Драйвер Radeon Adrenalin 26.6.2 забезпечив роботу технології FSR 4.1 на відеокартах Radeon RX 7000

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Kirakishou: 23.06.2026 13:03. А я граю в гачапон
В культурному товаристві про таке краще не казати :laugh:
А то всі зрозуміють що прийшов якийсь гачапон :lol:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Sanьka: 23.06.2026 13:46В культурному товаристві про таке краще не казати :laugh:
А то всі зрозуміють що прийшов якийсь гачапон :lol:
Тобто на твою думку японці не мають культури? Ти хоч знаєш, скільки ці ігри заробляють і скільки людей в них грає? В них грають мільйони гравців. Навіть Ілон Маск дивиться аніме, він навіть носив футболку з персонажами Какегуруй. Вважаєш, він не має освіти та виховання?
Геральт
Member

Повідомлення

Kirakishou: 23.06.2026 14:01 Ти хоч знаєш, скільки ці ігри заробляють і скільки людей в них грає? В них грають мільйони гравців. Навіть Ілон Маск дивиться аніме, він навіть носив футболку з персонажами Какегуруй. Вважаєш, він не має освіти та виховання?
Ігрова_залежність. Якщо мільйони дурників зливають еквівалент б/у авто, то чом би не заробити? :-/
А ставити в приклад планокура Маска це якось занадто товсто. Ну я б ще зрозумів якогось Трампа, як найкращішого президента всіх часів, але Маск? :rolleyes:
Востаннє редагувалось 23.06.2026 14:15 користувачем Геральт, всього редагувалось 1 раз.
vsx
Member

Повідомлення

Kirakishou: 23.06.2026 14:01 Навіть Ілон Маск дивиться аніме, він навіть носив футболку з персонажами Какегуруй. Вважаєш, він не має освіти та виховання?
А вот это уже кардинально все меняет. Если сам великий Маск носит футболку Какегуруй (хоть я в душе не гребу кто это) это дает тебе полномочия писать любую xeрню в этой теме
капітошка
Member

Повідомлення

Геральт: 23.06.2026 09:31
капітошка: 23.06.2026 07:51 а framegen також є на 7ххх я не в курсі? :popcorn:
framegen є навіть на 6000 прямо в драйвері і працює як годинник, на відміну від SmoothMotion в RTX4000, тільки тс-с, нікому.
усе побіг купувати 6700... бліін їх же немає нових у продажі на відміну від 3ххх, 4ххх :D
Геральт: 23.06.2026 09:31 По новині: обіцяли ж на липень. Знову амд еркінса кинула. :D
це просто пощастило, памятаю у 2020-2022 я чекав зі свою рх580 на якесь оновлення рік - полтора

Відправлено через 2 хвилини 50 секунд:
item2: 23.06.2026 09:39
FSR frame gen є навіть на десятилітній RX 580 і працює норм.
тільки воно ресурсів жере стільки що без нього краще :)
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Я анимешник, но я в жизни ни в одну игру не буду донатить ни копейки, а тут вливают деньги в игру по стоимости б.у авто :rotate: ... Жесть... Фин грамотность покинула чат :insane:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Геральт
На даний час він найбагатша людина за всю історію людства. Але справа навіть не в цьому. Ти зневажаєш людину, яка дала нам доступ до Starlink поза чергою і цим значно допомогла нашому війську. На той час Starlink могли користуватися небагато країн. Щодо планокурів – я сам його не курю, але в багатьох країнах це легально. В багатьох більш заможніших країнах, з більшою кількістю нобелівських лауреатів, ніж наша. Вважаєш їх дурнішими?

vsx
vsx: 23.06.2026 14:14А вот это уже кардинально все меняет. Если сам великий Маск носит футболку Какегуруй (хоть я в душе не гребу кто это) это дает тебе полномочия писать любую xeрню в этой теме
Я писал все по фактам и без перехода на личности. Что был не прав насчет Стеллар Блейд, я об этом написал честно.
erkins007
Member

Повідомлення

Enjoy: 23.06.2026 08:34 К сожалению, установка драйвера для Windows 10 сломана, поэтому AMD уже оперативно убрали ссылку из раздела загрузок для Win 10

Но на Windows 11 все нормально, поэтому с десяткой придется видимо подождать 26.7.1
Вайбкодинг походу это общая проблема

Отправлено спустя 1 минуту 33 секунды:
Геральт: 23.06.2026 09:31framegen є навіть на 6000
Софтовый фреймген это лютая какашка, речь про аппаратный.
Геральт: 23.06.2026 09:31По новині: обіцяли ж на липень. Знову амд еркінса кинула
Это только фанаты АМД могут быть довольны что им спустя полтора года(а для 6000 серии 2+) выдают то что должно быть на старте, как у нвидиа.

