Новини
Останні статті і огляди
Генеральний директор PlayStation підтвердив відмову від випуску великих сюжетних ігор на ПК
-
kairo
Member
Мені екзи Соні подобаються і прикро, що вони більше не будуть їх портувати. Але по факту, що очікується? Ghost of Yotei 2026, Marvel’s Wolverine 2027, The Heretic Prophet 2027, God of War Laufey 2027. Всього 4 гри за наступні 2 роки, і то не зрозуміло, якої якості вони ще вийдуть.
-
Telcontar
Member
Не релізнуть вони всі ігри в один рік. Максимум 2 гучні екзи на рік, та й той Heretic буксує з розробкою.kairo: ↑ 19.06.2026 11:48 Мені екзи Соні подобаються і прикро, що вони більше не будуть їх портувати. Але по факту, що очікується? Ghost of Yotei 2026, Marvel’s Wolverine 2027, The Heretic Prophet 2027, God of War Laufey 2027. Всього 4 гри за наступні 2 роки, і то не зрозуміло, якої якості вони ще вийдуть.
-
Dilfin
Member
Мій ігровий досвід на ПК починався з гри Prince of Persia 1989 на Intel 80286 частотою 12–16 МГц і оперативкою 640 КБ, також в друга була Sega 16 біт і вже від тоді не полюбив я гру на джойстику, так, було цікаво, весело, але якось не зручно, тому не потрібно розказувати, що власники топових ПК не можуть собі дозволити якусь приставку за 500$ просто немає бажання її купляти, а про ігри, так, зараз коли всілякі збоченці почали лізти в політику деякі ігри перетворююся на пропаганду, але є багато і хороших ігр, з останніх наприклад subnautica 2, resident evil requiem, S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля, так, в них є деякі недоліки, але вони хороші з цікавим ігровим досвідом, а хороша гра апріорі не може довго бути винятком для однієї системи, так, такі ігри є, спорити не буду, наприклад The Legend of Zelda, але умільці все одно створюють емулятори для ПК і видавці просто втрачають кошти.
-
Hotspur
Member
+++Геральт: ↑ 19.06.2026 11:08Це тепер пк-шляхтичі не зможуть пограти в 2-5 річні ігри за фул-прайс? Жах, куди котиться світ..
-
Alexsandr
Member
На соньке прбовал джойстик, не осилил, мышка куда удобнее.Dilfin: ↑ 19.06.2026 12:05 і вже від тоді не полюбив я гру на джойстику, так, було цікаво, весело, але якось не зручно
-
Dilfin
Member
От так і в мене, я не можу контролер тримати в руках так близько рука до руки, мені просто не комфортно, а клавіатура і миш, якось більще відчуваєш свободи руху.Alexsandr: ↑ 19.06.2026 12:19На соньке прбовал джойстик, не осилил, мышка куда удобнее.Dilfin: ↑ 19.06.2026 12:05 і вже від тоді не полюбив я гру на джойстику, так, було цікаво, весело, але якось не зручно
-
Shaolin_Style
Member
роуглайк про индуса ещеkairo: ↑ 19.06.2026 11:48 Мені екзи Соні подобаються і прикро, що вони більше не будуть їх портувати. Але по факту, що очікується? Ghost of Yotei 2026, Marvel’s Wolverine 2027, The Heretic Prophet 2027, God of War Laufey 2027. Всього 4 гри за наступні 2 роки, і то не зрозуміло, якої якості вони ще вийдуть.
-
hohlid19
Member
yariksom
"Я не сонибой, но буду нести чебурду, которую сам не знаю"
"Я не сонибой, но буду нести чебурду, которую сам не знаю"
-
kairo
Member
Це що?Shaolin_Style: ↑ 19.06.2026 12:22роуглайк про индуса еще
-
Dilfin
Member
Можна не володіти річчю, але все про неї знати. деколи навіть більше за тих, хто володіє, є люди які просто використовують річ, бо їм так зручно, але їм зовсім не цікаво як вона працює, а є люди, які до гвинтика розберуть річ, бо їм цікаво, а в еру інтернету можна не розбирати речі фізично, а використовувати знання і практику інших.
-
kairo
Member
Залежить від жанру. В любому випадку, з ПК прекрасно працюють геймпади, не бачу жодних проблем.Alexsandr: ↑ 19.06.2026 12:19На соньке прбовал джойстик, не осилил, мышка куда удобнее.
-
bes
Member
самое обидное что не портировали гран туризмо что бы в онлайне играть. Видно не выгодно было выпускать игры где была постоянная поддержка и обновление во время жизненного цикла
-
DuckRider
Member
Они там ремастеред первых гов выкатывают. Так-то это достаточно большая потеряГеральт: ↑ 19.06.2026 11:08 Це тепер пк-шляхтичі не зможуть пограти в 2-5 річні ігри за фул-прайс? Жах, куди котиться світ..
- спойлер
![]()
-
MVE
Member
Щось якась чорна полоса на оверах другий день 
-
kairo
Member
Бладборн та ГТ, дві гри за відсутність портів яких найбільше прикро. Ну ББ хоч можна на емуляторі пройти і не з шакальними 30 фпс при 1080р.bes: ↑ 19.06.2026 12:31 самое обидное что не портировали гран туризмо что бы в онлайне играть
-
Alexsandr
Member
Гонки и плоские игры, джойстик норм. но опять же симулятор водителя уже нет, головой покрутить проблемноkairo: ↑ 19.06.2026 12:29 Залежить від жанру. В любому випадку, з ПК прекрасно працюють геймпади, не бачу жодних проблем.
-
Dilfin
Member
Так, звичайно, навіть я задумувався купити через гіроскоп. а ще в космосі літати там точно потрібні спарені джойстики, але вони далеко один від одного, от для VR чомусть роблять джойстики окремо для двох рук, чому так не можна на приставках. можна, але не вигідно.kairo: ↑ 19.06.2026 12:29Залежить від жанру. В любому випадку, з ПК прекрасно працюють геймпади, не бачу жодних проблем.Alexsandr: ↑ 19.06.2026 12:19На соньке прбовал джойстик, не осилил, мышка куда удобнее.
-
kairo
Member
Майже все граю на геймпаді, крім стратегій. Хіба Дум та БГ3 грав на клавомиші.Alexsandr: ↑ 19.06.2026 12:38Гонки и плоские игры, джойстик норм. но опять же симулятор водителя уже нет, головой покрутить проблемно Открытый мир типа сталкера и уже все.
-
Dilfin
Member
Я думаю, що в майбутньому умільці за допомогою ші навчаться перекомпільовувати ігри під ПК з любої приставки і для цього не потрібно буде величезних ресурсів, все буде робити ші, як в DLSS 5.1kairo: ↑ 19.06.2026 11:48 Мені екзи Соні подобаються і прикро, що вони більше не будуть їх портувати. Але по факту, що очікується? Ghost of Yotei 2026, Marvel’s Wolverine 2027, The Heretic Prophet 2027, God of War Laufey 2027. Всього 4 гри за наступні 2 роки, і то не зрозуміло, якої якості вони ще вийдуть.
-
MVE
Member
Здались вам ті ААА від соні. Он у стімі купа ігор, яких достойна ваша 50 серія, та ж сама Milf's Plaza наприклад. Знайшли про що переживати.