Відеокарта GeForce RTX 3060 12GB повернулася до продажу за тією ж рекомендованою ціною, що й у 2021 році

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
EvhenS
Member

Повідомлення

Devianne
Member

Повідомлення

які можуть виявитися корисними в окремих іграх та деяких робочих завданнях.(C)
3060 - в робочих завданнях у 2026 - звучить ультимативно. :D
nochnik89
Member

Повідомлення

О дивный новый мир!
Железо 5ти летней давности снова актуально. :rotate:
Ektalion
Member

Повідомлення

nochnik89: 06.07.2026 13:20 О дивный новый мир!
Железо 5ти летней давности снова актуально. :rotate:
Дивує не актуальність наявності такого заліза, а ціна :laugh:
Devijack
Member

Повідомлення

5060 не купували а 3060 купуватимуть.
Buldozer.
Member

Повідомлення

Ну на сегодня цена 21го года даже хорошо,если они у нас будут тысячь 15, будет адекват прайс за новую карту, они по 11 БУ стоят у нас.
sapsan
Member

Повідомлення

Спаситель! Друге пришестя!
Ektalion
Member

Повідомлення

Buldozer.: 06.07.2026 13:46 Ну на сегодня цена 21го года даже хорошо,если они у нас будут тысячь 15, будет адекват прайс за новую карту, они по 11 БУ стоят у нас.
Вони у нас уже є - ціна 17500 грн.
Mozdev
Member

Повідомлення

Ну і нафіга вона, для ультра слабкого НЕ бюджетного геймінгу :rotate:
За 200-250 баксів був би хоч якийсь сенс її брати.

Краще, я додам ще 50 баксів і вже візьму 9060XT 16 GB :gigi:
Unsecond
Member

Повідомлення

Mozdev: 06.07.2026 14:09Краще, я додам ще 50 баксів і вже візьму 9060XT 16 GB
Ща заплюют, это же амуде, там и дрова кривые, и память второго сорта, хоть и 16гб, и ещё что-то придумают :lol:
Buldozer.
Member

Повідомлення

Mozdev: 06.07.2026 14:09 Ну і нафіга вона, для ультра слабкого НЕ бюджетного геймінгу :rotate:

За 200 баксов новую видуху на 12 гб видеопамяти?) Забудьте за такие цены, еще годик и пк будет стоить как и в 2005м как машина,нажаль
werneo
Member

Повідомлення

Який абсурд.
kairo
Member

Повідомлення

Схоже 3060 буде в топі Стім ще багато років.
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Ось так Intel Arc B580 працює у порівнянні з 3060Ti.
Нагадую 3060Ti не мало так потужніша за 3060, і ніяка додаткова Vrama не допоможе при такому відставанні.
Враховуючи реалії нашого континенту, ціна буде мінімум 330євро. Скільки у нас - загадка, з очевидним вирішенням.

Це смішно, але це реальність. Древня карта по ціні сучасної Intel Arc B580 або ще сучаснішої 5060. Клоуни

На відео є декілька дивних ігор, не звертайте на них уваги, але це свіже відео порівняння нової карти з старою.

Мораль відео проста - старе завжди програє новому. Intel Arc B580, на і близько не останніх дровах, обійшов стару легенду 3060Ti. Звичайну 3060 я навіть шукати не буду...
Востаннє редагувалось 06.07.2026 15:08 користувачем alex_sul, всього редагувалось 3 разів.
Lucas55
Member
Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля

Повідомлення

за тією ж рекомендованою ціною, встановленою на момент дебюту 3D-прискорювача у 2021 році.
але по новому курсу ;)👌
капітошка
Member

Повідомлення

Відеокарта GeForce RTX 3060 12GB повернулася до продажу за тією ж рекомендованою ціною, що й у 2021 році
червоні! ваш хід!
ах я забув, що червоні просрали ринок вк :-P

Відправлено через 4 хвилини 27 секунд:
alex_sul: 06.07.2026 15:03 Ось так Intel Arc B580 працює у порівнянні з 3060Ti.
Нагадую 3060Ti не мало так потужніша за 3060, і ніяка додаткова Vrama не допоможе при такому відставанні.
Враховуючи реалії нашого континенту, ціна буде мінімум 330євро. Скільки у нас - загадка, з очевидним вирішенням.

Це смішно, але це реальність. Древня карта по ціні сучасної Intel Arc B580 або ще сучаснішої 5060. Клоуни

На відео є декілька дивних ігор, не звертайте на них уваги, але це свіже відео порівняння нової карти з старою.

Мораль відео проста - старе завжди програє новому. Intel Arc B580, на і близько не останніх дровах, обійшов стару легенду 3060Ti. Звичайну 3060 я навіть шукати не буду...
лол, ні!
5-10фпс це не виграш, тим більш що між релізами карт декілька років
у нвідії тут купа технологій + підтримка у профсофта + гарна робота на старих апі = нвідія краща за штеуд :super:
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

капітошка
Ви не зрозуміли саму суть :think:
byaka
Member

Повідомлення

2 роки назад тутешнi експерти розказували що потрiбно замiсть rtx4060 брати rtx3060
Але щось новий резiк з експертами не згодний :laugh:
1080p high+RT high/DLSS4
images (2).jpg
Востаннє редагувалось 06.07.2026 15:31 користувачем byaka, всього редагувалось 2 разів.
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

byaka
:up: :laugh: :lol:
waryag
Member

Повідомлення

Mozdev: 06.07.2026 14:09Ну і нафіга вона, для ультра слабкого НЕ бюджетного геймінгу :rotate:

Купа людей обере 3060, бо це нвідіа. Ну і ціни, думаю, приведуть до реальних умов. Ще б дивитися на них на релізі в Україні....
Відповісти