Відеокарти Radeon RX 9070 XT та RX 9060 XT нарешті з’явилися у статистиці Steam

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

Барбарис: 16.06.2026 13:35Як зручно упустити перевагу отриману лише за рахунок фср
ФСР є на обох картах і ФСР3 дає більший буст швидкодії за рахунок гіршої якості.
Барбарис: 16.06.2026 13:35І звісно ж ми говоримо лише про теоретичні рекомендовані ціни, а не реальність останнього року, де треба сильно переплатити.
Я кажу про середні ціни на Хотлайні. 9070 XT вийшла рік тому, хто хотів вже давно оновився по нормальній ціні.
Ektalion
Member

Повідомлення

kairo: 16.06.2026 13:56 Я кажу про середні ціни на Хотлайні. 9070 XT вийшла рік тому, хто хотів вже давно оновився по нормальній ціні.
Ніхто при тямі не оновить 7800 на 9070, зав*язуй з мінупуляціями цифр. Це тобі скаже навіть любий Геміні.

Аналогічно ніхто не оновлював 6800 на 7800.
kairo
Member

Повідомлення

Ektalion: 16.06.2026 14:07Ніхто при тямі не оновить 7800 на 9070
На чому засноване дане твердження? Конкретно?
зав*язуй з мінупуляціями цифр
Приклад маніпуляцій в студію.
Vlaad13
Member

Повідомлення

На цьому форумі нічого не міняється
У червонопузих палають дупи і вони щось намагаються довести, але це виглядає жалюгідно(як і завжди)
Аціо
Member

Повідомлення

kairo
Ви безумовно маєте рацію у порівнянні 9070хт та 7800хт, але є нюанс ви сперечаєтесь не зовсім з адекватною людиною, тому вам мої співчуття, цукерочка неспроможен у елементарну мозкову діяльність, вибачте що вліз в вашу суперечку занадто пізно, але там клініка.
Ви йому головне не знайдіть тести, там де ще людям пощастило вдалий кристал отримати на 9070хт, який через андервольт з розширеним ПЛ бустить під 3500, і там взагалі результати вже з 5080 місцями сперечаються, а з 7800хт вже не 40-50% переваги, а 70%+ чи 170% залежить як рахувати. Але не кажіть будь ласка що то я підказав, бо він через те що йому боляче знати правду мене забанив, та і стверджував що мене цитуватиме тільки коли змінить орієнтацію. :lol: :lol: :lol:
Гедоніст
Member

Повідомлення

Ektalion: 16.06.2026 14:07Аналогічно ніхто не оновлював 6800 на 7800.
Всі срачно перелазимо на 6950, GTX1080Ti, DDR3 і АМ3.
Аціо
Member

Повідомлення

Ektalion: 16.06.2026 14:07
kairo: 16.06.2026 13:56 Я кажу про середні ціни на Хотлайні. 9070 XT вийшла рік тому, хто хотів вже давно оновився по нормальній ціні.
Ніхто при тямі не оновить 7800 на 9070, зав*язуй з мінупуляціями цифр. Це тобі скаже навіть любий Геміні.

Аналогічно ніхто не оновлював 6800 на 7800.
Я оновив 6800хт до 9070хт, але ніколи не оновив би до 7800хт, бо то реально дурня.
7800хт дохле на момент виходу, зав'язуйте виправдовувати непотріб, і так якраз узяв 9070хт буквально за ціну 7800хт, ну розповісте може - що мені треба було брати 7800хт?

Ektalion
спойлер
Тут такий нюанс він якраз так і переходив... Ну цей містер цукерочка.
Phos4
Member

Повідомлення

dead_rat
Вони змінили володаря і мали так само лишитися в статистиці.
Від того моменту коли хтось вийняв стару відеокарту з свого пк і до того поки її новий власник пройшов опитування стіма по залізу, скільки часу по вашому в середньому мусить пройти?
dead_rat
Member

Повідомлення

Phos4: 16.06.2026 16:27 dead_rat
Вони змінили володаря і мали так само лишитися в статистиці.
Від того моменту коли хтось вийняв стару відеокарту з свого пк і до того поки її новий власник пройшов опитування стіма по залізу, скільки часу по вашому в середньому мусить пройти?
Рівно ж стільки, скільки треба попередньому власнику, щоб його новенька 9070 зʼявилася с статистиці(плюс час на перепродаж, хай тиждень) ;) бо там рівно така сама затримка
Phos4
Member

