Прогрес ARM процесорів

Обсуждение всего, что связано с CPU
Відповісти
Автор
Повідомлення
yuriy_dd
Member

Повідомлення

isusik63: 24.06.2026 12:52 Мне кажется вы подбухуете :gigi:
це спроба образити, але мені не здається, а я впевнений - що ви не читач, ви лише би щось написати
і спеціально для таких "продвинутих" - я в кінці додав секцію пс

і на головне питання не відповіли - ви належите що групи хто не втомився заряджати, чи вам добре якщо хороша автономність і заряджати треба рідше?
kabostebeztak
Member

Повідомлення

kabostebeztak: 24.06.2026 04:12
Що він в біса несе?

Знайшов про парсинг дещо
Швидке порівняння одно- та багатопоточного парсингу json та парсингу на відеокарті.
Щас почне правда заливати що це перемога арм бо тести ганяли на дгх спарк
ОЙ! Я ОБІСРАВСЯ І НАСПАМИВ З ТЕЛЕФОНУ! Вибачаюсь...
LVladislavchik
Member

Повідомлення

isusik63: 24.06.2026 12:52Мне кажется вы подбухуете
Ну тут 2 варіанта, або він сидить на колесах, або навпаки не приймає колеса, які психіатри виписали :rotate:
isusik63: 24.06.2026 12:52роздільна здатність екрана вже виглядає застарілою
Пацієнту достатньо :rotate:
isusik63: 24.06.2026 12:52IPS-матриця поступається AMOLED-конкурентам
Зате очі не болять, бо не мерехтить :rotate:
isusik63: 24.06.2026 12:52Snapdragon 685 відчутно програє сучасним рішенням у продуктивності
Для warrobots вистачає :rotate:
isusik63: 24.06.2026 12:52відсутність підтримки 5G
А в нас і нема 5g :rotate:
isusik63: 24.06.2026 12:52запис відео обмежений Full HD 30 FPS
Все заради автономності :rotate:
isusik63: 24.06.2026 12:52відчутна вага 215 грамів
Вага це завжди надійно, навіть якщо не вистрелить, то завжди можна стукнути по голові :rotate:
isusik63: 24.06.2026 12:52нічна зйомка швидко демонструє обмеження камери
Вночі спати треба та зір економити :rotate:
isusik63: 24.06.2026 12:52у ціновому сегменті вистачає конкурентів із кращими дисплеями та продуктивністю.
А хіба вони зможуть бути такими енергоефективними з усіма їхніми прожорливими технологіями? :rotate:

Приблизно так би відповідав наш пацієнт, але він в черговий раз ухильнеться від незручних питань :rotate:
Z440_User
Member

Повідомлення

LVladislavchik, то ви багато навідповідали. Він ще й половину питань проігнорить :laugh:
yuriy_dd
Member

Повідомлення

Z440_User: 24.06.2026 13:36LVladislavchik, то ви багато навідповідали. Він ще й половину питань проігнорить :laugh:
та ви що, я все проігнорю :lol: :lol:
він нічого розумного написати не в змозі :lol: :lol:
хай відмовиться від свого макбука і перейде назад в божествений світ х86, може хоч автономність нормальну отримає, а не ті жалюгідні 17 год як в мене :rolleyes:
isusik63
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 24.06.2026 13:23
isusik63: 24.06.2026 12:52 Мне кажется вы подбухуете :gigi:
це спроба образити, але мені не здається, а я впевнений - що ви не читач, ви лише би щось написати
і спеціально для таких "продвинутих" - я в кінці додав секцію пс

і на головне питання не відповіли - ви належите що групи хто не втомився заряджати, чи вам добре якщо хороша автономність і заряджати треба рідше?
Если вы про телефоны то мне пикселя7 и пикселя8про хватает с головой , на ночь ставлю все дивайсы , если вы про ноут то он как стационарник работает с мониторами (маленькие дети , пока не могу себе позволить в мере безопасности системник).
Я не такой активный пользователь если даже забыл поставить то жена пос тавит , если она не поставит телефоны или дети снимут то в машине заряжу (быстрая зарядка рулит).
По поводу оскорбления , побойтесь арм-бога , это больше оправдания вашего контента (писанине) ;)
Юрій Дудчак идите на форумы кацапов и спамте там , займитесь полезным ;)
LVladislavchik
Member

