ага, только висяки ловит, а так то все летает)
Новини
Останні статті і огляди
Поможіть подружити Xenon з RX 5700XT
-
Shpoker
Member
ага, только висяки ловит, а так то все летает)
-
0kie
Member
Чтобы быть "нетакусиком" или "некаквсе", достаточно собирать ПК на Интел LGA1700 или LGA1200. Набегут комментаторы, которые заклюют Интел, "устаревшую" платформу и завалят рекомендациями по выбору АМД, да не абы какого, а с x3d "кашей".Charger: ↑ 13.06.2026 12:24не как у всех
-
Xaker-1911-
Junior
Вот это свой человек понимает с полусловаCharger: ↑ 13.06.2026 12:24 Очень занимательное чтиво![]()
Все накинулись на автора как на неадеквата, но он неправ фактически только в том, что топит за китайские платы. Неужели ночник не подобрал бы ему брендовую плату с турбобустом? Но для этого нужно чуток корпус доработать. И дальше себе сидеть на зионах![]()
Автор все четко аргументировал: нужно дешево, многа ядер и не как у всех. Под текущие задачи и бюджет его все устраивает![]()
Відправлено через 2 хвилини 31 секунду:
Можливо ти пропустив але проблема вже давно вирішена в мене зараз стоїть 2060 super ніяких зависань немає.kabostebeztak: ↑ 12.06.2026 22:19І жінок так сказать по старше любиш?Xaker-1911-: ↑ 12.06.2026 22:12
Всё верно, занималься телефонами с 9 класса и были на то время все самые новые модели.
Но потом проходил с N73 до 2014 пока не подарила тёща сенсорный на новый год.
Відправлено через 7 хвилин 30 секунд:
А потом мне ПК отдали на 1156 и я поставил туда i7 890 который не так легко было найти.
До речі, вирішив проблеми з відеокартою чи ні?
Я радив тобі на лінуксі посидіти з флешки, і якщо проблеми є і там, то міняти материнку або відеокарту, або нести те все в сервіс, що займається ремонтом компонентів. Тобто до тіпів що паяють усіляке.
В брата з моєю 5700 xt теж проблем не має!
Шукаю материнку на х99
Так як Китай відмінив заказ, там тільки нова ревізія QD4 мені потрібна стара 2022 року.
-
kabostebeztak
Member
О, вітаю з покупкоюXaker-1911-: ↑ 13.06.2026 14:53Вот это свой человек понимает с полусловаCharger: ↑ 13.06.2026 12:24 Очень занимательное чтиво![]()
Все накинулись на автора как на неадеквата, но он неправ фактически только в том, что топит за китайские платы. Неужели ночник не подобрал бы ему брендовую плату с турбобустом? Но для этого нужно чуток корпус доработать. И дальше себе сидеть на зионах![]()
Автор все четко аргументировал: нужно дешево, многа ядер и не как у всех. Под текущие задачи и бюджет его все устраивает![]()
Відправлено через 2 хвилини 31 секунду:Можливо ти пропустив але проблема вже давно вирішена в мене зараз стоїть 2060 super ніяких зависань немає.kabostebeztak: ↑ 12.06.2026 22:19
І жінок так сказать по старше любиш?
До речі, вирішив проблеми з відеокартою чи ні?
Я радив тобі на лінуксі посидіти з флешки, і якщо проблеми є і там, то міняти материнку або відеокарту, або нести те все в сервіс, що займається ремонтом компонентів. Тобто до тіпів що паяють усіляке.
В брата з моєю 5700 xt теж проблем не має!
Шукаю материнку на х99
Так як Китай відмінив заказ, там тільки нова ревізія QD4 мені потрібна стара 2022 року.
І вирішенням проблеми
Я думаю що було винувате харчування або материнка.
-
SERGBILL
Member
зовсім ні, хоче людина, значить йому так треба. просто інфи про стабільність зв'язки китайплата-зеон в мережі вистачає і вибір автора трохи дивним виглядає. у мене є такий корєш, любитель некрофілії, той купує не китай, але оці різні нестандартні робочі станції а потім мене залюблює своїми питаннями) я хоч і знаю відповіді на більшість з них, але останнім часом шлю його на в гугл, бо вже геть деградувавCharger: ↑ 13.06.2026 12:24 Все накинулись на автора как на неадеквата
-
XXXshadyXXX
Member
Ты имел ввиду мат плату сокета 2011-3? X99 - это чипсет, который есть на брендовых мат платах и на дорогих хуананах, на дешман Китай платах стоят чипсеты с сокета 1150(b85,q87 и т.д. с урезанным функционалом)... Это так к словуXaker-1911-: ↑ 13.06.2026 14:53Шукаю материнку на х99
-
0kie
Member
И ты готов предоставить показатели Cinebench R23 для сравнения с ПК здорового человека?Xaker-1911-: ↑ 13.06.2026 14:53проблема вже давно вирішена в мене зараз стоїть 2060 super ніяких зависань немає
Откуда им взяться на ПК здорового человека?Xaker-1911-: ↑ 13.06.2026 14:53В брата з моєю 5700 xt теж проблем не має!
-
Sharkoff
Member
Xaker-1911-
якщо так вже хочеться 2011-3, купив би норм плату x99. Або принаймі готовий барабон Dell Lenovo HP. Він не дорого коштує. М2 можна через чайнатаунський перехідник вліпити.
А якщо вже взагалі треба - тут на форумі є хороша маман від intel 2600CW. Пихнув би в неї 2x2699v4.
Я то любитель Xeon, але Men, це вже перебор топити так сильно за платформу 12 річної давнини ще і за чайнатаунські плати з випаяними чіпами з оригінальних х99.
А якщо вже взагалі треба - тут на форумі є хороша маман від intel 2600CW. Пихнув би в неї 2x2699v4.
Я то любитель Xeon, але Men, це вже перебор топити так сильно за платформу 12 річної давнини ще і за чайнатаунські плати з випаяними чіпами з оригінальних х99.
-
QFlash
Member
До речі люди правило підказують - новий сокет - нові можливості. Також відак - шукаю шось на 7000 серії - х/з може шо візьму.
Я сиджу на 1151 драному, у жінки 1851 - літає без відака.
Якось.
Згоден із деякими моментами.
Я сиджу на 1151 драному, у жінки 1851 - літає без відака.
Якось.
Згоден із деякими моментами.
-
капітошка
Junior
У всіх просто працює на райзенах ітп - але ж так не цікаво, бо ми не шукаємо легких шляхів, потрібно стоячи і в гамаку, так цікавіше і нехай усе через дупу і з глюками але своє і не таке як в усіх і головне дешево шоб було, це типу вигадати проблему а потім її героїчно вирішувати, плавали знаємо, але це поки є зайва енергія котру нікуди діватиXaker-1911-: ↑ 13.06.2026 14:53Вот это свой человек понимает с полусловаCharger: ↑ 13.06.2026 12:24 Очень занимательное чтиво![]()
-
Ekz0rcyst
Member
Дурна справа, не хитра. В мене теж подібні Китай плати були, специфічна штука, - вкрай дешева, і вкрай неякісна. Для любителів авантюри, або для експериментів і коли не шкода трохи грошей та часу.