Генеральний директор PlayStation підтвердив відмову від випуску великих сюжетних ігор на ПК

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
MqM
Member

Повідомлення

Grey_ukr: 20.06.2026 11:50 Есть 2 игры, которые я бы хотел га пк.
Демон соулс и бладборн.
Но учитывая, то количество игр, которые у меня куплены и ждут прохождения - как-то все равно на это.
Другие игры сони меня не зацепили. Была пс3, где все визжали про шедевральность heavy rain и journey и как же я разочаровался. Рейн вообще не игра, а фильм, где нужно по кнопкам попадать. А джорни хоть и интересная, но проходится за час.
После этого я наигрался в их эксклюзивы.
Тот же тлоу - не понимаю, почему людям так зашел. Геймплейно же игра однообразна. Да, сюжет интересный, но для меня игры - это геймплей в первую очередь.
GOW - покажите мне первую и вторую части, я не скажу где какая. Они тупо одинаковые.
Тут выше про торренты писали. Но для меня эти игры настолько интересные, что даже торренты не привлекают.
Мне кажется, что до выхода игр на пк была какая-то легенда о супер интересных играх, которые пк игроки потрогать не могут. А могут лишь элитные обладатели консоли.
А с выходом на пк эта легенда лопнула.
Щодо тлоу, може вона і одноманітна а цілому, але якраз по геймплею там треба вміти в стелс та тактику. Є можливість проходити місії по різному звісно окрім тих місць, які сюжетно заскриптовані
Балтазар
Member

Повідомлення

Раніше вони не охоче запускали сторонні проекти, а зараз там майже всі великі компанії і десятки тисяч ігор. Я розумію, що в них залізо було слабке минулого разу, але все ж таки вони відкрили доступ і іншим компаніям. Свої проекти звичайно вони поки що не віддають, але хто зна, що буде у майбутньому?
И в будущем тоже не будут отдавать. У Нинтендо все отлично, 4ре консоли Нинтендо находятся в топ 5 по продажам в мире в истории.
Лидерство удерживает PS2, но это ненадолго, Switch скоро обгонит.
Shepard1985
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 20.06.2026 11:31
Shepard1985: 20.06.2026 11:18але хто зна, що буде у майбутньому?
Тоже самое можно сказать и про Sony
Shepard1985: 20.06.2026 11:18. Я розумію, що в них залізо було слабке минулого разу
Именно, только из за этого
Але Нінтендо з часом теж може замислитися про портування своїх ігор, адже зараз різниця у залізі величезна, тому Нінтендо втрачає гроші через те, що її консоль легко емулювати і таким чином Нінтендо грошей не отримує від ПК так би мовити. І зараз штучний інтелект розвивається шаленими темпами, а це означає, що можливо через років 5 ми просто попросимо якийсь ChatGPT і він за лічені хвилини портує будь-яку гру на ПК, чи з ПК на консолі.

Відправлено через 3 хвилини 46 секунд:
Демон соулс и бладборн.
Но учитывая, то количество игр, которые у меня куплены и ждут прохождения - как-то все равно на это.
Другие игры сони меня не зацепили. Была пс3, где все визжали про шедевральность heavy rain и journey и как же я разочаровался. Рейн вообще не игра, а фильм, где нужно по кнопкам попадать. А джорни хоть и интересная, но проходится за час.
После этого я наигрался в их эксклюзивы.
Тот же тлоу - не понимаю, почему людям так зашел. Геймплейно же игра однообразна. Да, сюжет интересный, но для меня игры - это геймплей в первую очередь.
GOW - покажите мне первую и вторую части, я не скажу где какая. Они тупо одинаковые.
Тут выше про торренты писали. Но для меня эти игры настолько интересные, что даже торренты не привлекают.
Мне кажется, что до выхода игр на пк была какая-то легенда о супер интересных играх, которые пк игроки потрогать не могут. А могут лишь элитные обладатели консоли.
А с выходом на пк эта легенда лопнула.
Це тому, що на консолях завжди сиділи переважно бидло-споживачі, яким було все одно, що купувати. На ПК це не спрацьовує, бо у ПК геймерів хоч і не такий глибокий гаманець, але до нього доступ треба заслужити! ПК геймер не купує все підряд, як консолобидлота. Звичайно і на консолях є адеквати, я їх не мав на увазі, але більшість... Гейб знав, що і як треба робити свого часу...
S0N1C
Member

Повідомлення

Shepard1985: 20.06.2026 13:32 Але Нінтендо з часом теж може замислитися про портування своїх ігор
Це тому, що на консолях завжди сиділи переважно бидло-споживачі, яким було все одно, що купувати.
які саме ігри нінтендо буде портувати на ПК?