Повідомлення

Z440_User
А я в чорному списку, заходжу чисто посміятися з вистави клоуна :rotate:
kabostebeztak
Member

Повідомлення

LVladislavchik: 24.06.2026 13:33
isusik63: 24.06.2026 12:52Мне кажется вы подбухуете
Ну тут 2 варіанта, або він сидить на колесах, або навпаки не приймає колеса, які психіатри виписали :rotate:
isusik63: 24.06.2026 12:52роздільна здатність екрана вже виглядає застарілою
Пацієнту достатньо :rotate:
isusik63: 24.06.2026 12:52IPS-матриця поступається AMOLED-конкурентам
Зате очі не болять, бо не мерехтить :rotate:
isusik63: 24.06.2026 12:52Snapdragon 685 відчутно програє сучасним рішенням у продуктивності
Для warrobots вистачає :rotate:
isusik63: 24.06.2026 12:52відсутність підтримки 5G
А в нас і нема 5g :rotate:
isusik63: 24.06.2026 12:52запис відео обмежений Full HD 30 FPS
Все заради автономності :rotate:
isusik63: 24.06.2026 12:52відчутна вага 215 грамів
Вага це завжди надійно, навіть якщо не вистрелить, то завжди можна стукнути по голові :rotate:
isusik63: 24.06.2026 12:52нічна зйомка швидко демонструє обмеження камери
Вночі спати треба та зір економити :rotate:
isusik63: 24.06.2026 12:52у ціновому сегменті вистачає конкурентів із кращими дисплеями та продуктивністю.
А хіба вони зможуть бути такими енергоефективними з усіма їхніми прожорливими технологіями? :rotate:

Приблизно так би відповідав наш пацієнт, але він в черговий раз ухильнеться від незручних питань :rotate:
І був би правий, якщо тобі треба саме час роботи будь-якою ціною.
Я би в той телефон процесор новіший поставив, і швидкодію підняв би і енергоефективність.
Але більшості воно не треба, я б особисто купив легкий телефон з 10 годинами автономності, новим процом, олег екраном і нормальною камерою замість ОЦЬОГО.
yuriy_dd
Member

Повідомлення

і так хто за що би проголосував - М4 24/512 чорний чи М5 16/512 срібний
все нове, ціна однакова ..

кажуть що чорний (Midnight) вже не так забруднюється, може хто знає?
orange_deer
Member

Повідомлення

у мене з'являється підозра що новий макбук Юрія який він урвав задешево виявився локнутим після оновлення чи щось подібне :rotate:
подумайте самі, купив він його (принаймні як він заявляє - 7 травня), пару тестів поганяв, потримав відкритим ютуб близько 40 годин, місяць побавився і вже каже що от треба щось нове, того що є вже мало. попри те що користувався покофоном поки екран не зламався, і з м1 та сама ситуація була (ну і тримає вдома купу хламу у вигляді х86 ноутбуків які йому не подобаються) - не виглядає щоб пацієнт змінював техніку на все нове як тільки так зразу

а тут аж за 6 тижнів вже набридла іграшка, хочеться нову :rotate:

коротше моя підозра - макбук таки був мдмний і вже локнувся або є ризик що це станеться швидко, от Юра і намагається його сплавити нашвидкоруч :lol:
ну але це так, припущення, яке неможливо підтвердити. кумедно буде якщо виявиться що це правда :lol:
kabostebeztak
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 24.06.2026 14:21 і так хто за що би проголосував - М4 24/512 чорний чи М5 16/512 срібний

Скажіть хтось Юрі, нашому розумнику, що я шукаю ноутбук до 25 000 гривень. Треба щоб тягнув офіс та фортнайт на мінімалках на вінслоп 11. Хай щось порадить.
orange_deer
Member

