Предлагаю обсудить Gigabyte підготувала плату B850 Aorus Elite X3D з оптимізаціями для процесорів AM5 із 3D V‑Cache
Вона його розганятиме просто, чи як вони +25% хочуть досягти?
Новини
Останні статті і огляди
Gigabyte підготувала плату B850 Aorus Elite X3D з оптимізаціями для процесорів AM5 із 3D V‑Cache
-
yariksom
Member
-
Earanak
Member
Вот это я понимаю, правильный маркетинг а не все эти AI в названии. Выходит если ты игрун и у тебя уже 'X3D-Головного мозга' -> видишь Up to +25% для X3D, так это получается выбор без выбора3D Turbo Mode 2.0, яка покликана підвищити ігрову продуктивність таких чипів, причому, як зазначає виробник, приріст швидкодії може сягати 25%
-
ProBoynick
Member
Можливо ця плата покаже свої 25проц в онлайн іграх я не знаю
-
Graveworm
Member
yariksom
Може досягти
А може і не досягти
Може досягти
А може і не досягти
-
S0N1C
Member
вже так і бачу новини через пів року, як тепер вже гіга спалила черговий х3д і шо треба оновити біос шоб це було не 25% а 5% 
-
Filabatya
Member
Ассрок нічого не обіцяв і розганяв дай Боже 
-
VirusikZloy
Member
Какой же бред 
-
Vityok777
Member
Якщо раптом хтось не знає, то ця крутезна функція робить с 9950x3d 9800x3d вимикаючи другий ccd.
-
kairo
Member
Краще вже такий примітивний маркетинг, ніж те АІ.
-
MessiaH
Member
Никаким разгоном так не будет разница. Последний раз такое была на хассвелах-е и броадвеллах-е, так они гнались по частоте на 50% от стока, а тут разгона как такового нетyariksom: ↑ 29.06.2026 15:01Вона його розганятиме просто, чи як вони +25% хочуть досягти?