Генеральний директор PlayStation підтвердив відмову від випуску великих сюжетних ігор на ПК

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Геральт
Member

Повідомлення

MVE: 20.06.2026 20:07 тепер добивають відсутністю ігор.
:popcorn:
спойлер
Востаннє редагувалось 21.06.2026 13:33 користувачем Геральт, всього редагувалось 1 раз.
MVE
Member

Повідомлення

Геральт
Це ще шо за ноунейм?
Геральт
Member

Повідомлення

MVE
Не зрозумів питання.. :dontknow:
Автор каналу? Та яка різниця. Головне, що список забавок з таймкодами є.
Поповнив вішліст, заодно )
MVE
Member

Повідомлення

Геральт
Гра ноунейм. Це якийсь інді зі стіму?
Геральт
Member

Повідомлення

MVE
Так, "інді". Як і жирси. Не варто відволікатись від астро бота )
спойлер
MVE
Member

Повідомлення

Геральт
У мене для такого барахла стоїть Geforce Now прямо на телевізорі. А Gears до чого? В мене ж Series X є :think:
lktnv
Member

Повідомлення

shnok: 20.06.2026 13:56 Різниця між Детройт і heavy rain, fahrenheit - занадто велика. Особисто мені Детройт сподобався найменше. Можливо, це просто не ваш жанр? хоча ігри досить різні, по атмосфері. На ютубі подивитись, так можна всі ігри спростувати. Хоча дійсно, хтось грає просто щоб побігати постріляти, але багато хто цінує атмосферу, + там велика варіативність дійства. Якщо виключити полеміку, ви хочете сказати що пк юзери нічого не втратять?
Отчасти согласен, что можно посмотреть любую игру. Однако, в какой-нибудь Portal, например, я предпочту поиграть сам, самостоятельно решая головоломки. В то время как более рельсовые сюжетные игры можно и со стороны посмотреть, особенно если геймплей (в случае его присутствия) там крайне репитативен.

Игры от Insomniac, например, для меня уже сродни играм от Ubisoft с этими бесконечными повторяющимися врагами на вышках, так что геймплейно для меня эти игры заканчиваются где-то на первой трети, когда открывается большая часть активных способностей персонажа.
Відповісти