Анонсовано екшен Crossfire від колишніх розробників Call of Duty та Uncharted

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Анонсовано екшен Crossfire від колишніх розробників Call of Duty та Uncharted

Може шось і путнє буде. Після "ребуту", точніше ремуту, Call of Duty: Modern Warfare 2019, серія пішла в індюшатіну відверту напічкану спецефектами.
спойлер
Call of Duty: Modern Warfare Remastered (2016)- 8-9GB VRAM @165fps
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) -1-3GB VRAM @165fps
Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011) - 3-5GB VRAM @165fps
Call of Duty: Black Ops (2010) -1-3GB VRAM @165fps
Call of Duty: Black Ops II (2012) - 4-7GB VRAM @165fps
Call of Duty: Advanced Warfare (2014) - 8-10.5GB VRAM @165fps
Call of Duty: Black Ops III (2015) - 9,5-11,5GB VRAM @165fps
Call of Duty: Infinite Warfare (2016) - 9-11,5GB VRAM @165fps
Call of Duty: Black Ops Cold War (2020) - 10,8-11,8 GB VRAM @105fps (уперся в проц)
Ось ганяв ці проджекти для тесту ARC B580 в старих іграх. Ну і задоволення ж отримати не забув :)
Свіжіші ігри серії просто не вистачило терпіння..
Infinite Warfare (2016) - це де-факто кінець епохи
KYDRAM
Member

Повідомлення

Причому шутан саме з такою назвою вже є, і давно! Колись як альтернатива кс був. Наче зараз ще досі популярний в азії :rotate:
gregory_amd
Member

Повідомлення

Чёт не понял, кросфаер уже лет 20 как существующий шутер.что то они напутали там с названиями
yariksom
Member

Повідомлення

gregory_amd
Це інший Crossfire, тут сюжет буде ;)
walkman3000
Member

Повідомлення

і знову нуль чистокровних шутанів :-/ пореготав як в Stellar Blade: Blood Rain п'ятикласниця має голос жінки за 30 але геймплей виглядає краще ніж у першого стеларблейду. стара оксанка з GoW чи школярка с голосом оксанки з GoW, треба буде дивитись на ціну. Капком, де новий Дантес :mad:
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

О, оце те, що треба. :up: Нова стрілялка моєму татові. Такі ігри зараз рідко виходять, а він тільки в такі й грає) Але тільки сюжет і місії. Онлайн - то не його.
Додав собі в закладки.
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

walkman3000: 06.06.2026 09:48Stellar Blade: Blood Rain п'ятикласниця має голос жінки за 30
Это к релизу я думаю пофиксят - это мелочи, хотя и так нормально по озвучке та и геймплейно очень интересно и как выглядит главная героиня B-). А вот Оксанку 40 летнюю сомневаюсь что пофиксят, увы :laugh:
walkman3000
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 06.06.2026 11:22та и геймплейно очень интересно и как выглядит главная героиня
геймплейно интересней точно, в первом стеларе скучно бегать было и я дропнул
XXXshadyXXX: 06.06.2026 11:22А вот Оксанку 40 летнюю сомневаюсь что пофиксят, увы
та пофигу. на примере йотей, она во всем лучше кроме сюжетки и крафта, который скипается.
MqM
Member

Повідомлення

walkman3000: 06.06.2026 09:48 і знову нуль чистокровних шутанів :-/ пореготав як в Stellar Blade: Blood Rain п'ятикласниця має голос жінки за 30 але геймплей виглядає краще ніж у першого стеларблейду. стара оксанка з GoW чи школярка с голосом оксанки з GoW, треба буде дивитись на ціну. Капком, де новий Дантес :mad:
Без 100 грам цей потік свідомості не розбереш
stoned
Member

Повідомлення

alex_sul
Радше після Варзони, на фоні скатування батли в той час доварзонівська МВ2019 виглядала дуже навіть непогано.
Особливо ГраундВорс у Верданську.
kabostebeztak
Member

Повідомлення

stoned: 06.06.2026 15:12 alex_sul
Радше після Варзони, на фоні скатування батли в той час доварзонівська МВ2019 виглядала дуже навіть непогано.
У варзони був шанс, але актівіжн його просрали спробами конкурувати з фортнайтом замість того, щоб усвідомити що вони у ніші "серйозних" ігор і відштовхуватись від цього. Ну і мувмент треба було просто лишити як в MWIII, або може взагалі його лишити тільки в варзоні. Плюс чітери, плюс підкрутка, жахливі сервери, ігнор гравців і те, що воно не працює на лінуксі. І у DMZ теж, якщо б на нього не забили.