Отправлено спустя 1 минуту 49 секунд:
1234waltz: 23.06.2026 10:18
Kirakishou: 23.06.2026 10:16 Ще й довбаний курсор в Chrome досі білий на цьому форумі, це вже який рік вони його не можуть пофіксити?
Важко сказати, років 8 точно. Прийнанні я його побачив колись на першій інтеграшці Вега, і досі бачу на своєму амд-шному ноуті. Лікується виставленням іншого кольору курсору, але сам факт.
Лечится правками в реестре. У меня ноут с 680м там та же беда была. Оперативные фиксы это не про АМД, они ВР уже который год фиксят и то работает через одно место

Отправлено спустя 4 минуты 42 секунды:
item2: 23.06.2026 09:39А повністю Machine Learning версію FG з Transformer завезли только в RTX 5000.
FG с трансформером прекрасно поддерживает и 40 серия. У 50 только мультифрейм(который никому не нужен).
Sanьka
Member

Повідомлення

капітошка: 23.06.2026 14:19продажі на відміну від 3ххх
Купувати в 2026 3000 серію новою по фуллпрайсу...... це треба бути тим ще гачапоном :gigi:
3000серія як і 6000АМД цікаві лише б/в.
Kirakishou: 23.06.2026 14:01Тобто на твою думку японці не мають культури
Хейдфілд вилогінься з гачапона і зроби сеппуку.
Kirakishou
Member

Повідомлення

erkins007: 23.06.2026 14:34Лечится правками в реестре. У меня ноут с 680м там та же беда была. Оперативные фиксы это не про АМД, они ВР уже который год фиксят и то работает через одно место
Амд фиксят некоторые проблемы годами, а то и десятками лет. Воспроизведение видео они фиксят реально больше десяти лет, я уже на этом форуме писал об этом неоднократно. Самое обидное, что я пишу об этом на реддит и на их официальном форуме, они фикся это через полгода, после этого в других играх появляются глитчи. Тупо невозможно получить беспроблемный драйвер. В тоже время на нвидиа у меня были проблемы только с ютубом в хроме в 2020 или 2021, которые быстро починили. Я просто удивляюсь с некоторых фанатиков на форуме. Вам что, платят за то, чтобы хвалить амд? Есть объективная реальность и факты, даже сами программисты и инженеры от амд пишут про эти проблемы как в примечаниях к обновлению драйверов, так и на всяких гитхабах.
Геральт
Member

Повідомлення

Kirakishou
Як дав так і забрав
І не дав, а продав. Нічого особистого, просто бізнес. Не сотвори собі кумира©
Алкоголь також легальний, але накидатись в пон. вечора так, що у віторок похмілля...шаріковщина чистої води.
Ну хоч всім форумом допомогли розібратись в 1му повзунку :-/

капітошка
Так 3000 не має генератора. Ну, як..має, але АМД-ний )
В 4000 драйверний працює кривенько. Тоді вже 5000.
Брав 6700 тут на форумі, вже кілька років мабуть. Політ нормальний
kairo
Member

Повідомлення

Геральт: 23.06.2026 14:53 В 4000 драйверний працює кривенько. Тоді вже 5000
Червоні експерти сьогодні в ударі)) Можна більш детально про кривеньку роботу FG на 4000?
erkins007
Member

Повідомлення

Геральт: 23.06.2026 14:53В 4000 драйверний працює кривенько. Тоді вже 5000.
У 4000 полноценный DLSS4FG есть, который в каждой игре тяжёлой.
Драйверными это АМД любит баловаться, потому что нативной поддержки в играх нет.

Отправлено спустя 1 минуту 17 секунд:
kairo: 23.06.2026 15:00Червоні експерти сьогодні в ударі)) Можна більш детально про кривеньку роботу FG на 4000?
Особенно забавно что это все бывшие свидетели секты Святого Натива.
Скорость переобувки просто сумасшедшая)
taras_cs
Member

Повідомлення

Kirakishou: 23.06.2026 10:42Це просто смішно. Тепер загугли, скільки ігор з DLSS. В жодну із ігор із того списку крім Stellar Blade я не граю і не збираюся, я не бидло, щоб грати в це сміття. Завантажив Stellar Blade, навіть в ній немає FSR 4.1 на RX 7800 XT.
Ось, хтось Optiscaler'ом ввімкнув FSR 4.0.2 на 6800XT (доволі давно, бо зараз вже 0.9.х версія актуальна, а на скріні 0.7.9)
спойлер
Зображення
Спробуйте (краще запустити Optiscaler Client - він сам завантажить останню версію всіх ліб, що вам треба, та встановить, куди треба)

На драйвер AMD я розраховую лише в іграх з антічітами, в решті ігор я хочу мати останні версії ліб, для йього є Optiscaler Client

Відправлено через 7 хвилин 39 секунд:
Kirakishou

Ось FSR 4.1 в грі Jedi Survivor (через Optiscaler) з картою, як у вас.
Не раджу покладатись на драйвер, ось список сумісних ігор:
https://github.com/optiscaler/OptiScale ... ility-List
спойлер
Зображення
капітошка
Member

