Графіка на нових скриншотах Grand Theft Auto VI надто гарна — консолі навряд чи зможуть забезпечити таку картинку

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
AlexWest
Member

Повідомлення

hohlid19: 25.06.2026 16:17 warp37
ДС2й это сугубо поля да горы, ничего выдающегося прям там нету :think:
Може, в гру б зіграли, а не тільки скріни?

Отправлено спустя 1 минуту 40 секунд:
Геральт: 25.06.2026 17:18
AlexWest: 25.06.2026 17:17 Я, покрутивши налаштування, отримав в DS 2 найкращу деталізацію рельєфу і найкращі обличчя в іграх загалом.
А де там обличчя видно? На голограмах чи що? А на ландшафт я б глянув. Можна сюди залити: https://fex.net. Бо ютуб ще додатково паскудить картинку
В катсценах, наприклад.
taras_cs
Member

Повідомлення

Геральт: 25.06.2026 17:18
AlexWest: 25.06.2026 17:17 Я, покрутивши налаштування, отримав в DS 2 найкращу деталізацію рельєфу і найкращі обличчя в іграх загалом.
А де там обличчя видно? На голограмах чи що? А на ландшафт я б глянув. Можна сюди залити: https://fex.net. Бо ютуб ще додатково паскудить картинку
Ну, навіть я з оглядів знаю, що в DS2, коли дістаєш свій... ГМ... фотоапарат, жіночки починають позувати. Ось в них є обличчя, точно кажу
unique-neon
Member

Повідомлення

Nutbar: 25.06.2026 15:46Хто бачив графіку в Horizon FW в того не буде питань до скрінів ГТАшки. А гра працювала навіть на базовій PS4.
Працювала, я запускав - все в здоровенних пікселях. Ну навіть то було не зле як на слімку, але крутого вигляду не було.
AlexWest
Member

Повідомлення

unique-neon, чудес не буває. Хочете таку графу - чекайте ПК версію.
Геральт
Member

Повідомлення

AlexWest: 25.06.2026 17:21 В катсценах, наприклад.
Катсцени можна реально зняти (з акторами), запакувати в якийсь свій формат і показувати гравцеві ролик. Як в якихось
візуальних новелах
А не гріти карту у відосику.
Воно ще має зміст в якійсь BG3, де партія різна і одяг різний. Можу помилятись, бо вже підзабув, але щось мені здається, що DS2 ігнорить обвіс ГГ в катсценах.
Сенуа навіть в катсценах кращі обличчя має за той DS2, а в грі тим більше.
AlexWest
Member

Повідомлення

Геральт: 25.06.2026 17:34
AlexWest: 25.06.2026 17:21 В катсценах, наприклад.
Катсцени можна реально зняти (з акторами), запакувати в якийсь свій формат і показувати гравцеві ролик. Як в якихось
візуальних новелах
А не гріти карту у відосику.
Воно ще має зміст в якійсь BG3, де партія різна і одяг різний. Можу помилятись, бо вже підзабув, але щось мені здається, що DS2 ігнорить обвіс ГГ в катсценах.
Сенуа навіть в катсценах кращі обличчя має за той DS2, а в грі тим більше.
Всі катсцени там прямо на движку, зі всіма обвісами, брудом на морді і т.д.
Сенуа - це та гра, що ще не вийшла? Ну, найс, що тут ще сказати.
unique-neon
Member

Повідомлення

Геральт
Коли так роблять, то катсцени досить кепсько потім виглядають, то розширення занизьке, то рендер не відповідає графіці у грі.
stoned
Member

Повідомлення

Й що там гарного? :think:
zalizo_org
Member

Повідомлення

stoned: 25.06.2026 17:43Й що там гарного?
Люди схильні бачити щось в кращому чи гіршому вигляді в залежності від вектора своєї упередженості.
Геральт
Member

Повідомлення

AlexWest: 25.06.2026 17:36 Сенуа - це та гра, що ще не вийшла?
Я мав на увазі перші 2 частини, а не майбутню
unique-neon
Ну хай хоч пререндерять, а не катсцену на льтоту рендерити в рельсовій грі
ArmagedoonZergs
Member

Повідомлення

Nutbar: 25.06.2026 15:46
warp37: 25.06.2026 15:19 Не факт. Death Stranding 2 показал, что можно делать кинематографичную графику без Unreal Engine 5, генерации кадров и трассировки пути.
Decima engine справді дуже крутий. Хто бачив графіку в Horizon FW в того не буде питань до скрінів ГТАшки. А гра працювала навіть на базовій PS4.
к-сть обєктів на екрані на пряму впливає на можливість деталізації. Гоночки тому такі і графонисті бо там крім модельки машини на екрані по суті нічого і нема. Death Stranding 2 - в обох частинах там теж тільки один персонаж.

