Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
leshk
Junior

Повідомлення

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Востаннє редагувалось 02.06.2015 19:00 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
Radio Bay
Member

Повідомлення

QFlash: 08.07.2026 09:37Графік-конроль. Не ідеально але... якось
Следующий :lol:
StTechnik
Member

Повідомлення

QFlash: 08.07.2026 09:37Графік-конроль.
А давай ты когда какую то мысль хочешь донести - ты ее как то для неискушенных будешь пояснять? А то хрустальный шар разбился и трудно подключаться к твоим мыслям :-)
Прокомментируй график.
QFlash
Member

Повідомлення

StTechnik: 08.07.2026 09:42Прокомментируй график.
Так, звісно.
Регулятори НЧ і ВЧ в положені +2dB, ручка гучності в середньому положені.
Область 30-100Hz має бути трішки піднята порівняно з 100-400Hz (кажу не ідеал) + симетрія.
Зробіть краще і покажіть.
Інженери Мас трішки змістили це дело і точка симетрії в області 600-700Hz/
StTechnik
Member

Повідомлення

QFlash: 08.07.2026 09:47Зробіть краще і покажіть.
Зачем? Я музыку просто слушаю.
Это аудиофилы собирают всякий ненужный хлам в виде пирамидок и рассматривают графики. Слушают ушами, а смотрят глазами. Вот и вся разница. :)
QFlash
Member

Повідомлення

StTechnik: 08.07.2026 09:56Это аудиофилы собирают всякий ненужный хлам в виде пирамидок и рассматривают графики. Слушают ушами, а смотрят глазами. Вот и вся разница.
Так то воно так. Тільки аудіофіли страшно бояться графіків.
Так, якщо вимкнути тонкорекцію графічна характеристика повинна вирівнятись. У мене тонкорекція не вимикається. Така система.
Востаннє редагувалось 08.07.2026 10:21 користувачем QFlash, всього редагувалось 1 раз.
S0N1C
Member

Повідомлення

QFlash: 08.07.2026 09:47 Інженери Мас трішки змістили це дело і точка симетрії в області 600-700Hz/
не заздрю я тому до кого після тебе попаде цей усілок, копаний перекопаний :rotate: :weep:
QFlash
Member

Повідомлення

S0N1C: 08.07.2026 10:20не заздрю я тому до кого після тебе попаде цей усілок, копаний перекопаний
WOW! Я нічого продавати не збираюсь.
Зроби краще і покажи.
S0N1C
Member

Повідомлення

Запость хоч серійник з назвою і моделю, шоб потім знайшлося в гуглі :laugh:
Z440_User
Member

Повідомлення

QFlash: 08.07.2026 09:37 Графік-конроль. Не ідеально але... якось
спойлер
Screenshot 2026-07-08 093102.png
для 99,9999% учасників цієї гілки - це просто картинка з якимось графіком, який їм ВЗАГАЛІ ні про що не говорить.
Навіть з оцим коментарем
QFlash: 08.07.2026 09:47 Регулятори НЧ і ВЧ в положені +2dB, ручка гучності в середньому положені.
Область 30-100Hz має бути трішки піднята порівняно з 100-400Hz (кажу не ідеал) + симетрія.
Зробіть краще і покажіть.
Інженери Мас трішки змістили це дело і точка симетрії в області 600-700Hz/
Все одно якась незрозуміла картинка, з якимось набором букв, які складені в незрозумілі слова, ще й розбавлені якимось цифрами. :spy:
QFlash
Member

Повідомлення

S0N1C: 08.07.2026 10:22Запость хоч серійник з назвою і моделю, шоб потім знайшлося в гуглі
:lol: :lol: :lol:

Відправлено через 2 хвилини 21 секунду:
Z440_User: 08.07.2026 10:23Все одно якась незрозуміла картинка, з якимось набором букв, які складені в незрозумілі слова, ще й розбавлені якимось цифрами.
Ні, це HI-END/
Хоча я зрозумів. Маю на увазі. Дякую.

Відправлено через 3 хвилини 39 секунд:
Z440_User: 08.07.2026 10:23для 99,9999% учасників
Зрозуміло.
Radio Bay
Member

Повідомлення

QFlash: 08.07.2026 10:29Ні, це HI-END
Для мене це був хай-енд допоки ти туда не поліз :)
Хто зна, що ти там міг зачипити.

