Новини
Останні статті і огляди
Інвертори, БМС, АКБ. Налаштування, тонкощі і т.д. (ділимось досвідом)
-
1985god
Member
Andriy14 по інвертору , на 1 кВт чи 1,6 кВт тих панелей ви майже не поставите , ну тобто 2 великих максимум . На 12 вольтах побудувати сонячну систему мало і складно. Хіба дійсно дві панелі і якийсь контролер типу make sky blue + окремий інвертор автономний без сонця. Я розумію що ви вже добре вклалися грошима в дорогий великий 12 В акумулятор, але побудувати на ньому якусь більш-менш адекватну сонячну систему повторюсь дуже складно . Я би розглянув варіант продати того акумулятора і взяти ecoflow stream pro/ ultra , якщо вам важливе сонце. Але там теж досить важко і дорого рости бо кожен модуль на 1 і 2 кіловата вартує не менше 25.000 грн.
-
Hotspur
Member
так1985god: ↑ 17.07.2026 22:19Хіба дійсно дві панелі і якийсь контролер типу make sky blue + окремий інвертор автономний без сонця.
-
Timedemo
Member
там мппт 30-400в. 3-4 панельки 460-500вт і буде ляля.1985god: ↑ 17.07.2026 22:19 Andriy14 по інвертору , на 1 кВт чи 1,6 кВт тих панелей ви майже не поставите , ну тобто 2 великих максимум . На 12 вольтах побудувати сонячну систему мало і складно. Хіба дійсно дві панелі і якийсь контролер типу make sky blue + окремий інвертор автономний без сонця. Я розумію що ви вже добре вклалися грошима в дорогий великий 12 В акумулятор, але побудувати на ньому якусь більш-менш адекватну сонячну систему повторюсь дуже складно . Я би розглянув варіант продати того акумулятора і взяти ecoflow stream pro/ ultra , якщо вам важливе сонце. Але там теж досить важко і дорого рости бо кожен модуль на 1 і 2 кіловата вартує не менше 25.000 грн.