що до бидлячості споживачів - це взагалі якісь ваші фантазії, більшість споживачів консолей - або діти або дядьки яким не цікаво кожні 2-5 років оновлювати ПК за багато грошей, і взагалі ПК їм не цікаві як такі (так, дивно але бувають такі люди за межами профільних форумів :rolleyes: )
MVE
Member

Повідомлення

S0N1C: 20.06.2026 13:38дядьки яким не цікаво кожні 2-5 років оновлювати ПК за багато грошей, і взагалі ПК їм не цікаві як такі
Повністю згоден. Збирав ПК в школі ще з початку нульових, потім як став заробляти сам, то взагалі стало пофіг в принципі на цей клас пристроїв. Зараз еплівська екосистема для роботи і консолі з олед тв для відпочинку, при тому що я ще далеко не скуф.
shnok
Member

Повідомлення

lktnv: 19.06.2026 11:14 Не то чтобы большая потеря, в большинстве своём ведь это реально либо интерактивное кино, как Детройт, либо набор одинакового геймплея, как в пауках, с небольшими изменениями от части к части. В первом случае можно и на ютубе посмотреть, а во втором достаточно в одну игру поиграть, чтобы поиграть сразу во всю серию. Не без исключений, конечно, но у меня в большинстве своём такой опыт от этих игр сложился.
Різниця між Детройт і heavy rain, fahrenheit - занадто велика. Особисто мені Детройт сподобався найменше. Можливо, це просто не ваш жанр? хоча ігри досить різні, по атмосфері. На ютубі подивитись, так можна всі ігри спростувати. Хоча дійсно, хтось грає просто щоб побігати постріляти, але багато хто цінує атмосферу, + там велика варіативність дійства. Якщо виключити полеміку, ви хочете сказати що пк юзери нічого не втратять?
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Shepard1985: 20.06.2026 13:32Нінтендо втрачає гроші через те, що її консоль легко емулювати і таким чином Нінтендо грошей не отримує від ПК так би мовити.
Теряет деньги, пару баксов?))) У Нинтендо все в порядке с деньгами
Shepard1985: 20.06.2026 13:32через років 5 ми просто попросимо якийсь ChatGPT і він за лічені хвилини портує будь-яку гру на ПК, чи з ПК на консолі.
Ага ага юристы Nintendo просят подержать ихнее сакэ :lol:
Shepard1985: 20.06.2026 13:32консолях завжди сиділи переважно бидло-споживачі, яким було все одно, що купувати.
Вы меня сударь быдлом обозвали?

Ну что за стереотипы ей богу :facepalm: :apes:
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Демон соулс и бладборн.
Order 1886 тоже можно, сил в игру вложено было немерено.

Отправлено спустя 1 минуту 20 секунд:
Shepard1985: 20.06.2026 13:32

Це тому, що на консолях завжди сиділи переважно бидло-споживачі
то ли дело каэсеры, дотеры и особенно танкисты с тарковчанами. Вот где на самом деле скрывается настоящая геймерская элита:

Зображення
Inquisitor
Member

Повідомлення

Тим часом Гіймо - все...
Shepard1985
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 20.06.2026 13:57
Shepard1985: 20.06.2026 13:32Нінтендо втрачає гроші через те, що її консоль легко емулювати і таким чином Нінтендо грошей не отримує від ПК так би мовити.
Теряет деньги, пару баксов?))) У Нинтендо все в порядке с деньгами
Shepard1985: 20.06.2026 13:32через років 5 ми просто попросимо якийсь ChatGPT і він за лічені хвилини портує будь-яку гру на ПК, чи з ПК на консолі.
Ага ага юристы Nintendo просят подержать ихнее сакэ :lol:
Shepard1985: 20.06.2026 13:32консолях завжди сиділи переважно бидло-споживачі, яким було все одно, що купувати.
Вы меня сударь быдлом обозвали?

Ну что за стереотипы ей богу :facepalm: :apes:
Якщо ви уважно читали мій коментар, а напевно це не так, то я там залишив місце і для адекватів. Але ви самі себе віднесли туди, куди мабуть вам треба.
Зараз у Нінтендо все гаразд, а колись було негаразд і як ми знаємо, а ви напевно ні, бо вам 15 років, то сотні компаній, гігантів зникло за останні 20 років, або певна їхня кількість ледве якось виживає. Треба рахувати наперед, а не вірити у єдинорогів, гномів і всіляку єресь.