Що б зробив я, якщо б мене десь там зробили директором:
Нафіг EOMM та підкрутку, закрив би розробку Ricochet і купив готовий античіт тіпа BattlEye що ще й на лінуксі працює. Повернув би УСІ карти, що були в варзоні і міняв би їх кожну годину, тіпа зараз Верданськ, а через годину Урзікстан.
Ніяких скінів/колаборацій, що не підходять за тоном гри. Гра в Кальмара - хай буде, Бівіс та Баттхед вже нє.
НІЯКОГО ШІ.
Підкати, спринт, тощо, мають бути як в MWIII.
Глобально я б дав розробникам стільки часу на розробку, скільки вони хочуть.
Для спрощення балансу я б ще заборонив зброю з минулих ігор, особливо в часи блек опс 6 було багато зламаної старої зброї
zaqik
Member

Повідомлення

на примере йотей, она во всем лучше

Это по сравнению с сушимой, или чего она лучше, годовара?
MqM
Member

Повідомлення

kabostebeztak: 06.06.2026 16:04
stoned: 06.06.2026 15:12 alex_sul
У варзони був шанс, але актівіжн його просрали спробами конкурувати з фортнайтом замість того, щоб усвідомити що вони у ніші "серйозних" ігор і відштовхуватись від цього. Ну і мувмент треба було просто лишити як в MWIII, або може взагалі його лишити тільки в варзоні. Плюс чітери, плюс підкрутка, жахливі сервери, ігнор гравців і те, що воно не працює на лінуксі. І у DMZ теж, якщо б на нього не забили.

Нафіг EOMM та підкрутку, закрив би розробку Ricochet і купив готовий античіт тіпа BattlEye що ще й на лінуксі працює. Повернув би УСІ карти, що були в варзоні і міняв би їх кожну годину, тіпа зараз Верданськ, а через годину Урзікстан.
Ніяких скінів/колаборацій, що не підходять за тоном гри. Гра в Кальмара - хай буде, Бівіс та Баттхед вже нє.
НІЯКОГО ШІ.
Для спрощення балансу я б ще заборонив зброю з минулих ігор, особливо в часи блек опс 6 було багато зламаної старої зброї
Це не сподобається фанатам код, але гра себе поводила, як доступна дівка, яка намагалася усім догодити. Типу за гроші будь який каприз, і ніякої чіткої позиції по всесвіту гри, навіть елементарної атмосфери не дотримувалися.
Серія починалася, як досить серйозний військовий шутер, а дійшла до маразматичних сюжетів з наркоманією, зомбірежимами та скай-фаєм притягнутим за шкірку
kabostebeztak
Member

Повідомлення

MqM: 06.06.2026 17:50
kabostebeztak: 06.06.2026 16:04

НІЯКОГО ШІ.
Це не сподобається фанатам код, але гра себе поводила, як доступна дівка, яка намагалася усім догодити. Типу за гроші будь який каприз, і ніякої чіткої позиції по всесвіту гри, навіть елементарної атмосфери не дотримувалися.
Серія починалася, як досить серйозний військовий шутер, а дійшла до маразматичних сюжетів з наркоманією, зомбірежимами та скай-фаєм притягнутим за шкірку
Чому? Як раз це в моїй бульбашці всі і просять: нормальну косметику, баланс (чекни канал HunterTV і як він готував і СПАВ під час гри в варзону часів MWII і MWIII, на щастя в BO6 ОТАКИМ вже займатись не можна було), слабший мувмент і боротьбу з чітерами. Ну і конспірологи тіпа мене хочуть щоб прибрали підкрутку, да.

що цікаво, такого трешу з косметикою нема навіть в файналсі, де вся гра це тупо шоу в віртуальній реальності
walkman3000
Member

Повідомлення

MqM: 06.06.2026 12:56Без 100 грам цей потік свідомості не розбереш

згоден, не перевірив. там було стара оксанка з GoW чи школярка с голосом оксанки з Stellar Blade: Blood Rain
zaqik: 06.06.2026 17:34Это по сравнению с сушимой, или чего она лучше, годовара?

с сушимой, йотей использует название серии но никакой связи c первой частью нет, только сайдквест. боевка лучше, графон и дизайн лучше а сюжетка примитивная. если в первой части переживания за честь и отвагу то в йотей ты нянька, хотя играть можно. наличие сасной версии Ацу ничего не поменяло бы в теории. так что надеюсь в ГоВ они дадут боевку как в 2,3, в сюжет они умеют. про расчлененку как в тройке не мечтаю
username_1
Member

Повідомлення

В мире столько красивых, талантливых и харизматичных актрис, а выбирают ...
Відповісти