Новини
Останні статті і огляди
Electronic Arts закликає розробників використовувати внутрішньоігрову рекламу
-
TheDmytrius
Member
Предлагаю обсудить Electronic Arts закликає розробників використовувати внутрішньоігрову рекламу
Йдіть до біса зі своєю рекламою!
Йдіть до біса зі своєю рекламою!
-
Afit
Member
Ну що можна побажати, такій ініціативі? Звісно тільки катастрофічного провалу
-
leif
Member
давайте ще рекламу в книгах зробимо і в фільмах під час кульмінаційних сцен поруч з ГГ ставити якийсь тєлєк на якому будуть щось рекламувати
-
StingerYar
HWBOT OC Team
EA: Колеги геймдеви, ну будь ласка, ну використовуйте внутрішньоігрову рекламу! Ми не хочемо бути одними такими додіками на планеті!

-
leif
Member
ну хіба що буде така тема, що дійсно як в мобільних іграх -- граєш безкоштовно, але дивись рекламу, чи яка у них там нині схема монетизації, я не граю на телефоні
Відправлено через 29 секунд:
типу, якщо купив іграшку, то все реклами нема. а не купив -- то можеш пограти, але страждай
Відправлено через 29 секунд:
типу, якщо купив іграшку, то все реклами нема. а не купив -- то можеш пограти, але страждай
-
The_Rusik
Member
ЕА 
-
leif
Member
а може мова йде правда лише про якісь баннери на віртуальних стадіонах, але я чогось думав, що там і так продають місця і вже бозна скільки років, просто чисто під якийсь статичний баннер з лого того, хто заплатив. не граю в спортивні іграшки ЕА також, тому поправте, якщо що
-
Creature4O
Member
навіть не уявляю якою чудовою має бути гра, щоб я терпів в ній рекламу. Про те мабуть ні, купи гру, та ще й рекламу дивись за свої гроші.
-
Геральт
Member
Рекламодавці отримають власний окремий сервер та SDK для взаємодії з платформою.
пф-ф, тобто гра має бути прив'язаною шнурком до сервера. А ми ж знаємо, як цього позбутись, правда?
Creature4O
Та це не буде примітивним, як в Юбі - банер "зайдіть в наш магазин", який UI перекриває .
От грає хтось в футб. симулятор, заставка на початку матчу, виходять гравці на поле. І на задньому фоні табло з рекламою пепсі. Щось типу цього.
пф-ф, тобто гра має бути прив'язаною шнурком до сервера. А ми ж знаємо, як цього позбутись, правда?
Creature4O
Та це не буде примітивним, як в Юбі - банер "зайдіть в наш магазин", який UI перекриває .
От грає хтось в футб. симулятор, заставка на початку матчу, виходять гравці на поле. І на задньому фоні табло з рекламою пепсі. Щось типу цього.
-
waryag
Member
Нагадайте йому, що ігри з рекламою на мобілках безкоштовні, а ЕА хоче за свої "преміальні" ігри по 50+ баксів.
Відправлено через 5 хвилин 16 секунд:
Відправлено через 5 хвилин 16 секунд:
Мені здається, що вони хочуть щоб як мобілках, щоб реклама лізла з усіх дірок.Геральт: ↑ 17.07.2026 13:56Та це не буде примітивним, як в Юбі - банер "зайдіть в наш магазин", який UI перекриває .
-
MqM
Member
Закликаю того александра перетворити власний дім на рекламний майданчик для реклами туалетного паперу та йоржиків.
Пс а якщо серйозно нехай відправиться в дурку
Пс а якщо серйозно нехай відправиться в дурку
-
VovaII
Member
Тобто грають діти в покемонів, а їм реклама із порнхабу. — І вимушені дивитись, бо татко грошей на іграшку зажав.
-
Grava
Member
Таке у серії Football Manager, реклама розташована так само як у реальному житті на футбольному полі і на неї не звертаєш увагу.Геральт: ↑ 17.07.2026 13:56От грає хтось в футб. симулятор, заставка на початку матчу, виходять гравці на поле. І на задньому фоні табло з рекламою пепсі. Щось типу цього.
-
leif
Member
а ну ось це я і мав на увазі вище. в чому тоді новина? що реклама буде динамічною?Grava: ↑ 17.07.2026 14:11реклама розташована так само як у реальному житті на футбольному полі
типу буде не просто лого ауді чи люфтганзи, а "в розетку завезли нові шкарпетки, які ти нещодавно шукав в гуглі"?
ну це буде повна лажа. не злетить
-
yariksom
Member
Ключове питання полягає в тому скільки ЕА пропонує платити користувачу за перегляд реклами.
-
MAKKACIN
Member
Норм тємка) В кс після того як ножом тебе різанули рекламку Durex. А в Асасіні коли мімо сіна пригнув і розбився рекламу бетону якогось.. Під час мегафайту з босом на 2 стадії коли ти ловхп на весь екран бахнути рекламку якогось казіно. І адблок геімінг едішн ше придмати платний

-
Kullerok
Member
О напомнило высер убейсофта когда те хотели массово ввести в игры нфти
ну ну и чё как успешное начинание было
клоуны тупые.
-
bublik1
Junior
Нагадало фільм «Першому гравцю приготуватися»: «Ми зможемо зайняти рекламою до 80% екрана, перш ніж гравці почнуть протестувати», — чи якось так. 
-
_clawfinger_
Member
Ось тому для мене не існує іграшок ЕА. Я не купуватиму їхні іграшки, навіть безкоштовні роздачі їхніми іграшками не беру!
Якщо ігнор, то повний.
Ще півроку закритої протоки, араби самі їх позакривають, щоб не масштабувати збитки.
Якщо ігнор, то повний.
Ще півроку закритої протоки, араби самі їх позакривають, щоб не масштабувати збитки.