Відправлено через 6 хвилин 59 секунд:
Shepard1985: 20.06.2026 13:32

Це тому, що на консолях завжди сиділи переважно бидло-споживачі
то ли дело каэсеры, дотеры и особенно танкисты с тарковчанами. Вот где на самом деле скрывается настоящая геймерская элита:

Зображення
[/quote]

Якби ви теж уважно читали мої дописи, то ви б зрозуміли, про що мова. Я писав не про елітарність - це вже ваші хворі фантазії.

Відправлено через 6 хвилин 42 секунди:
S0N1C: 20.06.2026 13:38
Shepard1985: 20.06.2026 13:32 Але Нінтендо з часом теж може замислитися про портування своїх ігор
Це тому, що на консолях завжди сиділи переважно бидло-споживачі, яким було все одно, що купувати.
які саме ігри нінтендо буде портувати на ПК?

Свої ігри... Особисто я в лайно від Нінтендо не граю. Це скоріше для дітей, чи для людей, які розумово знаходяться на рівні дитини.
Я не казав, що це обов'язково станеться, але це може статися. У Нінтендо за останні 30 років були, як взлети, так і падіння.
zuk
Member

Повідомлення

а чё там на соснольке что-то изменилось в плане франшиз? есть ли реально интересные тайтлы с историей или только гейминг про рыжую жирную ле$буху
спойлер
Зображення
и вечно эрогированный 4лен
спойлер
и сильную независимую в мире апока
спойлер
Зображення

не надоело жрать с лопаты, не?
MVE
Member

Повідомлення

Дааа, знатно у акваріумістів підгоріло за останні два дні. Ситуацію виправить хіба що HL3 :rip:
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

MVE
Та некоторым личностям уже санитаров нужно вызывать :laugh:
MVE
Member

Повідомлення

Спочатку вбили пк ринок цінами на залізо, тепер добивають відсутністю ігор. Я б вже почав задумуватись над скидом цього неліквіду, поки він хоч якісь LLM-ки може ганяти :facepalm:
Dremjke
Member

Повідомлення

zuk: 20.06.2026 19:03не надоело жрать с лопаты, не?
Ну почему. Консольщики, а именно их упоротая часть, искренне убеждены в элитарности влеадения обожаемой платформы. А значит, все бывшие и будущие "эксклюзивы" - априори искусство и вершина видеоигр!
Shepard1985
Member

Повідомлення

MVE: 20.06.2026 20:07 Спочатку вбили пк ринок цінами на залізо, тепер добивають відсутністю ігор. Я б вже почав задумуватись над скидом цього неліквіду, поки він хоч якісь LLM-ки може ганяти :facepalm:
Ти сам граєш на ноуті, що запускає від сили 100 ігор і щось пи...ш...

Відправлено через 4 хвилини 10 секунд:
Dremjke: 20.06.2026 21:43
zuk: 20.06.2026 19:03не надоело жрать с лопаты, не?
Ну почему. Консольщики, а именно их упоротая часть, искренне убеждены в элитарности влеадения обожаемой платформы. А значит, все бывшие и будущие "эксклюзивы" - априори искусство и вершина видеоигр!
Тому, що більшість консольщиків - це просто бидло, яке хаває все лайно, що їм у пику пхають. Для них кожна гра унікальна і кожну гру вони купляють із задоволенням. Ну для них можна продати один і той самий Асасин, чи Фар Край, бо ж вони різниці не бачать, як свині коли наливаєш хавчик, то вона аж пищить. Щось подібне відбувається і з цими неандертальцями.
Гедоніст
Member

Повідомлення

MVE: 20.06.2026 13:50при тому що я ще далеко не скуф.
Кожен скуф так каже
Shepard1985
Member

Повідомлення

zuk: 20.06.2026 19:03 а чё там на соснольке что-то изменилось в плане франшиз? есть ли реально интересные тайтлы с историей или только гейминг про рыжую жирную ле$буху
спойлер
Зображення
и вечно эрогированный 4лен
спойлер
и сильную независимую в мире апока
спойлер
Зображення

не надоело жрать с лопаты, не?
Бачив останню гру, геймплей, що презентували про Росомаху? Як на мене, то повна шляпа. Але ж бидло буде жерти...
На мою думку, то все що могли випустити на консолі гідне, все вже випустили ще за часів ПС3, ПС4... Далі буде лише деградація.
І ще якесь бидло тут верещить поо смерть ПК геймінгу через здорожчання пам'яті. Таке враження, що вони живуть в іншій галактиці і гадають, що брак заліза не зачепить консолі. Ідіоти...
Гедоніст
Member

Повідомлення

Shepard1985
Оце в тебе очаг пече))))
MVE
Member

Повідомлення

Гедоніст
Пора його термопастою змащувати :gigi:
Відповісти