Треба допомога по монітору Lorgar

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kopstr
Member

Повідомлення

Вітаю, побачив на розетці такий монік https://hard.rozetka.com.ua/ua/lorgar-l ... 491739974/ - в ньому аж 2300 зон і ціна приваблива але я не розумію в чому тут підвох коли аналоги коштують дорожче. Я чогось недодивився чи зараз так ціни попадали на мініледи ? Мене щось дуже бентежить оці 2300 зон на паперці та можливий дуже поганий алгоритм.
isusik63
Member

Повідомлення

Продавец розетка , можете купить попробовать если не понравится вернёте .
Kopstr
Member

Повідомлення

walkman3000
Дякую ) щось 2300 китайських зон підсвітки з підвалу не дуже дають вподоби )
Filabatya
Member

Повідомлення

головне, скільки їх лишиться після гарантійного терміну 2р і чи це визнають гарантійним випадком)
Kopstr
Member

Повідомлення

Filabatya
А вони що теж вигорають ?:)
walkman3000
Member

Повідомлення

Kopstr: 04.07.2026 15:53Дякую ) щось 2300 китайських зон підсвітки з підвалу не дуже дають вподоби )
там свіжа лижа обісралась за 50к+, а тут якийсь перемаркований тсл. 18 999₴ це майже вхідний білет у світ TB400 oled-сектантів :gigi:
Kopstr
Member

Повідомлення

walkman3000
Це ви про ту яка 5к mini led теж с 2300 зонами ? Якщо так то хотів його заказати але знаю людину яку отримала цей монітор та сказала що це жах якийсь за таку ціну ) особливо вентилятор який жужить )))))
Про 18к то скидка ) без скидки коштує він норм але прикол в тому що монітор 2025 року вже з 2300 зонами коли наскільки я знаю ніхто з норм брендів так з 2300 зонами своїх моніторів не показав. Наступний факт це те що досі не зрозуміло хто робив матрицю для цього монітора ) може там взагалі 1100 зон які менеджери перетворили на 2300 )
walkman3000
Member

Повідомлення

Kopstr: 04.07.2026 17:22Якщо так то хотів його заказати
я сам чекав цю лижу але вийшло як завжди. якщо money is not an issue то чому не топовий TB500 оледік?
Kopstr
Member

Повідомлення

walkman3000
Тому що наскільки я знаю навіть топовий оледік не може норм в HDR так як він тоді більш скоріше вигорить ( так мені сказали експерти ) це 1.
2. Я сиджу багато часій за статичним контентом ( написання коду та просто інші проги які потрібні відкривати )
Filabatya
Member

Повідомлення

Kopstr
те що там кігтеточка для котів як в дела влупили, то хай буде, але отой ембіент філіпс лайт ззаду, як радейки китайські на 1К ватт на базарі :lol:
type-c круто, цікаво на скільки ватт?
Kopstr
Member

Повідомлення

Filabatya
Не знаю ) я не можу навіть модель матриці того монітору знайти )))) за 1 рік ніхто навіть про це не задавав норм питання ) меня просто дуже бентежить той факт що за майже рік ніхто навіть норм не зробив тест по тим 2300 зонам та як там працює алгоритм.
Artem_M
Member

Повідомлення

Kopstr: 04.07.2026 18:58 walkman3000
Тому що наскільки я знаю навіть топовий оледік не може норм в HDR так як він тоді більш скоріше вигорить ( так мені сказали експерти ) це 1.
2. Я сиджу багато часій за статичним контентом ( написання коду та просто інші проги які потрібні відкривати )
Менше слухайте тих диванних икспердів.
Oled ніхто не позиціонує як універсальний монітор. Це більше для споживання контенту. Для створення і роботи є ips.
Відповісти