Після звільнень Obsidian скасовує Avowed 2, щоб зосередитися на новій частині Fallout

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
D_ad
Member

Повідомлення

Нууууууу.. я навіть не знаю, чому 3-й "фоллич" серед трушних фанатів вважається гіршим за NV. :shuffle:
На мою щиру думку, це дві доволі посередні гри, але, тим не менш, світ у 3-й частині цікавіше досліджувати. А у NV понатикали та понапихали всього, чого тільки можливо на квадратний метр мапи.
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Я якось тряхнув старіной в Фолаути (3,4, NW) - на фоні них вонючий The Outer Worlds просто екскремент недоношеної ідеї алкаша!
Тому, я маю дуже обережну надію що Тодд таки дасть по шапці баранам з нинішньої Obsidian за "геніальні" і "неповторні" ідеї для нового Фолаут!!
Інакше просто.... Ну я не знаю.. Капець!!!?????????? :mad: :mad:
Востаннє редагувалось 09.07.2026 14:20 користувачем alex_sul, всього редагувалось 2 разів.
Васильович
Member

Повідомлення

написав про замороження франшизи The Outer Worlds
А що, друга частина така жахлива? Перша мені сподобалася в свій час, а до другої ще не скоро добіжу, щоб самому оцінити :shuffle:
Тому Obsidian доручили розробку нової повноцінної гри в цій серії.
Сподіваюся, це не буде просто ремастер Вегаса :-/
D_ad: 09.07.2026 14:05Нууууууу.. я навіть не знаю, чому 3-й "фоллич" серед трушних фанатів вважається гіршим за NV.
На мою щиру думку, це дві доволі посередні гри, але, тим не менш, світ у 3-й частині цікавіше досліджувати. А у NV понатикали та понапихали всього, чого тільки можливо на квадратний метр мапи.
Ну, типу, атмосфера в NV ближча до класичних частин і рольова складова гри "потужніша" загалом.
Хоча, особисто мені обидві сподобалися :beer:
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Васильович
це буде Фолаут 3 ремастер, про це вже декілька років кажуть.

Не ну взагалі можуть і ремастер NV бахнуть! Яж тільки за B-) :lol:
Востаннє редагувалось 09.07.2026 14:19 користувачем alex_sul, всього редагувалось 3 разів.
Васильович
Member

Повідомлення

alex_sul: 09.07.2026 14:14це буде Фолаут 3 ремиастер, про це вже декілька років кажуть.
Мда, печаль, от тобі і "нова повноцінна гра в серії" :-/
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Васильович: 09.07.2026 14:13 Ну, типу, атмосфера в NV ближча до класичних частин
класичні частини це - 2D. NV - це 3D. Як атмосферу не ліпи - не то.
Геральт
Member

Повідомлення

Васильович: 09.07.2026 14:13
написав про замороження франшизи The Outer Worlds
А що, друга частина така жахлива? Перша мені сподобалася в свій час, а до другої ще не скоро добіжу, щоб самому оцінити :shuffle:
Друга сильно така собі. Першу пройшов з задоволенням, до другої робив два підходи і не подужав, зніс остаточно
Ostin
Member

Повідомлення

D_ad: 09.07.2026 14:05не знаю, чому 3-й "фоллич" серед трушних фанатів вважається гіршим за NV
Я не трушний. Грав лише у 3 і у NV. Мені третій дуже заходив і я його грав постійно. Допоки не вийшов NV. І тепер я, коли іноді хочу в фолич, граю лише у NV.
Імовірно, це суб'єктивно все дуже. Але в NV можна знаходитись довго і нічого не набридає. В трійці мені цікаво починати нову гру. А от довго грати - ні. :dontknow:
Четвірку не пробував. Outer Wolrds не осилив. Геть не зайшло. Ну от від слова зовсім.
Востаннє редагувалось 09.07.2026 14:26 користувачем Ostin, всього редагувалось 1 раз.
tornadox
Member