Повідомлення

kabostebeztak: 24.06.2026 14:45 Скажіть хтось Юрі, нашому розумнику, що я шукаю ноутбук до 25 000 гривень. Треба щоб тягнув офіс та фортнайт на мінімалках на вінслоп 11. Хай щось порадить.
він би порадив нео на сірому ринку та видалити всі ігри бо вони роблять вас тупими :learn:
а якщо вас не цікавить арм apple ноутбук, то що ви тут робите?!!!
LVladislavchik
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 24.06.2026 14:21і так хто за що би проголосував - М4 24/512 чорний чи М5 16/512 срібний

Таких клоунів ще не було :rotate:
Може тобі 16 озу не вистачає, а може м4 не вивозить, а може ти взагалі хочеш принципово чорний колір? Звідки ж ми знаємо що для тебе важливіше? :rotate:
Ти сам не можеш розібратися з своїми тараканами, ми можемо порадити хіба до лікаря сходити :rotate:

Відправлено через 3 хвилини 19 секунд:
kabostebeztak: 24.06.2026 14:15І був би правий, якщо тобі треба саме час роботи будь-якою ціною.
Я би в той телефон процесор новіший поставив, і швидкодію підняв би і енергоефективність.
Але більшості воно не треба, я б особисто купив легкий телефон з 10 годинами автономності, новим процом, олег екраном і нормальною камерою замість ОЦЬОГО.
1+ 13 в мене закриває це все, 10+ годин екрану стабільно і це нижче 20% не розряджаю майже ніколи, дивно що наш дурко не вказав скільки ж папуг той бюджетний оппо набирає в бенчмарках, напевно невдобно стало :rotate:

Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:
orange_deer: 24.06.2026 14:48він би порадив нео на сірому ринку та видалити всі ігри бо вони роблять вас тупими
Він якось згадував що його часто просять друзі підібрати ноутбук або телефон, але як ноутбук то мінімум нео, а телефон можна і поко чи оппо бюджетні брати :rotate:
Така от хвора біполярна людина :rotate:
yuriy_dd
Member

Повідомлення

isusik63: 24.06.2026 13:53сли вы про ноут то он как стационарник работает с мониторами (маленькие дети
бачте - тут я принципово інший від вас - від дитинства - забезпечив дітей кожен мав свій хромбук, і працювали не від розетки - собі брали як хочуть і як їм зручно (явно не за столом)
orange_deer: 24.06.2026 14:44у мене з'являється підозра що новий макбук Юрія який він урвав задешево виявився локнутим після оновлення чи щось подібне :rotate:
ну дивіться - я спокійно поміняв прошивку з тахо на секвою, що хоч можу зробити
але у вас ваших мізків вистачає лише подумати що я щось не те купив і воно локнуте
orange_deer: 24.06.2026 14:44ісяць побавився і вже каже що от треба щось нове, того що є вже мало
та я спочатку думав що мені лише щоб користуватись мобільно, але я бачу що воно ого як пре - і досить важкі задачі спокійно може робити
то я й почав, але місця залишилось вже дуже мало
зараз схиляюсь купити М4 24/512 - хоч чорний колір мені і не подобається. Буду мати в якийсь момент 4 маки і всі на М4 - фанат якийсь :lol:
ще раз - свій буду продавати, може когось цікавить дешевшої ціни не знайдете (я так думаю)
LVladislavchik
Member

Повідомлення

orange_deer: 24.06.2026 14:44у мене з'являється підозра що новий макбук Юрія який він урвав задешево виявився локнутим після оновлення чи щось подібне
подумайте самі, купив він його (принаймні як він заявляє - 7 травня), пару тестів поганяв, потримав відкритим ютуб близько 40 годин, місяць побавився і вже каже що от треба щось нове, того що є вже мало. попри те що користувався покофоном поки екран не зламався, і з м1 та сама ситуація була (ну і тримає вдома купу хламу у вигляді х86 ноутбуків які йому не подобаються) - не виглядає щоб пацієнт змінював техніку на все нове як тільки так зразу

