Більшість гравців готові придбати дорогу версію Grand Theft Auto VI за $100

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
AlexWest
Member

Повідомлення

Ektalion, а, ну це терпимо, можна не бойкотувати. Якщо ще щось не вилізе.
unique-neon
Member

Повідомлення

Buldozer.: 27.06.2026 15:06
unique-neon: 27.06.2026 08:04
Ну до слова не так і багато, в хороших закладах мого міста це 700-1000 грн. В середніх до 500.
до 500?) за блюдо?)
Ну от відкриваю Bolt Food, дивлюсь на місцевий ресторан, і одна з нормальних страв коштує 270 грн. Куряча грудка гриль, картопляне пюре, якась зелень. Сам би не повів дівчину на таке побачення, але пообідати інколи замовляю.

В більш цікавому ресторан - стейк з лосося в плавленому сирі зі шпинатом. Вага 0.5кг, ціна 550 грн.

В Києві мабуть інакші ціни, ну тим не менш в мене так.

Якщо справді за кафе говорити, а не ресторани, то ціни відповідно ще менші.

Отправлено спустя 7 минут 59 секунд:
MqM: 27.06.2026 14:48
unique-neon: 27.06.2026 08:04
Ну до слова не так і багато, в хороших закладах мого міста це 700-1000 грн. В середніх до 500.
Жаль, що за такі гроші не можна зводити її до психолога :) Хоча мені здається ті хто регулярно водять по кафе теж мають якісь комплекси, що їх не полюблять без грошових вливань)))
Еммм, а це тут до чого? Ну пропустіть GTA 6, стане на кілька походів.
MqM
Member

Повідомлення

kairo: 27.06.2026 15:24
Buldozer.: 27.06.2026 15:06

до 500?) за блюдо?)
Які блюда ви в кафе за 500 грн замовляєте?

Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
MqM: 27.06.2026 14:48

Жаль, що за такі гроші не можна зводити її до психолога :) Хоча мені здається ті хто регулярно водять по кафе теж мають якісь комплекси, що їх не полюблять без грошових вливань)))
Все життя платив за своїх дівчат в кафе.
Наслідки консервативного суспільства:)
Надіюсь реальна вдячність після цього була
Fen1xz
Member

Повідомлення

AlexWest: 27.06.2026 17:24 Fen1xz, то що там з баном України від Рокстар? ШІ нічого про це не знає. Що там за історія? Бо якщо вони дійсно мали щось проти України, то ні про яку гру у їхні ігри в мене мова вже не йтиме.
Вы если что-то спрашиваете то лучше через ЛС или через "цитату". Просто упоминание ника в сообщении не пингует пользователя, а я не мониторю форум постоянно. Что там сейчас с банами я не знаю, уже давно не пользовался их играми и не знаю разбанили ли они, ошибочно это было или нет, но пару лет назад было что-то около такого:
viewtopic.php?f=15&t=223284&p=3966991#p3966991
Или такого: viewtopic.php?p=3715987#p3715987
Или такого:
https://steamcommunity.com/discussions/ ... 364741355/
Patruletz
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 27.06.2026 17:26то все игры Польских разработчиков нужно бойкотировать

:facepalm:
господи вийди та похлопай Зе що він послав поляків та всирає інтеграцію до ЄС, повертайсь назад тут кайфово жити

AlexWest: 27.06.2026 17:32Якщо Рокстари дійсно мали щось проти, тоді стає зрозумілішим чому в найдорожчій грі в історії не знайшлося грошей на українську локалізацію тексту
не здивуюсь що той хто відповідальний за таку справу вирішив, що їм українська не потрібна, вони знають мокшанську тому нашо паритись
Барбарис
Member

Повідомлення

Patruletz, а чого ти так перед поляками повзаєш? Їх хтось посилав, коли кордон перекривали чи зерно висипали? Будеш плазувати і вони теж захочуть пару областей.
Посил зе та євроінтеграція не мають нічого спільного, там головна перепона - вр, яка не не приймає антикорупційні закони для здійснення реформ.
dead_rat
Member

Повідомлення

Барбарис: 28.06.2026 11:08 Patruletz, а чого ти так перед поляками повзаєш? Їх хтось посилав, коли кордон перекривали чи зерно висипали? Будеш плазувати і вони теж захочуть пару областей.
Посил зе та євроінтеграція не мають нічого спільного, там головна перепона - вр, яка не не приймає антикорупційні закони для здійснення реформ.
А нагадай, чия партія має більшість у ВР? :laugh:
Patruletz
Member

