во второй ластухе дракмана не душил чел с которым делали первую. когда жи2 стал главой и креативным студии то понеслось все то гвно, которое у него было в голове еще на этапе концепта ластухи. этот додич фанат саркисянши и это все что надо знать. у всех прежде всего бомбануло от постоянного звиздежа и Джоела, физуха Эбби то второстепенноеerkins007: ↑ 17.06.2026 21:41Раздражает именно прям агрессивная повестка - ласт оф ас 2 как отличный пример с ее Ебинатором и тупейшим сюжетом
Новини
Останні статті і огляди
Скорочення в Xbox лише початок — ігрову індустрію чекає катастрофа. Під загрозою опинилися BioWare, Quantic Dream та внутрішні студії PlayStation
-
walkman3000
Member
-
erkins007
Member
walkman3000
Джоел там был отдельным пунктом, да. Но чисто Джоела ещё бы народ принял. Но там с него все началось и потом только хуже и хуже
Джоел там был отдельным пунктом, да. Но чисто Джоела ещё бы народ принял. Но там с него все началось и потом только хуже и хуже
-
Telcontar
Member
erkins007
BG3, Dispatch, з більш свіжого Ghost of Yotei, в тій же Е33 теж це є.
-
tornadox
Member
Міг би порадити тобі Road to Vostok чи ту ж Anomaly/GAMMA, там цього добра вистачає. Але тепер я нарешті зрозумів.Afit: ↑ 17.06.2026 20:55Достатньо того що ти не грав в экстракшен шутер, щоб зрозуміти, що ти нічого не розумієш про що я. ..... Гемплей здебільшого не про стрілялки, а про менеджмент в першу чергу.
Те, що ти описав - це симулятор завгоспа і душне перебирання луту, яке ти чомусь видаєш за хардкорний реалістичний геймплей. Безшовне лобі й розкладання бинтів по кишенях не роблять гру хорошим шутером. Я тобі писав про gunplay і механіку бойовки, а ти мені розписуєш, як тобі в кайф працювати менеджером складу.
-
erkins007
Member
Вы там что курите что нашли в експедиции повестку? Как и в диспатчTelcontar: ↑ 17.06.2026 22:43 erkins007
-
Telcontar
Member
От бачите як чудово працює людська вибірковість. Десь ви бачите повістку, в десь не помічаєтеerkins007: ↑ 18.06.2026 00:23 Вы там что курите что нашли в експедиции повестку? Как и в диспатч
*Пройшов обидві по кілька разів, якщо що.
-
Alex Pepper
Member
Сначала они делают игры со страшными персонажами и неуместными повестками, а потом у них игровую индустрию ждёт катастрофа. Но начало работы причинно-следственных связей так до сих пор и не просматривается.
-
walkman3000
Member
Alex Pepper: ↑ 18.06.2026 10:31Сначала они делают игры со страшными персонажами и неуместными повестками, а потом у них игровую индустрию ждёт катастрофа. Но начало работы причинно-следственных связей так до сих пор и не просматривается.

-
Аціо
Member
І я про те саме - сам ход скуповувати видавців дійсно цікавий, але реалізація?
МС що дійсно думали що зможуть просувати другорядні ігри відкладаючи постійно розробку топів?
Це просто був не постріл собі у ногу, а у голову.
Робити треба було TES, Follaut - в першу чергу, а не казуальний непотріб.
Та розвинути ММО з темним лором та безмежно великим світом, крафтом, гріндом.
І не яких толерантних та "потужних жінок", а вродливих та різний смак сексуальних.
Ні треба ж було гратись у повістку та другорядний казуал.
МС що дійсно думали що зможуть просувати другорядні ігри відкладаючи постійно розробку топів?
Це просто був не постріл собі у ногу, а у голову.
Робити треба було TES, Follaut - в першу чергу, а не казуальний непотріб.
Та розвинути ММО з темним лором та безмежно великим світом, крафтом, гріндом.
І не яких толерантних та "потужних жінок", а вродливих та різний смак сексуальних.
Ні треба ж було гратись у повістку та другорядний казуал.
-
GreenMile
Member
В діспатч не грав, а щодо Е33, треба було уважніше читати журнали попередніх експедицій, і звертати увагу на деталі. В пролозі точно є одностатеві пари НПС, в кількох журналах згадаються одностатеві стосунки учасників експедицій і туга за втраченими одностатевими партнерами, також є прямий натяк на cтосунки між Люне і Сіель в одній з катсцен по ходу гри, там де вони згадують як провели разом ніч у якісь вежі чи щось такеerkins007: ↑ 18.06.2026 00:23Вы там что курите что нашли в експедиции повестку? Как и в диспатчTelcontar: ↑ 17.06.2026 22:43 erkins007
-
XXXshadyXXX
Member
Ого, прям провели расследование с целью найти повесточный следGreenMile: ↑ 18.06.2026 12:06В пролозі точно є одностатеві пари НПС, в кількох журналах згадаються одностатеві стосунки учасників експедицій і туга за втраченими одностатевими партнерами, також є прямий натяк на cтосунки між Люне і Сіель в одній з катсцен по ходу гри, там де вони згадують як провели разом ніч у якісь вежі чи щось таке
-
GreenMile
Member
Нічого не проводив, я просто той тип гравця, який не покидає локи, поки повністю її не дослідить, не перечитає всі книжки, не переслухає всі діалоги і так далі. Але якщо скіпати все підряд, окрім боїв то так, повістки там немаєXXXshadyXXX: ↑ 18.06.2026 12:12Ого, прям провели расследование с целью найти повесточный следGreenMile: ↑ 18.06.2026 12:06В пролозі точно є одностатеві пари НПС, в кількох журналах згадаються одностатеві стосунки учасників експедицій і туга за втраченими одностатевими партнерами, також є прямий натяк на cтосунки між Люне і Сіель в одній з катсцен по ходу гри, там де вони згадують як провели разом ніч у якісь вежі чи щось таке![]()
-
Grava
Member
GreenMile
Виходить що "потрібно бути уважним щоб помітити" та "тичуть в обличчя не питаючи як у драгон ейдж" це те саме?
