Новини
Останні статті і огляди
[Продано] Продано
-
Reinmar
Member
Рофл якийсь. Апарат супер - беріть, все ок, всього тільки є нюанс, апарата половина, і вона поламана
-
andry239
Junior
Reinmar
Чому половина? Якщо маєте на увазі картридж, то можу пошукати...десь є, але він б/в, це розхідник, краще купити новий
Апарат під ремонт і цінна відповідна, новий з 2ма картриджами по акції на данний момент 13 999грн коштує, тому ось такий "рофл"
Реальному покупцю ще буде торг, поремонтує і буде в нього гарний апарат
Чому половина? Якщо маєте на увазі картридж, то можу пошукати...десь є, але він б/в, це розхідник, краще купити новий
Апарат під ремонт і цінна відповідна, новий з 2ма картриджами по акції на данний момент 13 999грн коштує, тому ось такий "рофл"
-
soltes
Junior
так там только картриджи выйдут в 5000 грн. Конечно можно взять не оригинал. Но увы за эти деньги можно взять полностью готовый к работе аппаратandry239: ↑ 19.06.2026 11:20 Reinmar
-
andry239
Junior
soltes Не флудіть, які 5000
Оригінал 1 916грн, не оригінал 299грн
P.S : Десь точно є 2 картриджа до нього, якщо б/в картриджі такі важливі, обовязково знайду
Покупцю буде в подарунок
P.S : Десь точно є 2 картриджа до нього, якщо б/в картриджі такі важливі, обовязково знайду
Покупцю буде в подарунок
-
soltes
Junior
прошу прощения. Я не заметил что это вы, человек который продает кронштейн дороже магазина. когда я говорил про 5к, я имел ввиду за пару картриджей. Так же пожелаю удачи.andry239: ↑ 23.06.2026 14:58 soltes Не флудіть, які 5000![]()
Покупцю буде в подарунок
ПСы. за 4к купил 223 с оригинальным картриджом, заправленным ну и возможностью печати по сети
-
andry239
Junior
Дякую за Апи темsoltes: ↑ 23.06.2026 17:26прошу прощения. Я не заметил что это вы, человек который продает кронштейн дороже магазина. когда я говорил про 5к, я имел ввиду за пару картриджей. Так же пожелаю удачи.andry239: ↑ 23.06.2026 14:58 soltes Не флудіть, які 5000![]()
Покупцю буде в подарунок
ПСы. за 4к купил 223 с оригинальным картриджом, заправленным ну и возможностью печати по сети
Але не вводьте людей в оману... я продаю кріплення за 1600, ваш магазин тей, шо Ви скинули за 2076
Реальних покупців чекаю в ПП, зроблю хорошу знижку
А флудерам гарно розважитись в коментарях
ПСы. за 9к купил 221 с оригинальным пробегoм, заправленным
-
soltes
Junior
конечно уже стоит 2076 акция закончилась, вы же его продавать собрались в долгу, чтобы улетел как раритет, но на хотлайне все так же меньше чем 1600 ))))andry239: ↑ 24.06.2026 12:56Дякую за Апи темsoltes: ↑ 23.06.2026 17:26
прошу прощения. Я не заметил что это вы, человек который продает кронштейн дороже магазина. когда я говорил про 5к, я имел ввиду за пару картриджей. Так же пожелаю удачи.
ПСы. за 4к купил 223 с оригинальным картриджом, заправленным ну и возможностью печати по сети![]()
Але не вводьте людей в оману... я продаю кріплення за 1600, ваш магазин тей, шо Ви скинули за 2076
А флудерам гарно розважитись в коментарях![]()
ПСы. за 9к купил 221 с оригинальным пробегoм, заправленным![]()
я никого в заблуждения не ввожу, я тут факты подтвержденные ссылками подтверждаю
-
andry239
Junior
Якщо раритет продавати, то явно не за 1600soltes: ↑ 24.06.2026 19:12конечно уже стоит 2076 акция закончилась, вы же его продавать собрались в долгу, чтобы улетел как раритет, но на хотлайне все так же меньше чем 1600 ))))andry239: ↑ 24.06.2026 12:56
Дякую за Апи тем![]()
А флудерам гарно розважитись в коментарях![]()
ПСы. за 9к купил 221 с оригинальным пробегoм, заправленным![]()
я никого в заблуждения не ввожу, я тут факты подтвержденные ссылками подтверждаю
А по факту на 500 грн дешевше продаю Новий товар, ніж купив і теж на 500 дешевше, ніж Ви скидували ссилку
А по поводу акцій які закончились, чи не почались, в мене немає часу слідкувати за ними, завжди будуть акції, слідкуйте, може десь і безкоштовно будуть щось віддавати, це не показник і не доречно до теми