GTA ж, тут не ясно, по скрнішотам з RDR2 - там графіка вийшла навтіь краща чим була на скріншотах.
Prescott
Member

Повідомлення

Без реального геймплея - ни о чем.
EvhenS
Member

Повідомлення

Третій плейстейшн ГТА5 теж не найкращу графіку забезпечував. Нічого, гралися.
MVE
Member

Повідомлення

Головне як на YouTube грати будете, то шукайте з PS5 Pro :laugh:
enkosxs
Member

Повідомлення

FurryGentleman: 25.06.2026 15:17
MAKKACIN: 25.06.2026 15:03 Пропоную обговорити Графіка на нових скриншотах Grand Theft Auto VI надто гарна — консолі навряд чи зможуть забезпечити таку картинку

Ну це Зображення дуже крута картинка.... об'єктино це дуже гарно і смачно! Я думаю це не живий скрін з гри!
Технологии грязи у них есть еще с рдр2 которая выходила на базовой пс4 - сейчас то мощностей еще больше стало так что всё может быть
грязь грязью, но главное что бы физика была на уровне! Так как в чистой гта5 без модов физика была не самая лучшая. а вот с модами да, становился кайф. Ближе к 4 части но не настолько упорото. Вобщем ждём ещё пару лет и можно будет опробывать на пека.
walkman3000
Member

Повідомлення

щось я хвилююсь
Зображення
MqM
Member

Повідомлення

ArmagedoonZergs: 25.06.2026 17:58
Nutbar: 25.06.2026 15:46
Decima engine справді дуже крутий. Хто бачив графіку в Horizon FW в того не буде питань до скрінів ГТАшки. А гра працювала навіть на базовій PS4.
к-сть обєктів на екрані на пряму впливає на можливість деталізації. Гоночки тому такі і графонисті бо там крім модельки машини на екрані по суті нічого і нема. Death Stranding 2 - в обох частинах там теж тільки один персонаж.

GTA ж, тут не ясно, по скрнішотам з RDR2 - там графіка вийшла навтіь краща чим була на скріншотах.
Частина правди в тому є, але в сучасних іграх не тільки деталізовані персонажі. Нічого, що в тому ж Дед Стрендінгу деталізоване оточення, і ледь не сканований рельєф?
AlexWest
Member

Повідомлення

MqM, там рельєф унікально деталізований. Навіть RDR2 не дотягує. Щоправда, завдяки тому, що світ доволі порожній. А окрім цього, гарні модельки всього – ворогів, зброї, транспорту, листя, води... От в приміщеннях вже видно проблемки з милом (в тому ж лігві Сема). Забув – обличчя/шкіра нічим не поступаються навіть тому, що ми бачимо на скрінах ГТА 6.

Отправлено спустя 1 минуту 38 секунд:
walkman3000: 25.06.2026 19:52 щось я хвилююсь
Зображення
Там 10-15К людей робить гру, плюс маркетологи. А хвилюватись треба, бо Хаузери покинули студію.
kabostebeztak
Member

Повідомлення

erkins007: 25.06.2026 15:26 Если руки прямые, то можно все.
Embark з тобою погодяться!

Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
walkman3000: 25.06.2026 19:52 щось я хвилююсь
Зображення
поплач
А гта онлайн стала... цим бо тупо закінчились ідеї. Ну не можна 10+ років робити контент про один тільки кримінал в одному місті, не можна.

Відправлено через 2 хвилини 37 секунд:
Геральт: 25.06.2026 17:55
AlexWest: 25.06.2026 17:36 Сенуа - це та гра, що ще не вийшла?
Я мав на увазі перші 2 частини, а не майбутню
unique-neon
Ну хай хоч пререндерять, а не катсцену на льтоту рендерити в рельсовій грі
в senua хіба не прикол в плавному переході від катсцени до геймплею і навпаки?
taras_cs
Member

Повідомлення

ArmagedoonZergs: 25.06.2026 17:58к-сть обєктів на екрані на пряму впливає на можливість деталізації. Гоночки тому такі і графонисті бо там крім модельки машини на екрані по суті нічого і нема.
Я зараз в гоночку граю, там на екрані можуть бути ще 27 машин опонентів, рослинність та дерева, дорога, погода, освітлення, дальність промальовки, будинки, гори. Ще конкретно в цій гонці різні прикраси у вигляді споруд та повітряних куль.
спойлер
Зображення
Відповісти