Більшість гравців готові придбати дорогу версію Grand Theft Auto VI за $100

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
longaro
Member

Повідомлення

ArmagedoonZergs: 27.06.2026 14:08 "Реалістичної" фізики в іграх не буде НІКОЛИ, бо це просто НУДНО.
Так конечно не буде , пока есть такие игрочки ... Неопытные скажем так . Вот только не пойму зачем они игры такие делают , которые в реализм этот шагают . Это же глупо тогда . Пусть делают только звездолеты одни и все в 2-д шоли , пиксельное ... Зачем в Мафии 2 и остальных Мафиях это все делают и ими восхищаются лол .
Тут скорее опытных типков в команде не хватает , и прогресс еле ползет . Пройдет лет 20-30 , и ворвутся типы которым это нубство надоест .. И понесется конкуренция .
А пока этого нет , есть моддеры и моды . :shuffle:
MqM
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 27.06.2026 15:45 В Норвегии, что бы девочку повести в кафе, то с одного человека (главное блюдо, десерт и пару напитков) будет как раз где то в цену GTA VI :rotate:
В Норвегії такі жінки, що не тільки вас у кафе зводять, а й колесо поміняють в авто :super:

Отправлено спустя 3 минуты 22 секунды:
Барбарис: 28.06.2026 11:08 Patruletz, а чого ти так перед поляками повзаєш? Їх хтось посилав, коли кордон перекривали чи зерно висипали? Будеш плазувати і вони теж захочуть пару областей.
Посил зе та євроінтеграція не мають нічого спільного, там головна перепона - вр, яка не не приймає антикорупційні закони для здійснення реформ.
Судити про всіх поляків по упоротим фермерам те саме, що судити українців по олігархам. Чи модна спільна відповідальність? Нагадати де це було? Де цілі народи оголошували ворогами і вони мали свою провину відбути в місцях подалі від батьківщини?

Отправлено спустя 2 минуты 52 секунды:
Барбарис: 28.06.2026 11:51 dead_rat, і що? Вони з 19 року його піз ... ж не підтримують та роблять, що замовлять. То була максимально безглузда партія - з тих хто немає нічого за душею(і виконає все, лиш пальчиком погрози) і тих, хто вже накрався.
Patruletz, ти спершу дай відповідь, хто тоді поляків послав.
Скільки ти раз з 19 бачив, що слуги чи уряд підпорядкований вр діє заодно з президентом? На словах підтримують, на ділі вони кожне гребуть під себе.
Забули вже, як в унісон вся вр по рознарядці голосувала по урізанню повноважень набу і яка тоді зрада була? Розповідати про вільних депутатів, які голосують за все за певну суму грошей це смішно
Барбарис
Member

Повідомлення

MqM, ще одне. Які вони вільні чи де я таке пишу? Чи сенс прочитаного не розумієш? Там, мабуть, з пів партії, хто не прижились в інших, решта - всякі студенти, лікарі(люди з народу :lol: ), які не мають за собою нічого. І хто, до них прийде з погрозами, хабарем, то й і керує. І так, рознарядки я не бачив. Голосування вр в унісон, це голосування вр. Зі сторони оп я бачу спроби просто поставити туди керувати своїх людей. І зе це майже вдалось, на відміну від пороха.
Не пиши за шовінізм. Що за спроба перекласти відповідальність? Там людина конкретно звинувачує Україну в скандалі з поляками. Всі, не всі - немає значення в контексті того, що кордон вони блокували самостійно, а не після дій України. Звикли тут деякі до примітивних маніпуляцій.
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

MqM: 29.06.2026 06:47В Норвегії такі жінки, що не тільки вас у кафе зводять, а й колесо поміняють в авто
Это если "нашу женщину" повести, а не норвежку :rotate: . С норвежками тут по другому обстоят дела)))
Ostin
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 29.06.2026 11:08Это если "нашу женщину" повести, а не норвежку
Це щоб їхати кудись світ за очі, щоб там знайти українку і водити її по тамошніх кафехах? :D Поки вона буде в носі длубатись та фотки інстаграмити)
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Ostin: 29.06.2026 13:39Це щоб їхати кудись світ за очі, щоб там знайти українку і водити її по тамошніх кафехах? Поки вона буде в носі длубатись та фотки інстаграмити)
Ну кто то же парами приехал, семьями... :rotate:
MqM
Member

Повідомлення

Барбарис: 29.06.2026 07:12 MqM, ще одне. Які вони вільні чи де я таке пишу? Чи сенс прочитаного не розумієш? Там, мабуть, з пів партії, хто не прижились в інших, решта - всякі студенти, лікарі(люди з народу :lol: ), які не мають за собою нічого. І хто, до них прийде з погрозами, хабарем, то й і керує. І так, рознарядки я не бачив. Голосування вр в унісон, це голосування вр. Зі сторони оп я бачу спроби просто поставити туди керувати своїх людей. І зе це майже вдалось, на відміну від пороха.
Не пиши за шовінізм. Що за спроба перекласти відповідальність? Там людина конкретно звинувачує Україну в скандалі з поляками. Всі, не всі - немає значення в контексті того, що кордон вони блокували самостійно, а не після дій України. Звикли тут деякі до примітивних маніпуляцій.
Я якраз добре розумію сенс написаного. Був здивований вашою наївністю. Ви мабуть вірите, що у нас ісе працює по конституції і у незалежні суди. Тут совдучим має бути питання чи вірите ви у Санта Клауса?
Якщо ви чогось не помічаєте, то це лише говорить про вашу уважність.
Ви не бачите як приймають в унісон всякпй треш? Це давайте розкажіть про вснування опозиції в середині партії :lol:
Зараз би відстоювати інтереси олігархів. Чи по наївності ви думаєте це звичайні українські фермери те зерно експортували?

