Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
leshk
Junior

Повідомлення

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Востаннє редагувалось 02.06.2015 19:00 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 28.06.2026 18:50Я б взяв R2R, але то діло смаку. Я люблю музіку, а не ццц
бюджетні R2R це дурниця
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 28.06.2026 20:14бюджетні R2R це дурниця
Собі б взяв. В мене ж все просто з порадами )
Filabatya
Member

Повідомлення

vdemeshko
Нагадайте топ свисток до 50 баксів з алі, звичайно, щоб мощі було багато, будь ласка :shuffle:
MSiAventador
Member

Повідомлення

Filabatya: 01.07.2026 01:49 vdemeshko
Нагадайте топ свисток до 50 баксів з алі, звичайно, щоб мощі було багато, будь ласка :shuffle:
$66 :shuffle:
HIDIZS S9 Pro Plus Martha HiFi Balanced Dongle DAC - ₴2,954.70
180mW+180mW@32Ω 4.4mm BAL мені вистачало.
vdemeshko
Member

Повідомлення

Filabatya: 01.07.2026 01:49 vdemeshko
Fosi DS2 ~0.5W 4.4mm BAL если верно помню - то мощнее только у Fiio но в режиме десктоп мод
спойлер
Screenshot 2026-07-01 at 14.12.24.png
S0N1C
Member

Повідомлення

нарешті хтось каже правду :yes:
Ostin
Member

Повідомлення

S0N1C
Без визначення терміну "better" в контексті це лише чергова реклама в іншу сторону.
Я на власному досвіді експериментував з кабелями для навушників, то ж упевнено можу стверджувати - я чую зміни від кабеля до кабеля. Іноді не чую, але все ж факт має місце. Вплив є і його можна почути.
А от коли починається про "краще" - то це лише суб'єктивно оцінювати. Бо комусь навалило басу і він щасливий, а інший почув дрібні детальки, яких раніше не чув і вибрав інший кабель.
Це як оті r2r, які вище постійно згадуються. Дельта-сигма в їх ціну на HiRes записі гарантовано дасть більше мікродетальок. Але ж багато хто обере r2r як "краще", бо любить "жирненький" звук.
В загальному, якщо кабель нормальної якості, товщини та виконання - то він вже може бути достатнім. А от чи буде щось за 500 "кращим" для мене, ніж щось за 200 - я б тут вже не був певним. Якщо мова про якусь вищу якість обробки і сам матеріал - то це може мати місце. Якщо ж просто бренд "вміє робити звукові кабелі" - то я б спершу послухав) Але в загальному, якісь сотні чи тисячі за кабель не вкладав би все одно.
S0N1C
Member

Повідомлення

Ostin: 02.07.2026 12:42 Але в загальному, якісь сотні чи тисячі за кабель не вкладав би все одно.
а мульйон? :gigi:

Зображення

https://click24.com.ua/cardas-clear-bey ... amovlennia

Відправлено через 5 хвилин 4 секунди:
або такий кабель для живлення
спойлер
Зображення
Ось ті якості, які особливо важливі під час щоденного використання в аудіосистемі:

підтримує чистіше та стабільніше живлення компонентів;
допомагає знизити фон і зробити звучання спокійнішим;
покращує читабельність мікродеталей у записі;
зберігає природний баланс без нав’язування власного характеру.
У підсумку користувач отримує не «ефект заради ефекту», а більш зібрану й передбачувану роботу системи, що добре чути на якісних записах.
https://musicmag.com.ua/uk/cardas-clear ... chuko.html
Відправлено через 5 хвилин 9 секунд:
Ostin: 02.07.2026 12:42 Я на власному досвіді експериментував з кабелями для навушників, то ж упевнено можу стверджувати - я чую зміни від кабеля до кабеля. Іноді не чую, але все ж факт має місце. Вплив є і його можна почути.
я майже впевнений шо можна почути, різницю в гучності..., шо може навіть дати перетикання одного і того ж кабелю(через зменьшення спротиву на трохи окисленому коннекторі)
Radio Bay
Member

Повідомлення

S0N1C: 02.07.2026 13:07або такий кабель для живлення
Это акускический

Відправлено через 2 години 31 хвилину 18 секунд:
vdemeshko: 02.07.2026 17:33 но... в целом можно что то придумать если надо сделать акустическим
Oyaide умеют, но это не твой уровень
Відповісти