Повідомлення

Барбарис
Де в цій статистиці сказано, що всі власники 7800хт замінили її на 9070хт?
9070хт з'явилась в чарті відразу з півтора відсотка користувачів, якщо в неї цей відсоток з'явився значить в когось він мусив пропасти, по моєму так воно повинно працювати. Ще в чарті з'явились 9060 і деякі ноутбучні чіпи, але так як наврядчи хтось би обновлявся з 7800хт на них то я роблю такий висновок, чи по вашому тут якась конспірологія присутня?
erkins007
Member

Повідомлення

Vlaad13: 16.06.2026 14:31 На цьому форумі нічого не міняється
У червонопузих палають дупи і вони щось намагаються довести, але це виглядає жалюгідно(як і завжди)
Причем их даже тут несколько человек всего, термин "громкое меньшинство" тут как нельзя лучше подходит
dead_rat
Member

Повідомлення

Phos4: 16.06.2026 16:37 Барбарис
Де в цій статистиці сказано, що всі власники 7800хт замінили її на 9070хт?
9070хт з'явилась в чарті відразу з півтора відсотка користувачів, якщо в неї цей відсоток з'явився значить в когось він мусив пропасти, по моєму так воно повинно працювати.
Лише якщо ви очікуєте суму всіх відсотків - 100. Але ж ми всі знаємо, що це не обов’язково :D
Phos4
Member

Повідомлення

dead_rat
Я зазвичай ставлю відеокарту в пк, і вже після того як переконаюсь що в мене все прекрасно працює починаю задумуватись про продаж старої, і продається вона не за день і навіть не за два, тому той хто проходитиме на ній опитування точно проходитиме його пізніше як я як мінімум на місяць, я вже не кажу про ту кількість людей яка просто обновила пк і поставила старий на горище.
dead_rat
Member

Повідомлення

Phos4: 16.06.2026 16:43 dead_rat
Я зазвичай ставлю відеокарту в пк, і вже після того як переконаюсь що в мене все прекрасно працює починаю задумуватись про продаж старої, і продається вона не за день і навіть не за два, тому той хто проходитиме на ній опитування точно проходитиме його пізніше як я як мінімум на місяць, я вже не кажу про ту кількість людей яка просто обновила пк і поставила старий на горище.
Ви самі собі суперечите.
Який місяць на перепродаж карти? Я перепродав за тиждень. Звичайно якщо ви шукаєте покупця на ціну нової, то доведеться чекати нової хвилі майнінга.

А залишати стару, але все ще дорогу карту на горищі… такі заможні люди існують, але нащо ім «середняк» 9070?
Hells Angels
Member

Повідомлення

dead_rat: 16.06.2026 16:58Який місяць на перепродаж карти?
продавав xfx quicksilver 9070 xt більше місяця, ціна була менша за низ( адекватний магаз) хотлайна на 150 баксів, всеодно дорого хочуть дешевше :laugh:
Vlaad13
Member

Повідомлення

erkins007: 16.06.2026 16:38
Vlaad13: 16.06.2026 14:31 На цьому форумі нічого не міняється
Причем их даже тут несколько человек всего, термин "громкое меньшинство" тут как нельзя лучше подходит
Так це та сама шляпа як і з ЛГБТ і феменістками
В Америці вони дуже активні в соц мережах і всі думають що їх там багато. Але по факту їх дуже мало але кричать вони голосно. У нас те саме тут 100%. Три каліки сидять на форумі з червоними картами і кожен день написують друг другу в темі про відяхи які вони класні. І чогось думають що у всьому світі те саме... :lol: :lol: :lol:
Grey_ukr
Member

Повідомлення

Я видео смотрел, где блогеров и мастеров, которые компы собирают опрашивали, какая у них видеокарта.
И так интересно было, когда блогер рекомендует всем красную карту, а когда спрашивают какая у него - то в ответ - зеленая.
S0N1C
Member

Повідомлення

Grey_ukr
для блохерів то карта для роботи так би мовити, це як у чела який робить ремонти питати чому в нього макіта/девольт а не райобі :gigi:
хоча більшості вистачить і райобі :shuffle:
Phos4
Member

Повідомлення

dead_rat
заможні люди існують
В тих країнах які роблять статистику в стімі на нових картах бу ринок не такий розвинений як в нас, тому і всі наші бариги везуть звідти сюди все від мобільних телефонів до станків для в'язання шкарпеток.
S0N1C
Member

Повідомлення

доооо, в країнах де є ібей, фейсбук маркет плейс, крейгсліст і т.п. - не розвинений ринок :rotate:
сюди везуть звідти просто тому шо так дешевше і меньше шанс шо тебе кинуть (привіт баригам з олх :shuffle: ), а ще деяких товарів тут просто немає
Відповісти