Більшість гравців готові придбати дорогу версію Grand Theft Auto VI за $100

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
tornadox
Member

Повідомлення

warp37: 26.06.2026 14:01(один раз - реліз, один раз - Enhanced)
Для сінгла Енхенсед це лише оновлення рушія і візуальні покращення, єдина різниця це баги - деякі пофіксили, деякі нові зʼявилися.
kairo
Member

Повідомлення

dead_rat: 26.06.2026 13:37С. Як не парадоксально, але з ростом інфляції на заході в людей набагато більше грошей на ігри.
Раніше купували в кредит будинок і сичували в ньому.
На будинок не вистачає - зато можна круте дороге авто - всі катають на роботу на тачілах.
Стало гірше, штош, замість автівок ми можемо літати у відпустку на острова .
Тепер потягнути відпустку на родину… трох важко. І бог з нею, куплю 5080 і буду гоняти ГТА6
<—— ми знаходимося тут. Відмова від кожноі наступноі речі вивільняє гроші на щось менше
Зараз скоріше люди на етапі капучино з макаруном. По залізу гравці масово сидять на 3060 та 4060.
warp37
Member

Повідомлення

tornadox: 26.06.2026 14:13
warp37: 26.06.2026 14:01(один раз - реліз, один раз - Enhanced)
Для сінгла Енхенсед це лише оновлення рушія і візуальні покращення, єдина різниця це баги - деякі пофіксили, деякі нові зʼявилися.
Для мене Enhanced - це новий експирієнс. Бо оригінал проходився на 17-дюймовому моніторі на GTX 670 в 1366х768, а Enhanced - на 65 дюймах у 4K на RTX 4090M. :)
kairo
Member

Повідомлення

Особлисто для мене ГТА5 слабша за попередні частини. Не знаю, може я виріс чи що, але такого вау-ефекту не справила. Пройшов, видалив та поставив умовну галочку.
warp37
Member

Повідомлення

kairo: 26.06.2026 14:20 Особлисто для мене ГТА5 слабша за попередні частини. Не знаю, може я виріс чи що, але такого вау-ефекту не справила. Пройшов, видалив та поставив умовну галочку.
Мені взагалі здається, чим більш людина залучена до геймінгу, тим менш вона схильна до хайпу навколо GTA. Бо широкий і багатий досвід у іграх, тому набагато важче здивувати, ніж "негеймера", який рідко грає у ігри.
tornadox
Member

Повідомлення

warp37: 26.06.2026 14:15 Для мене Enhanced - це новий експирієнс. Бо оригінал проходився на 17-дюймовому моніторі на GTX 670 в 1366х768, а Enhanced - на 65 дюймах у 4K на RTX 4090M. :)
Розумію, енхенсед на новому залізі значно краще працює в порівнянні з легасі.
Для мене саме з ГТА3 зʼявилася любов до серії, до того пробував GTA1/2/London - не затягувало через вигляд зверху. Хоті однокласники і старші, просто сходили з розуму від них. Це був 15" CRT, пройдена мабуть разів 4, VC - мабуть теж 4, SA - 1.5. Четвірку не пройшов до кінця через погану оптимізацію, хоча ПК був потужним на той момент. Хочу спробувати Fusion Fix
Також на на черзіі GTA3,VС,SA EE.
VC Stories/LC Stories/Chinatown десь на третину пройдені.
Востаннє редагувалось 26.06.2026 14:26 користувачем tornadox, всього редагувалось 1 раз.
Smilodonius
Junior

Повідомлення

не знаю я готов отдать буду в steam 55-60$ за стандартную версию МАКСИМУМ
warp37
Member

Повідомлення

tornadox: 26.06.2026 14:25
warp37: 26.06.2026 14:15 Для мене Enhanced - це новий експирієнс. Бо оригінал проходився на 17-дюймовому моніторі на GTX 670 в 1366х768, а Enhanced - на 65 дюймах у 4K на RTX 4090M. :)
Розумію, енхенсед на новому залізі значно краще працює в порівнянні з легасі.
Для мене саме з ГТА3 зʼявилася любов до серії, до того пробував GTA1/2/London - не затягувало через вигляд зверху. Хоті однокласники і старші, просто сходили з розуму від них. Це був 15" CRT, пройдена мабуть разів 4, VC - мабуть теж 4, SA - 1.5. Четвірку не пройшов до кінця через погану оптимізацію хоча ПК був потужним на той момент. Хочу спробувати Fusion Fix
Також на на черзіі GTA3,VA,SA EE.
Три роки тому пройшов Definitive Trilogy - дуже гарно оновили трилогію. "Трійка" не дуже сподобалася (я й ніколи не був її любителем, бо познайомився після VC), а ось VC/SA з великим задоволенням перепройшов. На жаль, Stories не оновлювали, сто років тому на PSP грав, зараз наново б спробував.

Зараз б з задоволенням пограв у оновлену IV.
Востаннє редагувалось 26.06.2026 14:31 користувачем warp37, всього редагувалось 1 раз.
waryag
Member

Повідомлення

n6407: 26.06.2026 13:33и конечно эти 100 баксов - откроют возможность другим, ставить 100 или близкую цену за свои игры, прецедент плохой :-/
100 и больше за Делюкс и прочие продвинутые издания уже давно с нами.
80 - свежий марио карт.
LetterBee
Member

Повідомлення

Какая разница какой ценник если истинный боярин заберет игру через год+ из зеленого магаза :lol:
warp37
Member

Повідомлення

LetterBee: 26.06.2026 14:32 Какая разница какой ценник если истинный боярин заберет игру через год+ из зеленого магаза :lol:
Ага, а потом благодаря таким "боярам" в частности, ПК остаётся без шедевров Sony.

