SilverStone випустила ретро-корпус FLP03 із підтримкою плат microATX

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
hohlid19
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити SilverStone випустила ретро-корпус FLP03 із підтримкою плат microATX
microATX
Асусовскую ретроматеринку не поставишь. :(
S0N1C
Member

Повідомлення

Загальні габарити корпусу FLP03 становлять 220×456,3×483,6 мм.
шось він завеликий як для мАТХ :rolleyes:

Відправлено через 56 секунд:
P.S. трохи зацікавив чисто для ретро збірок, але не з такою ціною/габаритами
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Якщо закрити очі на ціну/габарити... цей корпус блювотний рефлекс викликає в мене... ота ришітка спереду просто... більше 2к грн не віддав би за таке...

Оце ідеал :super: :D
Зображення
Conqistador
Member

Повідомлення

Эта имитация под дисковод портит весь дизайн, заглушки в модели flp03 выглядят получше, можно белый пожелтевший cd или dvd привод подключить
Zaelot
Member

Повідомлення

наче хлам зі складів продають за космічні гроші :puke:
KolSer
Junior

Повідомлення

Особисто у мене ніякої ностальгії по старим корпусам немає зовсім, хоча мій перший ПК був в чомусь подібному зібраний.
Благо наразі ринок корпусів переживає чи не найкращі свої часи і вибрати справді є з чого, при цьому не відвалюючи шалені кошти.
Devijack
Member

Повідомлення

Імітація флопіка бісить а без неї він страшний. Ні риба ні м'ясо.
CnC_General
Member

Повідомлення

hohlid19: 23.06.2026 12:21 Пропоную обговорити SilverStone випустила ретро-корпус FLP03 із підтримкою плат microATX
спойлер
microATX
Асусовскую ретроматеринку не поставишь. :(
еехххххххххххх..................................... яка ностальжи!
спойлер
комп'ютерний клас в універі, під моїм керівництвом ІВМ 286, контрольна робота. написати програмку на бейсіку з третього пункту завдань. перші два теоретичні.
фууххххххх. готово. отримав 4+. всього було 14 позитивних оцінок з 53 студентів потоку. Усі інші неуд. та на пересдачу!!!!
Як довго мені той бейсік снився ночами. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
ну я б таку купив обов'язково у свій комп. тільки б побільше грошей у кармані. Відчуй себе олдскульним!!!!
CADR
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 23.06.2026 12:31 Якщо закрити очі на ціну/габарити... цей корпус блювотний рефлекс викликає в мене... ота ришітка спереду просто... більше 2к грн не віддав би за таке...

Зображення
Вызывает удивление количество отсеков 5,25". Ну один CD привод, может один стример. А еще что туда пихать?
phobosse
Member

Повідомлення

CADR: 23.06.2026 15:54А еще что туда пихать?
Можно добавить отсек для быстрого извлечения HDD
S0N1C
Member

Повідомлення

CADR: 23.06.2026 15:54
MAKKACIN: 23.06.2026 12:31 Якщо закрити очі на ціну/габарити... цей корпус блювотний рефлекс викликає в мене... ота ришітка спереду просто... більше 2к грн не віддав би за таке...

Зображення
Вызывает удивление количество отсеков 5,25". Ну один CD привод, может один стример. А еще что туда пихать?
наприклад таке
спойлер
Зображення
Ostin
Member

Повідомлення

Нє, чуваки. Вибачте, але ніт) Я хоч і ретро-бой, але це вже занадто :D
CADR
Member

Повідомлення

S0N1C: 23.06.2026 15:56

наприклад таке
спойлер
Зображення
Iomega Zip drive смонтирован в отсек 5.25 через переходную планку, он должен стоять в 3.5". Ну ладно, просто назначение аппарата с фото не понятно.
Это рабочее место Бобби Принса? ;)
S0N1C
Member

Повідомлення

в цьому корпусі, з вигнутою мордою, просто 3.5 відсік не дуже виглядає коли там плаский зіп, та ще й втоплено :shuffle:
ну а аудіо панелька просто прикольно виглядає, майже ніколи не юзаю :rotate:
ghfijhg
Member

Повідомлення

Ось крутизна,..... колись було )))

Зображення
CnC_General
Member

Повідомлення

ghfijhg: 23.06.2026 18:12 Ось крутизна,..... колись було )))
спойлер
Зображення
О дааа......... Реально круть. Моноблок та ще й з колонками. Напевно десь 5 000 у.е. на старті коштував.
Це потім готові збірки дешевшали, бо виробники робили бюджетні плати та комплектуючі.
daesz
Member

Повідомлення

KolSer: 23.06.2026 12:59Особисто у мене ніякої ностальгії по старим корпусам немає зовсім
Аналогічно, виглядають як старий мотлох :(

Зображення
Колись ще кишені до хардів продавали, декілька років тому таку на сміття виніс після чергового пересортовування гаража :gigi:
Відповісти