Щоб моніторити зміни, потрібні гарний цап та акустика, а в тебе "Романтика" та встрійка.
Воно так співає! В мене сусіді, як напьються, так співають, так співають .... де моя двухстволка :D

Про сусідів то жарт, в нас культурний дім :)
QFlash
Member

Повідомлення

Radio Bay: 08.07.2026 11:15Для мене це був хай-енд допоки ти туда не поліз
Куда поліз?
Mac я не рухав і не збираюсь.
Я привів графічні характеристики Ромашки.
Добре дякую.
Radio Bay
Member

Повідомлення

QFlash: 08.07.2026 11:21Mac я не рухав і не збираюсь.
А я думав, що ти його перепаюєш.
З ромашкою можна робити, що завгодно
QFlash
Member

Повідомлення

Radio Bay: 08.07.2026 11:25А я думав, що ти його перепаюєш.
З ромашкою можна робити, що завгодно
Так у мене в Ромашці вихлопи стоять MX50SE (конструктор). Збирав і міряв кожну деталь. Я десь швидше говорив про це.
Також в симуляторі ганяв - це просто чудове рішення за свої кошти.
Чому обрав це - у ньому стоять токові дзеркала + схемотехніка Володимира Ламма.
Вони чудово відпрацьовують свої 1000 грн.
Ці MX50SE 100W, але трансформатор Ромашки не витягне таку потужність.
В Мас начинка шо тріндєц - тому витягує 100W/
Мені не потрібно потужності - я за якість.
Я окремо не заміряв ці силові модулі - але при їх включені - абсолютна тишина в колонках.

Відправлено через 1 годину 5 хвилин 41 секунду:
Також на виході - той що на колонки - має бути значення постійного в межах +/- 10mV
У мене +/- 4mV - це також важливий показник.
Брешу +/- 1mV - це чудовий показник.
Ця проблема вирішується з допомогою токових дзеркал в дифкаскаді. Щоб не було перекосу.

Відправлено через 31 хвилину 16 секунд:
Хто ще не зрозумів, я всі експерименти проводжу на Ромашці.
Filabatya
Member

Повідомлення

Radio Bay
https://www.laiv.audio/harmony-udac?srs ... LnEHFjAtyg
Все подобається, крім ціни, в них ще конкурент фііо к17 крещендо вийшов)
Не знаю, як звук, але дизайн топ нотч :up:
StTechnik
Member

Повідомлення

Filabatya: 09.07.2026 08:31але дизайн топ
Если надумаешь - бери серебристый. Черный с золотым у них - это "ай не не дизайн" (с) :D

Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
А, ну и разгон не забудь убрать. И частоту проца прибить гвоздями что бы строго на минимуме была :gigi:
Z440_User
Member

Повідомлення

І про обробку кабелів спреєм Nordost Eco 3x кожні 2 тижні не треба забувати.
Інакше сцена пласка буде і баси не будуть дихати.
Ostin
Member

Повідомлення

Z440_User: 09.07.2026 12:43обробку кабелів спреєм Nordost Eco 3x
О, бляха, навіть не знав, що таке буває)
Я сам далекий від скептицизмів чи хейту за замовчуванням, бо сам неодноразово зізнавався, як чув різницю між різними кабелями, наприклад (і я не про краще - гірше зараз). Але оці всі спреї, комп'ютерні плати розширення з USB за 1500 Євро, кабелі за мульйон - це вже далеко за межею людської адекватності. Без цього всього світ аудіо був би набагато адекватніший і поціновувачів красивого чи якісного звуку не сприймали б як дятлів. Бо скажи комусь про кабелі - то він тобі якийсь спрей покаже "для авдіофілів". Чи силовий кабель з рук цнотливих дівок. Бо межа дуже розмита між адекватною реальністю (де кабелі дійсно мають значення) та оцією циганщиною з тисячами євро за "snake oil".
Востаннє редагувалось 09.07.2026 12:59 користувачем Ostin, всього редагувалось 1 раз.
S0N1C
Member

Повідомлення

Z440_User: 09.07.2026 12:43 І про обробку кабелів спреєм Nordost Eco 3x кожні 2 тижні не треба забувати.
Інакше сцена пласка буде і баси не будуть дихати.
:lol:
Nordost has been aware of this problem for many years, primarily in terms of the surface affects of static build up on cable performance. To combat this, we developed Eco 3X anti static treatment, a fluid that can be wiped on the surface of cables to disperse existing static charge as well as inhibit future accumulation. The effects are easily heard, with a dramatic increase in the sense of life and presence, greater transparency, wider dynamics and richer colors.

However, the benefits of static dispersal aren’t limited to cable performance. Plastics in general (laminate surf aces on shelves, acrylics, plastic cones on drive units) all benefit from the application of Eco 3X. TV and computer screens deliver sharper definition, better color saturation and increased depth. But our favorite application is on optical media; CD, SACD, DVD and BluRay discs are all significantly improved by the application of Eco 3X. This is one of the easiest and also one of the most effective demonstrations we have found, one that really shows just how indispensable Eco 3X is in any high performance audio or AV system.
:lol:
саме цікаве, шо в описі ні слова про вініл, де зі статикою є найбільший сенс боротися :lamer:
Z440_User
Member

Повідомлення

Nordost QRT Qk1, теж must have. Інакше хаос електронів в струмі, наробить хаосу в музиці.

І ОБОВ'ЯЗКОВО , всім терміново потрібно Entreq Magneus Power для поглинання електромагнітного смогу від блоку живлення.
Відповісти