Ну и собственно ПК-релиз отодвигается на год, чтобы продать побольше на консолях и уберечь от пиратства на старте.
tornadox
Member

Повідомлення

warp37: 26.06.2026 14:23Мені взагалі здається, чим більш людина залучена до геймінгу, тим менш вона схильна до хайпу навколо GTA. Бо широкий і багатий досвід у іграх, тому набагато важче здивувати, ніж "негеймера", який рідко грає у ігри.
На момент коли вийшла ГТА то не було ігор пісочниць такого масштабу, а зараз open-world практично кожна друга гра.
Тому і хайп навколо ГТА здається накрученим, але конкурентів прямих в ГТА не лишилося:
Saints Row починав добре, перші частини цілком норм, до моменту рімейку Saints Row 2022, який загнав студію в могилу.
Watch Dogs - починався цілком ок, вмер.
Sleeping Dogs - супер, але наступника так і не було.
Just cause(більше хаосу) теж добре починав, скотився в уг.
Cyberpunk - теж open world, теж пісочниця, але це сюжетне RPG.
tornadox
Member

Повідомлення

LetterBee: 26.06.2026 14:32Какая разница какой ценник если истинный боярин заберет игру через год+ из зеленого магаза :lol:
Зелений це який? EGS? Так він давно вже не торт, останні роздачі це практично все інді.
Tyler
Member

Повідомлення

дурка
Геральт
Member

Повідомлення

warp37: 26.06.2026 14:35 Ага, а потом благодаря таким "боярам" в частности, ПК остаётся без шедевров Sony.
Немає кореляції між кількістю скачувань з торенту і кількістю ліцензій. Були вже дослідження. Так що соні просто недоотримає трохи грошенят.
Megaclite
Member

Повідомлення

Нічого ще не показали, але вже всі готові заплатити
warp37
Member

Повідомлення

tornadox: 26.06.2026 14:39
warp37: 26.06.2026 14:23Мені взагалі здається, чим більш людина залучена до геймінгу, тим менш вона схильна до хайпу навколо GTA. Бо широкий і багатий досвід у іграх, тому набагато важче здивувати, ніж "негеймера", який рідко грає у ігри.
На момент коли вийшла ГТА то не було ігор пісочниць такого масштабу, а зараз open-world практично кожна друга гра.
Тому і хайп навколо ГТА здається накрученим, але конкурентів прямих в ГТА не лишилося:
Saints Row починав добре, перші частини цілком норм, до моменту рімейку Saints Row 2022, який загнав студію в могилу.
Watch Dogs - починався цілком ок, вмер.
Sleeping Dogs - супер, але наступника так і не було.
Just cause(більше хаосу) теж добре починав, скотився в уг.
Cyberpunk - теж open world, теж пісочниця, але це сюжетне RPG.
WD, як на мене, завжди слабким був - це гра Ubisoft з усіма витікаючими. Перша взагалі не сподобалася.
Sleeping Dogs - сюжетний True Crime, досить непоганий. На жаль, серія не розвивалася.
Just Cause я б узагалі не порівнював з GTA, хоча мені уся серія подобається.
Mafia - це "коридор".

Як на мене, Saints Row був найсильнішим "GTA-клоном", досягнувши піку у другій і третій частинах (у The Third Remastered досі граю періодично), далі - самоповторювання і повна деградація у перезапуску.

А так, Ви маєте рацію. Залишилися GTA ії більш серйозний "вестерновий" спін-оф RDR.
tornadox
Member

Повідомлення

warp37: 26.06.2026 14:35 Ну и собственно ПК-релиз отодвигается на год, чтобы продать побольше на консолях и уберечь от пиратства на старте.
Піратство рокстарів особливо не цікавить, головна причина фокусу на консолях - це продажі віртуальної валюти. Почитай велике інтервʼю гендира TakeTwo.
tornadox
Member

Повідомлення

warp37: 26.06.2026 14:47 Mafia - це "коридор".
Так, про мафію забув згадати. Грав першу частину на тому що 15" CRT, пару років назад пройшов 1 DE + 2 DE. Супер, але бажання переграти нема.
Наскільки знаю в першій мафії ДЕ, окрім місій світ пустий, хоча сетінг цікавий і сюжет також. Третю почав і закинув на 2ій місії, не сподобалося мильна графіка.
Рокстарівський L.A. Noire була значно цікавішою, жаль що вони не розвивали більше її.
warp37: 26.06.2026 14:47 А так, Ви маєте рацію. Залишилися GTA ії більш серйозний "вестерновий" спін-оф RDR.
З РДР не зрозуміло чому вони її закинули, тобто ГТА онлайн 13 років живе. А Ред Дед Онлайн вмер практично одразу.
warp37
Member

Повідомлення

tornadox: 26.06.2026 14:49
warp37: 26.06.2026 14:35 Ну и собственно ПК-релиз отодвигается на год, чтобы продать побольше на консолях и уберечь от пиратства на старте.
Піратство рокстарів особливо не цікавить, головна причина фокусу на консолях - це продажі віртуальної валюти. Почитай велике інтервʼю гендира TakeTwo.
Але цю логіку не варто також виключати: краще випустити і потримати на консолях, щоб вельможні пани-фанбої не дивилися у сторону можливості зекономити і зпіратити, а йшли і купували на консоль. :)
Відповісти