Отправлено спустя 2 минуты 41 секунду:
Ostin: 29.06.2026 13:39
XXXshadyXXX: 29.06.2026 11:08Это если "нашу женщину" повести, а не норвежку
Це щоб їхати кудись світ за очі, щоб там знайти українку і водити її по тамошніх кафехах? :D Поки вона буде в носі длубатись та фотки інстаграмити)
Ну садомазохізм, як явище існує.
Дійсно переважно українки як особистості програють по всім фронтам, дівчата з західної Європи банально цікавіші і ініціативніші. Наші думають, що краса це все і цього достатньо, більше ніяких зусиль докладати не треба.
Барбарис
Member

Повідомлення

MqM, якби існував той культ особистості зе, який ти просуваєш, то чого в 22 вр не прийняла його закон про стан війни? Він би собі всю повноту влади захапав.
Гаразд берлінець відірваний від реальності, а ти ж, здається в Україні. Забув як дніпровський клан рулив, потів дніпровські зрадили Юща та перейшли до донецьких, потім знову донецький з яником, потім вінницький, а тепер новий "криворізький"(спершу з дніпровським, а потім сам)? Невже такий наївний, що вважаєш ніби він це все може контролювати.
Якщо сліпе, то напишу тобі востаннє - я не заперечував одностайності прийняття деяких рішень, лише прийняття вигідних для зе.
І не треба знову переводити стрілки, я нічиї інтереси не захищаю, лише заперечую трактування деякого кадра. В людини аргументи, що Україна сама зараз спровокувала поляків і ситуацію із зерном спровокувала демпінгом, хоча там їм гроші на демпінгу навіть не треба було втрачати - ЄС сама зробила своїх аграріїв неконкурентними. В тебе ж не те, що аргументів не знайшлось, а взагалі став чогось у фашизмі звинувачувати.
З тобою все зрозуміло.
kabostebeztak
Member

Повідомлення

е... а чому у нас в розмові про жта6 політичний срач?
я не проти політичних срачів та політики, просто це технофорум

Відправлено через 21 секунду:
адміни створюйте окрему тему лол
alumem
Member

Повідомлення

kabostebeztak
ну вот уже давно нужна тема для срача, а ее все нет и нет
Hells Angels
Member

Повідомлення

Барбарис: 29.06.2026 19:20я не заперечував одностайності прийняття деяких рішень, лише прийняття вигідних для зе.

шо там по 40 лярдах з оборонки в резервний фонд, вже війну завершили?
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

alumem
Не нужно, а то буде 8к геймінг на слабих картах, буде хаос в темі на форумі, буде війна...
Барбарис
Member

Повідомлення

Hells Angels, :facepalm: як це доводить твою "правоту"? :lol:
Навіть Порох каже, що Зе доручав підняти зарплати військовим на цю суму? Це мав бути черговий піар типу 1000. А їх перевели вр(слуги та опзж) та кабмін. Тобто, щось вони не поспішають виконувати всі його забаганки.

kabostebeztak, політика всюди.
Hells Angels
Member

Повідомлення

Барбарис а мені доводити свою правоту не потрібно, я не казав на початку президентства що якщо знайдуть моїх свинарчуків ... і не вцепивсь у крісло так що від цього залежить моє життя. Я за цього ви.. не голосував, мені виправдовуватись немає за що
kabostebeztak
Member

Повідомлення

Барбарис: 29.06.2026 20:36 Hells Angels, :facepalm: як це доводить твою "правоту"? :lol:
Навіть Порох каже, що Зе доручав підняти зарплати військовим на цю суму? Це мав бути черговий піар типу 1000. А їх перевели вр(слуги та опзж) та кабмін. Тобто, щось вони не поспішають виконувати всі його забаганки.

kabostebeztak, політика всюди.
Нє, ну це зрозуміло
Просто не очікував побачити саме обговорення нашої внутрішньої політики в темі по гта6
Барбарис
Member

Повідомлення

Hells Angels, от знову - переводиш тему, робиш вкиди, але аргументів навести не здатен. Ніхто й не каже про виправдання, але логіка має бути в тому, що говориш, аргументи якісь. А так лише вкиди, як в пропагандонів.
Hells Angels
Member

Повідомлення

Барбарис ну да вкиди пропагандонів :laugh:
ну давай поговоримо про зарплати військовим та контрактам котрі вони там анонсували.
зарплата військових залишилась як і була 20к, а 10к то доплати, а доплати/премії не враховує пенсійний фонд.
контракти то повний абсурд що по грошам що по демобілізації, яка знову у підвішеному стані ... простими словами, відірве руку/ногу чи виживеш до кінця то попадеш додом

40 лярдів гривень на рахунку міністерства оборони можна контролювати, бачити на що витратили і скільки залишилось і тд тп.
а ці 40 лярдів у резервоному фонді це те звідки гроші йшли на забаганки читаєм популізм Зе-диктатора, зелена тища, єбачок(коли почав діяти бенз та дизель додали у ціні 3 гривні помогло :laugh: ) , кешбек.
Відповісти