Повідомлення

alex_sul: 09.07.2026 14:13Я якось тряхнув старіной в Фолаути (3,4, NW) - на фоні них вонючий The Outer Worlds просто екскремент недоношеної ідеї алкаша!
Я пропустив NV свого часу, а зараз на ту графіку трішки важко дивитися. Оригінали ізометричні тільки почав грати, поставив собі на смартфон https://play.google.com/store/apps/deta ... .fo2&hl=uk але управління не дуже зручне.
3ка і 4ка були норм. Мав великі надії на Ф76, трохи награв її, але закинув з часом.
Demedik
Member

Повідомлення

Только сценаристов увольте которые занимались Avowed... и наймите гиков и нердов.
Tyler
Member

Повідомлення

Враховуючи скільки там людей залишилось від старого Обсідіана - то я х знає шо з цього вийде. Можливо, Сойер набере норм команду
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Что Fallout 3 что NV как то играл играл и бросал по итогу, уставал от них... Про Fallout 4 вообще молчу, 3 раза пытался играть и что то вот ни как. А вот 1я часть The Outer Worlds, прошел всю. Про 2ю часть можно сказать - "выродок" на UE5
Барбарис
Member

Повідомлення

Васильович, як на мене обидві частини жахливі. Перша взагалі придатна лише під один білд або чітерство.
Якщо чесно, то прикро що новий фол роблять обсідіани - з огляду на 3 їх останні проекти, не вірю в результат.

Відправлено через 3 хвилини 33 секунди:
alex_sul, так ремастер не за обсідіанами - вони відхрещувались від нього.
proos
Member

Повідомлення

alex_sul: 09.07.2026 14:14це буде Фолаут 3
Это на уровне слухов

Отправлено спустя 1 минуту 45 секунд:
XXXshadyXXX
Да, оутер ворлдс хорошая игра, вторую часть не играл, жду скидку хоть 50%

Отправлено спустя 2 минуты 20 секунд:
Demedik
Там было 14 уровней менеджмента, люди которые что то хотели сделать, попросту не могли это сделать
На ixbt вышел ролик, там подробно про это рассказывается. Советую глянуть, хейт на этих двух додиков разделяю.

Отправлено спустя 1 минуту 30 секунд:
Барбарис: 09.07.2026 15:53з огляду на 3 їх останні проекти
Людям не давали работать нормально, возможно всё очень улучшится
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Абоба 1 был трешаниной
Абоба 2 не нужен вообще совсем
Сделайте Фоллаут как второй но на современном движке красивый и с таким же угаром и без цензуры. Чтобы можно было вообще всё что угодно делать
DioGren
Member

Повідомлення

Меньше игр - это всегда плохо. Больше попыток - больше шансов на годноту.

Закрытие новых игр - теряют как разрабы так и игроки.

Ремастеродрочество , в основном это прогрев игроков, старых на ностальгии, а новых на устарелых механиках.

Почему в Японии могут, а Xbox осралсь? Потому что надо нанимать больше людей, больше талантов, платить им норм зарплаты - т.е тратить больше на разработку. А у них ИИ дрч в головах у всех + надо работать лучше, меньше лениться.

Закрывать Студии и Игры - это выстрел себе в ногу.
Востаннє редагувалось 09.07.2026 16:41 користувачем DioGren, всього редагувалось 2 разів.
Ararat
Member

Повідомлення

Наверно это и хорошо. Все же у обсидиантов всегда лучше получалось доделывать ща другими чем пилить собственые проэкты.
VovaII
Member

Повідомлення

Ostin
Ф3 чи НВ зміг себе заставити пройти після Ф4, більше нічого схожого не знайшов.

Свого часу пропустив і Ф3 і НВ, і після Ф4 на їх графіку важко дивитись.

У Ф4 сподобалась більша кількість активностей на вибір. Тобто можна обирати чим займатись по сюжету. Або займатись різним в одній грі, не перескакуючи між іграми.
Коротко кажучи в Ф4 залип десь на пів року, і на інші ігри не тягнуло.
З іншими іграми такого не бувало, обов’язково потрібно було періодично переключатися на якусь іншу гру.
Devijack
Member

Повідомлення

Яб заборонив причетним до Avowed навіть наближатись до фола.
Відповісти