Выбор телевизора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Rucha
Member

Повідомлення

heidfeld
З яких це пір для тебе корейське перестало бути сміттям?
walkman3000
Member

Повідомлення

heidfeld: 28.05.2026 11:06 Скоро китаедрочеры будут в экстазе

останется только один китайский мусор на рынке. ну сами виноваты, покупая и советуя китайское 💩

лг и так удешевляли свои поделки до немогу собирая из всякого мусора. но видать сопротивляться китаезам которые работают в убыток и которых поддерживает правительство баблом нереально.

ну все к этому и шло, что останется один китай. и действительно, зачем норм. техника вроде японских фирм, покупай каждые 3 года новый китай тв. т.к старый навернулся и все. никаких проблем :gigi:

японодрочер с музейными экспонатами вместо техники закукарекал. анимэ спокнись и унеси свою протухшую аналитику
StTechnik
Member

Повідомлення

heidfeld: 28.05.2026 11:06Скоро китаедрочеры будут в экстазе
А ты харакири сделаешь? Ну пожалуйста :shuffle: :D
walkman3000
Member

Повідомлення

StTechnik: 28.05.2026 17:41
heidfeld: 28.05.2026 11:06Скоро китаедрочеры будут в экстазе
А ты харакири сделаешь? Ну пожалуйста :shuffle: :D
вакідзаші з китайської арматури :D
StTechnik
Member

Повідомлення

walkman3000
Не, а как иначе? Его сяобун или якадзун или как там на ипонском проиграл - самурай должен сделать харакири. :D
Allezz
Member

Повідомлення

Привіт,
Якби ви брали телевізор для ефіру 43 або 50 дюймів без інтернету - яка б це була модель?
StTechnik
Member

Повідомлення

Allezz: 17.06.2026 19:30 Привіт,
Якби ви брали телевізор для ефіру 43 або 50 дюймів без інтернету - яка б це була модель?
Любая. Для эфира и небось на антене - вообще любая. :D
Allezz
Member

Повідомлення

LG 43NANO81A6A або 50” норм?

Отправлено спустя 41 секунду:
StTechnik: 17.06.2026 19:35
Не уверен, там же апскейлер
StTechnik
Member

Повідомлення

Allezz: 17.06.2026 19:38там же апскейлер
И что? Если там совсем прям эфирный сигнал и даже не ХД - то про 50 лучше вообще забыть. Там с любым апскейлером будет рак глаза. 43 еще куда нишло. В более менее современных моделях даже в Сяоми (прости госпади) апскейлер более менее справится. Или же искать модель не 4К.
Vader
Member

Повідомлення

Купив собі TCL 65C6K Black 65
Дуже задоволений..
Allezz
Member

Повідомлення

StTechnik: 17.06.2026 20:02
Allezz: 17.06.2026 19:38там же апскейлер
И что? Если там совсем прям эфирный сигнал и даже не ХД - то про 50 лучше вообще забыть. Там с любым апскейлером будет рак глаза. 43 еще куда нишло. В более менее современных моделях даже в Сяоми (прости госпади) апскейлер более менее справится. Или же искать модель не 4К.
Ну я ж пишу на форум де експерти, Сяомі я і сам можу обрати (ні) тому і питаю тих хто в темі
walkman3000
Member

Повідомлення

Allezz: 17.06.2026 19:38LG 43NANO81A6A або 50” норм?
якщо лижа то ТІЛЬКИ олед лінійка. ефір може бути і 4К, треба конкретніше
Allezz: 17.06.2026 20:13Ну я ж пишу на форум де експерти, Сяомі я і сам можу обрати (ні) тому і питаю тих хто в темі
ну так все вірно, під мегого сяомі вистачить
Allezz
Member

Повідомлення

walkman3000: 17.06.2026 20:48
Allezz: 17.06.2026 19:38LG 43NANO81A6A або 50” норм?
якщо лижа то ТІЛЬКИ олед лінійка. ефір може бути і 4К, треба конкретніше
Allezz: 17.06.2026 20:13Ну я ж пишу на форум де експерти, Сяомі я і сам можу обрати (ні) тому і питаю тих хто в темі
ну так все вірно, під мегого сяомі вистачить
Не буде інтернету
kabostebeztak
Member

Повідомлення

Бачив, що тут ще й плеєри обговорюють...

