
AntonyKandaurov
Member
leif
Реклама в ЕА іграх вже достатньо давно, ті ж вуличні NFS - банери та рекламні щити звісно були наповнені рекламою і це виглядає якось гармонійно більш менш. Страшно дійсно коли з'явиться реклама як на телефонах яку неможливо скіпнути перших 30 секунд.
Відправлено через 24 секунди:
fantomrulezz
Я б на таке подивився
Реклама в ЕА іграх вже достатньо давно, ті ж вуличні NFS - банери та рекламні щити звісно були наповнені рекламою і це виглядає якось гармонійно більш менш. Страшно дійсно коли з'явиться реклама як на телефонах яку неможливо скіпнути перших 30 секунд.
Відправлено через 24 секунди:
fantomrulezz
Я б на таке подивився
-
big_bang
Member
давно вже так роблять)))leif: ↑ 17.07.2026 13:42 в фільмах під час кульмінаційних сцен поруч з ГГ ставити якийсь тєлєк на якому будуть щось рекламувати
Дівчина з татуюванням дракона 2011 року нараховано кілька десятків чітких інтеграцій