Повідомлення

Sanьka: 23.06.2026 14:43
капітошка: 23.06.2026 14:19продажі на відміну від 3ххх
Купувати в 2026 3000 серію новою по фуллпрайсу...... це треба бути тим ще гачапоном :gigi:
3000серія як і 6000АМД цікаві лише б/в.
вони нормально тягнуть fullhd, не треба лялякати
б/в це кіт в мішку

Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
Геральт: 23.06.2026 14:53
Брав 6700 тут на форумі, вже кілька років мабуть. Політ нормальний
у кого якщо не таємниця?
Sanьka
Member

Повідомлення

капітошка: 23.06.2026 15:51вони нормально тягнуть fullhd, не треба лялякати
б/в це кіт в мішку
Та вони нормально тягнуть і 2к.
Б/в це дуже навіть ок варіант :up: (рівень 6800/ХТ/3080/Ті) Хоча 3080Ті так собі варік, там недалеко до нової 9070 (без ХТ) по ціні, але остання значно цікавіша.
капітошка: 23.06.2026 15:51у кого якщо не таємниця?
Я взяв 6800ХТ і 6800. Обидві працюють як годинник. Гарна продуктивність і 16ГБ пам'яті за смішну ціну. Брав у перевірених на форумі.
Востаннє редагувалось 23.06.2026 16:07 користувачем Sanьka, всього редагувалось 1 раз.
Геральт
Member

Повідомлення

капітошка: 23.06.2026 15:51 у кого якщо не таємниця?
В Бульдозера, в кого ж ще )
Sanьka
Member

Повідомлення

Геральт: 23.06.2026 16:07В Бульдозера, в кого ж ще )

Я брав у інших, але і Бульдозера теж норм і є вибір 6800/ХТ.
капітошка
Member

Повідомлення

Геральт: 23.06.2026 16:07
капітошка: 23.06.2026 15:51 у кого якщо не таємниця?
В Бульдозера, в кого ж ще )
він не бере мою Palit 3060 12gb dual oc(2023, стан гарний, не майнилось, чек, пакування рідне) саме через те що Паліт, спитав чому саме, він включив мороз :(
Kirakishou
Member

Повідомлення

taras_cs
taras_cs: 23.06.2026 15:15На драйвер AMD я розраховую лише в іграх з антічітами, в решті ігор я хочу мати останні версії ліб, для йього є Optiscaler Client
Я майже не граю в звичайні ігри. Вже дуже давно, з часів Sega Mega Drive мене майже перестали цікавити ігри. Але за деякими виключеннями, звісно. А коли у мене з’явилися гроші на нормальне залізо, я почав грати в форумні баталії AMD vs NVIDIA. Це середина 2000-х. У кого краща фільтрація текстур та згладжування. З того часу мене майже зовсім переставили цікавити ігри, цікавіше було встановити гру та показувати на форумі, як твоя відеокарта з нею справляється. Але в 2010-х я пограв в Alice: Madness Returns і ця гра повернула мені саме ті відчуття, коли я вечорами сидів з братом перед старим чорно-білим телевізором на підлозі і кайфував від ігор для Sega Mega Drive, саме ті відчуття. Потім пограв в Nier: Automata та Star Wars Jedi: Fallen Order. Потім в одній конференції мені порекомендували пограти в гача-гру, де була одна із мої улюблених сейю (це японські акторки, які озвучують аніме та ігри). І я просто підсів на цей вид ігор. Мені завжди подобалися дорослі аніме-жінки з улюбленими сейю. В звичайних іграх їх майже немає. Саме тому я граю в гача-смітники. А вони всі з античітами. І античіти можуть забанити за підміну бібліотек чи файлів. Тому щойно написав в техпідтримку. Наперед, щоб попередити розробників по те, що AMD підміняє бібліотеку в драйвері. Справа в тому, що більшості розробників цих ігор просто плювати на відеокарти від AMD. За підміну бібліотеки DLSS у розробників питань немає, бо вони самі використовують ці відеокарти.
Щодо OptiScaler я знаю і грав в Stellar Blade саме з ним, про що теж писав на цьому форумі і кидав порівняння FSR 3 vs FSR 4, але справа в тім, що саме в японських, південно-корейських та китайських гача-іграх майже немає FSR.
Кожному в іграх подобається щось своє. Для мене це – улюблені сейю та чардизи дорослих жінок на кшталт Кафки, Ахерон, Евелін, Джейн Доу, Ісюань, Веліни, Райден Мей, Яе Сакури та інших. У кожного свої таргани і своє радіо в голові. А те, що трохи потролив в цій темі – це просто тому, що маю сьогодні вихідний і від морального виснаження не маю бажання займатися будь-чим, крім перегляду ютубу. А паралельно вирішив трошки потролити в цій темі. Насправді я й сам люблю відеокарти від AMD, в плані компонентної бази вважаю їх кращими, особливо відеокарти від Sapphire Technology. Вибачте за простирадло тексту, пишу як є. А вам за адекватну відповідь дякую.
Відповісти