Виходить що "потрібно бути уважним щоб помітити" та "тичуть в обличчя не питаючи як у драгон ейдж" це те саме?
-
GreenMile
Member
Де я таке казав? Я відповідав на питання де це є в Е33. І це не приховано, а прямо на поверхні, просто треба в гру грати, а не тільки бойовки задр@чувати, скіпаючи діалоги і щоденники на 3-5 речень. Дрегон ейдж останній - взагалі люта прутня сама по собі, це навіть не обговорюється, але якщо скіпати діалоги і там, то теж можна задатись питанням, де там повісточкаGrava: ↑ 18.06.2026 12:23 GreenMile
-
denon312
Member
А комусь тут заходить повісточка

-
erkins007
Member
У людей логика чаще всего работает нормально. У кадров которые в экспедиции увидели повестку она отсутствует.Telcontar: ↑ 18.06.2026 10:20От бачите як чудово працює людська вибірковість. Десь ви бачите повістку, в десь не помічаєтеerkins007: ↑ 18.06.2026 00:23 Вы там что курите что нашли в експедиции повестку? Как и в диспатч![]()
*Пройшов обидві по кілька разів, якщо що.
Повестка там была бы если бы Маэль выглядела бы как героиня Фейбл, а Густав любил не Софи, а Леона
Отправлено спустя 3 минуты 23 секунды:
Это настолько мало кого волнует, что в подобные вещи можно пихать что угодно. Но и даже там я ничего подобного не встречал.GreenMile: ↑ 18.06.2026 12:06читати журнали попередніх експедицій
Ну тут уже откровенное враньё. Сиэль была замужем и прекрасно романсится Версо. Как и Люне.GreenMile: ↑ 18.06.2026 12:06також є прямий натяк на cтосунки між Люне і Сіель в одній з катсцен по ходу гри, там де вони згадують як провели разом ніч у якісь вежі чи щось таке
А ночь в башне это о моменте когда они были еще детьми и оба потеряли родителей после Гомажа.
Это нужно быть напрочь упоротым там повестку увидеть.
-
GreenMile
Member
erkins007: ↑ 18.06.2026 14:07
Это настолько мало кого волнует, что в подобные вещи можно пихать что угодно. Но и даже там я ничего подобного не встречал.
О! І ось тут ви приходите до розуміння, що "повєсточка" - це виключно ваше особисте бачення що нею є, а що не є. Тут я її бачу, а тут "це нікого не хвилює і треба бути упоротим", і я вам зараз це доведу, навіть на прикладі Дрегон ейджаerkins007: ↑ 18.06.2026 14:07 Это нужно быть напрочь упоротым там повестку увидеть.
Там Тааш від початку заявляє що вона квір транс і до неї треба звертатися "вони". Ну і це типу "агресивна повісточка".
А тепер просто міняємо два слова в сценарії, замість "транс" тепер хай буде "лицар" і що звертатись треба "сір"
Це, звісно трохи гіперболізовано, і цей Дрегон ейдж - гівно, разом з трансами і їхніми квестами, але суть від цього не змінюється. У вас просто, якщо хтось там десть гей в ігровому світі - ну ок, якщо гей у вашій паті - то це "фу, повєсточка" - (передаємо привіт Зєврану із Дрегон ейдж Оріджинс)
Тоді і КП2077 - теж повесточка, бо там Джуді - лесбуха, Керрі - гей, Рвіер, Мередіт і Роуг - бі
P.S. Це я опущу ще генератор ГГ з вибором статур і голосів
-
erkins007
Member
GreenMile
Много текста и весь бред. Драгонйедж написан повесткой полностью.
В киберпанке ее тоже достаточно, но сам жанр киберпанка многое прощает.
А вот в експедиции где вы утверждали что она есть ее нет.
Много текста и весь бред. Драгонйедж написан повесткой полностью.
В киберпанке ее тоже достаточно, но сам жанр киберпанка многое прощает.
А вот в експедиции где вы утверждали что она есть ее нет.
-
GreenMile
Member
Зроз.
Це назитвається - слідкуйте за руками, як ви дістаєте з капелюха зручне виправдання "жанром".erkins007: ↑ 18.06.2026 14:52 но сам жанр киберпанка многое прощает.
"Этого не может быть, потому что этого не может быть никогда. " (с)erkins007: ↑ 18.06.2026 14:52А вот в експедиции где вы утверждали что она есть ее нет.
-
XXXshadyXXX
Member
Кстати в Spider Man 2 тоже хватало повестки, и эта повестка вылазила, когда играл за Моралеза, периодически...