Поможіть подружити Xenon з RX 5700XT

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Yaroslav308
Member

Повідомлення

kabostebeztak: 14.06.2026 15:49Ще можна взяти iMac Pro і накатити лінукс
image.jpg
S0N1C: 14.06.2026 15:56
kabostebeztak: 14.06.2026 15:49 коли тему закриють?
треба ж почекати поки чуваку прийде (не)свіжий китай і так само буде глючити :laugh:
І "неймовірних" результатів в Cinebench R23.
Sharkoff
Member

Повідомлення

Yaroslav308
Я боюсь цього ніколи не станеться.

Я теж люблю - не так як у всіх, але є і як у всіх. Останнє мені більш ніж достатньо для моїх задач, а перше - лише для душі і захоплення.
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Я так глянул сейчас, умельцы оказывается сделали новые кастом прошивки для Китай плат с декстоп чипсетами, где доступен и разгон памяти по частоте, и разгон процессоров 1650/1660v3, и разгон по шине, и secure boot и re bar и tpm лол. По тестам теперь топовые Xeon с разгоном даже на 5-10% опережают разогнанные Ryzen 5 3600X/5500 в играх... Ну что сказать, успех :gigi:
Sharkoff
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX
це не міняє того факту що процам вже 12 років). хоча якщо так подумати, Інтелу нічого не заважає, заради "ентузіастів" їх оновити. Хоча якщо змінити компоновку в середині проца та не так розмістити конектори під піни сокета (як це сталось з 1151 та 1151-2), проц не запустится або буде не коректно працювати. Але це все настільки затратно, що не дасть ніякого прибутку.
капітошка
Junior

Повідомлення

Xaker-1911-: 14.06.2026 13:22
капітошка: 14.06.2026 13:17
про зіони ми зрозуміли, але чому саме радеони, просто цікаво?
Во первых у меня никогда не было amd теперь поробовал понравилась)
А во вторых это цена в половину nvidia
а що саме сподобалось?
ціни ніби однакові, але у свій час просто не зміг знайти нову 6700хт за адекватні гроші через дефіцит виробницва радеонів відносно зелених яких валом було.
kabostebeztak
Member

Повідомлення

Yaroslav308: 14.06.2026 16:18
image.jpg
треба ж почекати поки чуваку прийде (не)свіжий китай і так само буде глючити :laugh:
вінслоп 11 туди поставити не можна по моєму
а макос підходить ще вужчій публіці ніж лінукс
nutman
Member

Повідомлення

У меня знакомый такой же тип. У него и правда дофига фпсов, больше чем у меня. Я лично пришел проверить и восхитился, насколько много может быть фпс и насколько при этом рванная картинка из-за фреймтайма чи як воно там. А он не замечает ничего, ему норм. Люди разные бывают, я с такими предпочитаю не особо общаться, а если приходится, то не верю на слово
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Xaker-1911-
viewtopic.php?t=264359&hilit=%D0%A1%D1% ... 1%80%D1%8B
Советую ознакомится с данной "легендарной" темой ;)
0kie
Member

Повідомлення

Зачем что-то брать? У него уже есть процессор, который идеально подходит для Мак Про. У него уже есть видеокарта, которая идеально подходит для Мак Про. Осталось купить приличную материнскую плату и запилить туда Хакинтош. Будет и "нетакусей", и "некаквсехом". :gigi:
kabostebeztak
Member

Повідомлення

0kie: 14.06.2026 21:17
Зачем что-то брать? У него уже есть процессор, который идеально подходит для Мак Про. У него уже есть видеокарта, которая идеально подходит для Мак Про. Осталось купить приличную материнскую плату и запилить туда Хакинтош. Будет и "нетакусей", и "некаквсехом". :gigi:
Ну просто щоб щось сучасне було +- а не рік поганяв і на помийку
хоча якщо пріорітет саме бути "не таким", а не мати юзабельну машину під всі задачі - варіант хороший.
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

0kie
Ви мабуть просто собі не уявляєте скільки таких "нетакусей" та "нетакякувсих".
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Ekz0rcyst: 14.06.2026 21:27таких "нетакусей" та "нетакякувсих".
Все равно по итогу все дороги ведут к Ryzen :D
Sharkoff
Member

Повідомлення

Ekz0rcyst
Чи можна вважати Ваш сетап як - «не так як у всіх»?
XXXshadyXXX
Гарна ідея але ні. Хоча може Threadripper :lol:
0kie
Member

Повідомлення

kabostebeztak: 14.06.2026 21:22Ну просто щоб щось сучасне було +- а не рік поганяв і на помийку
Последний Мак Про на Зеоне вышел в 2019-м году, последний iMac в 2020-м на 10-м поколении Интел. Оба варианта уже устарели. Пусть пародирует Мак Про за 2019-й - железо максимально подходящее УЖЕ есть.
kabostebeztak
Member

Повідомлення

0kie: 14.06.2026 23:40
kabostebeztak: 14.06.2026 21:22Ну просто щоб щось сучасне було +- а не рік поганяв і на помийку
Последний Мак Про на Зеоне вышел в 2019-м году, последний iMac в 2020-м на 10-м поколении Интел. Оба варианта уже устарели. Пусть пародирует Мак Про за 2019-й - железо максимально подходящее УЖЕ есть.
Нє, не застаріли.
вінслоп 11 є і працювати має пристойно.
У мене їх ровесник як раз по платформі
Sharkoff
Member

Повідомлення

0kie
Apple Mac Pro 2019 на LGA3647? який коштує ультра космічних грошей? дешевше під Win 11 або Server зібрати проф. станцію Dell HP Lenovo.
Xaker-1911-
Junior

Повідомлення

kabostebeztak: 14.06.2026 15:49 коли тему закриють?
Завтра буду ставити плату і чого вона має глючити от цікаво?)) Збірок на ній тисячі заходиш на ОЛХ і 99% збірок на х99 це саме ця плата Хуананжи QD4
остальні збірки попростіше на цій шо в мене P4 (за 9 місяців в мене ніяки проблем зависань нічого не було, пк в мене працює 24/7 завжди з включеною задачою, ігрою... тобто нагрузка круглосуточна) По вашим всім висновкав вона б мала вже давно зплавитись ну чогось все з нею ок! То що вона не держить RX5700XT - це зрозуміле явище...
В кента з ким обмінявся теж є затупи на ній в деяких моментах а в нього брендова стара ASUS з розгонами та іншим.
0kie
Member

Повідомлення

Xaker-1911-
Хреново жить с мусорной свалки... :facepalm:
Ты же не забудешь сделать тест Синебенча R23, когда соберёшь "новый" ПК? :gigi:
tornadox
Member

Повідомлення

0kie: 14.06.2026 21:17 Зачем что-то брать? У него уже есть процессор, который идеально подходит для Мак Про. У него уже есть видеокарта, которая идеально подходит для Мак Про. Осталось купить приличную материнскую плату и запилить туда Хакинтош. Будет и "нетакусей", и "некаквсехом". :gigi:
Який сенс збирати хакінтош в 2026 з нуля, якщо Tahoe остання ОС з підтримкою х86?
Підтримка ВК там на рівні RDNA1, і RDNA2 зі спуфінгом. Ті декілька МакОС спеціфічних задач будуть краще працювати на беу мак міні.
Buldozer.
Member

Повідомлення

Интересно,какой дешевый ксеон будет на уровне или быстрее райзена 5600 в играх,и на сколько платформа выйдет дешевле.

реально интересно почему стоит так мучаться... 100 баксов разницы макс? :rolleyes:
Відповісти