Повідомлення

Барбарис: 28.06.2026 11:08чи зерно висипали?
який холдинг на цьому заробляв та кому він належить?
Барбарис: 28.06.2026 11:08Будеш плазувати і вони теж захочуть пару областей.
те що відбувається зараз досить схоже на УНР, а так як історія циклічна не здивуюсь що може таке відбутись
Барбарис: 28.06.2026 11:08там головна перепона - вр, яка не не приймає антикорупційні закони для здійснення реформ
тобто партія котру під себе створив президент, не хоче виконувати бажання президента швидкого вступу до ЄС, растрелять нємєдлєнно. :laugh:
Барбарис
Member

Повідомлення

dead_rat, і що? Вони з 19 року його піз ... ж не підтримують та роблять, що замовлять. То була максимально безглузда партія - з тих хто немає нічого за душею(і виконає все, лиш пальчиком погрози) і тих, хто вже накрався.
Patruletz, ти спершу дай відповідь, хто тоді поляків послав.
Скільки ти раз з 19 бачив, що слуги чи уряд підпорядкований вр діє заодно з президентом? На словах підтримують, на ділі вони кожне гребуть під себе.
MoNiTeam
Junior

Повідомлення

Всі щось так розхайпили, може і куплю на хбокс, хоч завжди було байдуже до гта, в дитинстві навіть не знав що там сюжет є, це було завжди щось з того, в що ти граєш коли стає нудно і ти просто набираєш зірки погоні. РДР2 подобається сеттінгом, але не подобається розмірами, занадто велика/довга.
Hells Angels
Member

Повідомлення

Барбарис: 28.06.2026 11:51вр діє заодно з президентом?
проголосували за НАБУ і потім рєзко по отмашці президента проголосували взад, а так да у нас парламентсько-президентська республіка :gigi:
Барбарис: 28.06.2026 11:51ти спершу дай відповідь, хто тоді поляків послав.
шо посилали? коли європа відкрила ринок а ці зайшли та просто демпінгували абсолютно всі ціни в аграрці по зерновим, кукурудзі, ріпаку та сої. Заробивши при цьому купу бабла, а внутрішнього виробника в Україні поставили перед фактом і на межі виживання, бо скуповують так що внутрішній виробник ледве кінці з кінцями зводить бо сам він на ринок ЄС продавати не може.
dead_rat
Member

Повідомлення

Барбарис: 28.06.2026 11:51 dead_rat, і що? Вони з 19 року його піз ... ж не підтримують та роблять, що замовлять. То була максимально безглузда партія - з тих хто немає нічого за душею(і виконає все, лиш пальчиком погрози) і тих, хто вже накрався.
Ну да, ну да, цар хороший, а депутати погані. Десь я це вже чув
Барбарис
Member

Повідомлення

Hells Angels, так це тут до чого? Питання про те, чи хто поляків послав перед тим? Та й демпінгу не було як такого, співпав транспортний безвіз, скасування мит для України через війну та екообмеження для країн ЄС, які не діяли на Україну. ЄС сам для власних аграріїв підняв ціни.

dead_rat, неодноразово від тебе якісь вигадки бачу. Де я пишу, що він хороший? Я ж чітко написав, що ті щурі в банці просто діють не заодно.
Panasi
Member

Повідомлення

Сьогодні глянув на ціни всіх GTA на релізі починаючи з 3-ки з урахуванням інфляції, то виявилось, що 6-та частина за $80 найдешевша в серії. А версія за $100 не набагато дорожча за інші.
Filabatya
Member

Повідомлення

Panasi
Хватить оффтопити :laugh:
Hells Angels
Member

Повідомлення

Більшість гравців готові придбати дорогу версію Grand Theft Auto VI за $100

побачив рілс на цю тему, там двері стриптиз клубу були зачинені, і надпис вхід лише для покупців ультімейт видання :laugh:
dead_rat
Member

Повідомлення

Барбарис: 28.06.2026 13:14
dead_rat, неодноразово від тебе якісь вигадки бачу. Де я пишу, що він хороший? Я ж чітко написав, що ті щурі в банці просто діють не заодно.
Заодно, не переймайся. Там прекрасна монобільшість якою керують 5-6 менеджерів, найвеличніший сам це сказав. Коли сильно треба, то голосують по свистку як у вище наведеному прикладі з НАБУ
Барбарис
Member

Повідомлення

dead_rat, з деяких совків культ особистості ніколи не вивітриться. :lol:
dead_rat
Member

Повідомлення

Барбарис: 28.06.2026 15:57 dead_rat, з деяких совків культ особистості ніколи не вивітриться. :lol:
Ти ж про себе, вірно?

Бо культу особистості не бачить як раз прибічник культу, а не його противник
Барбарис
Member

Повідомлення

dead_rat: 28.06.2026 15:59 Бо культу особистості не бачить як раз прибічник культу, а не його противник
:lol: :lol: :lol:
Це ж хіба я стверджую, що він центр всесвіту та всім керує одноосібно?
Відповісти