Microsoft готується до нової хвилі скорочень. Під загрозою закриття студії Ninja Theory, Double Fine, Arkane Lyon та Compulsion Games

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
VovaII
Member

Повідомлення

waryag
То про який вихлоп може йти мова, якщо сам виробник не знає нащо воно потрібно? І це при тому, що цей Копілот існує вже більше року, і досі не придумали нащо він потрібен.
QuantumCat
Junior

Повідомлення

n6407: 16.06.2026 09:50 очередное корпоративное ничтожество уничтожит то что не создавало, сделает ещё больше убытков и с парашютом в 100 лямов баксов, уйдёт в тишину. :-/
Они заберут свои миллионы и уйдут, как будто ничего не случилось. А игры останутся - как напоминание о том, что здесь были живые люди, а не алгоритмы эффективности. Корпорация может купить студию, но не может купить душу проекта. И это самое дорогое, что они сейчас сжигают.
DuckRider
Member

Повідомлення

Сократим студии, чтоб менеджер получил бонус за успешное кризисное управление. Отсутствие тайтлов будет разгребать новый менеджер когда-то потом, покупая новые студии и рассказывая о том какое это успешное вложение :laugh:
dead_rat
Member

Повідомлення

VovaII: 16.06.2026 15:50 waryag
То про який вихлоп може йти мова, якщо сам виробник не знає нащо воно потрібно? І це при тому, що цей Копілот існує вже більше року, і досі не придумали нащо він потрібен.
Копайлот в першій версії вийщов у 2021, тобто вже 5й рік як виробник намагається вигадати йому застосування :laugh:
walkman3000
Member

Повідомлення

kabostebeztak: 16.06.2026 15:46
walkman3000: 16.06.2026 12:32 єдиний, хто залишиться у плюсі це головний циган. призначити нову CEO ігрового підрозділу, яка типу геймер (з фейковим профілем), накачати фанів копіумом що зараз будемо усіх розривати з новим боксом і навипускаємо купу ексклюзивів, потім на бокс шоукейс серемо собі у штани з ексклюзивністю і починаємо різко нити що шось ВСЕ ДОРОГО. продаємо/звільняємо важкі активи, акціонери кайфують, премія цигану. вже давно є правило, якщо в контору прийшли індуси то пора тікать
ксенофобія це погано
change my mind
erkins007
Member

Повідомлення

Туда им и дорога. Вместо игр повесточную субстанцию клепают, а потом ноют что продаж нема.
daesz
Member

Повідомлення

Геральт: 16.06.2026 11:56 А я наст. Сенуа у вішліст додав... :(
За нінджя теорі тільки й обідно, але, зрештою, самі винуваті бо почали як інді компанія, а потім взяли і продалися.
unique-neon
Member

Повідомлення

Тю, виявляється то деви South of Midnight. Я і в геймпасі на то час витрачати не пораджу
Геральт
Member

Повідомлення

unique-neon: 16.06.2026 18:29 Тю, виявляється то деви South of Midnight. Я і в геймпасі на то час витрачати не пораджу
Та чого, норм забавка на 1 раз. Є пазли, сяка-така бойовка, дослідження, боси.
https://fex.net/uk/s/fnadtaf
StTechnik
Member

Повідомлення

VovaII: 16.06.2026 15:50І це при тому, що цей Копілот існує вже більше року, і досі не придумали нащо він потрібен.
Ну если ты не придумал, это не значит что никто не придумал. Лично мне он экономит кучу времени + зарабатывает деньги. В принципе там связано. Он пишет за меня письма, делает протоколы митов, редактирует таблицы, пишет код (прямой мост в Claude), переводит переписку, обрабатывает и анализирует массивы данных и т.д. Так что "не все так однозначно" (с)
unique-neon
Member

Повідомлення

Геральт: 16.06.2026 20:06
unique-neon: 16.06.2026 18:29 Тю, виявляється то деви South of Midnight. Я і в геймпасі на то час витрачати не пораджу
Та чого, норм забавка на 1 раз. Є пазли, сяка-така бойовка, дослідження, боси.
https://fex.net/uk/s/fnadtaf
Ну от якраз там все таке-всяке. Сам пройшов по рекомендаціях, в підсумку не знаю нащо мені воно. Краще б іншими хобі займався натомість. Зато тони воука навалено.

І я не проти проектів простіших. Наприклад зараз граю crypt custodian. Гра хоч дешевша і простіша, але куди якісніша, і любителям метроідваній порадити можу.
Відповісти