а тут аж за 6 тижнів вже набридла іграшка, хочеться нову

коротше моя підозра - макбук таки був мдмний і вже локнувся або є ризик що це станеться швидко, от Юра і намагається його сплавити нашвидкоруч
ну але це так, припущення, яке неможливо підтвердити. кумедно буде якщо виявиться що це правда
Можливо й справді купив навіть не мдм, але діти віджали, треба собі щось нове, можливо взагалі для когось купував і була можливість поганяти, це ж таке вже, він завжди буде брехати його чи не його і завжди буде казати що самий розумний, знайшов нижче ринку, а ми шукати не вміємо, така вже людина, гниленька :rotate:
kabostebeztak
Member

Повідомлення

orange_deer: 24.06.2026 14:48
kabostebeztak: 24.06.2026 14:45 Скажіть хтось Юрі, нашому розумнику, що я шукаю ноутбук до 25 000 гривень. Треба щоб тягнув офіс та фортнайт на мінімалках на вінслоп 11. Хай щось порадить.
він би порадив нео на сірому ринку та видалити всі ігри бо вони роблять вас тупими :learn:
а якщо вас не цікавить арм apple ноутбук, то що ви тут робите?!!!
Все одно, цікаво як він викручуватиметься в умовах коли нічого на арм не існує, окрім півтори хромбуків що не відповідають цим вимогам.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Якби я був Юрій Дудчак то взяв би собі м5 16/512 аби в тестах нарешті показати +50% до м4 а х86 взагалі поховати і знущатись над фанатами цієї архітектури.
yuriy_dd
Member

Повідомлення

Microsoft майже завершила примусове оновлення Windows 11 25H2 для всіх домашніх ПК: що змінилося
Усі ПК отримають оновлення до 25H2, незалежно від того, чи хочуть цього користувачі.
головне не забути - що погана Епл - а Майкрософт - хороша

https://itc.ua/ua/novini/microsoft-majz ... minylosya/
isusik63
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 24.06.2026 15:18
isusik63: 24.06.2026 13:53сли вы про ноут то он как стационарник работает с мониторами (маленькие дети
бачте - тут я принципово інший від вас - від дитинства - забезпечив дітей кожен мав свій хромбук, і працювали не від розетки - собі брали як хочуть і як їм зручно (явно не за столом)
orange_deer: 24.06.2026 14:44у мене з'являється підозра що новий макбук Юрія який він урвав задешево виявився локнутим після оновлення чи щось подібне :rotate:
ну дивіться - я спокійно поміняв прошивку з тахо на секвою, що хоч можу зробити
але у вас ваших мізків вистачає лише подумати що я щось не те купив і воно локнуте
orange_deer: 24.06.2026 14:44ісяць побавився і вже каже що от треба щось нове, того що є вже мало
та я спочатку думав що мені лише щоб користуватись мобільно, але я бачу що воно ого як пре - і досить важкі задачі спокійно може робити
то я й почав, але місця залишилось вже дуже мало
зараз схиляюсь купити М4 24/512 - хоч чорний колір мені і не подобається. Буду мати в якийсь момент 4 маки і всі на М4 - фанат якийсь :lol:
ще раз - свій буду продавати, може когось цікавить дешевшої ціни не знайдете (я так думаю)
Юрій Дудчак у меня одному 1.5 года , второму 2.5 , какой хромбук ? Вы о чем ? Я имею виду чтоб жидкость не вылили на системник , использую ноут (ноут убирается из поля зрения детей).

Не переживайте , подростут куплю естестественно что им нужно будет , мож тогда и на эпл игры можно запускать будет , куплю эпл :gigi: .
walkman3000
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 24.06.2026 14:21і так хто за що би проголосував - М4 24/512 чорний чи М5 16/512 срібний
якщо грошей на M3 Max шкода то MacBook Neo
Відповісти