Думаю взяти Xbox One S як перший 4к блю рей плеєр. І використовувати тільки для цього.
Є сенс?
walkman3000
Member

Повідомлення

Allezz: 17.06.2026 21:18Не буде інтернету
як було зазначено паном StTechnik, який сенс витрачати екстра гроши під лоурез та бітрейт
Если там совсем прям эфирный сигнал и даже не ХД - то про 50 лучше вообще забыть. Там с любым апскейлером будет рак глаза. 43 еще куда нишло. В более менее современных моделях даже в Сяоми (прости госпади) апскейлер более менее справится
Отправлено спустя 2 минуты 10 секунд:
який тв і яка ідея сетапу
kabostebeztak
Member

Повідомлення

walkman3000: 17.06.2026 21:32 Отправлено спустя 2 минуты 10 секунд:
який тв і яка ідея сетапу
4к якийсь QLED Philips Ambilight з підтримкою HDR.
Консоль використовуватиметься саме як плеєр для дисків, ніяких ігор там не буде.
walkman3000
Member

Повідомлення

kabostebeztak: 17.06.2026 22:364к якийсь QLED Philips Ambilight з підтримкою HDR.
Консоль використовуватиметься саме як плеєр для дисків, ніяких ігор там не буде.
я не розумію для чого це все, апскейлити краще буде якийсь панас без долбівіжн. бо з долбівіжн воно буде по грошах х2 плюс треба ще нормальний долбівіжн реліз, тв не якийсь QLED Philips а конкретний під кіно. тільки нещодавно наче як закінчилась лихоманка з вінілом, половина знайомих понабирала жінкам вінілові програвачі бо модна і трендово, тут все виглядає так само. моя порада - перечекати, повинно пройти само (не потягнеш)
як варіант, можна поритись по б/в ринку, але без нормального тв та звуку не бачу сенсу
kabostebeztak
Member

Повідомлення

walkman3000: 17.06.2026 23:00
kabostebeztak: 17.06.2026 22:364к якийсь QLED Philips Ambilight з підтримкою HDR.
я не розумію для чого це все, апскейлити краще буде якийсь панас без долбівіжн. бо з долбівіжн воно буде по грошах х2 плюс треба ще нормальний долбівіжн реліз, тв не якийсь QLED Philips а конкретний під кіно. тільки нещодавно наче як закінчилась лихоманка з вінілом, половина знайомих понабирала жінкам вінілові програвачі бо модна і трендово, тут все виглядає так само. моя порада - перечекати, повинно пройти само (не потягнеш)
як варіант, можна поритись по б/в ринку, але без нормального тв та звуку не бачу сенсу
е
все одно краще ніж піратський стрімінг
Allezz
Member

Повідомлення

walkman3000: 17.06.2026 21:32
Allezz: 17.06.2026 21:18Не буде інтернету
як було зазначено паном StTechnik, який сенс витрачати екстра гроши під лоурез та бітрейт
Если там совсем прям эфирный сигнал и даже не ХД - то про 50 лучше вообще забыть. Там с любым апскейлером будет рак глаза. 43 еще куда нишло. В более менее современных моделях даже в Сяоми (прости госпади) апскейлер более менее справится
Конкретне питання - телевізор має показувати ефірні канали по антені якісно масштабуючи картинку без сміття на екрані. Інтернет контенту не буде, іртв теж не буде відповідно.
MSiAventador
Member

Повідомлення

StTechnik: 17.06.2026 19:35
Неправильна відповідь. Вимоги до ТВ-монітору:
1)"міні лед коврова" підсвітка матриці
2)Понад 400 кандел та HDR10
3)Якісний апскейл з 4К в 2К та з 4К в 1080р
4)рівномірна підсвітка по крям, +/- як для 50"
5)LDAC блютуз (з області хвантастики)
6)ФріСінк/ГСІнк
7)120Гц HDMI 2.1
Відповісти