Новини
Останні статті і огляди
Відеокарта Radeon RX 9070 GRE не зацікавила європейських геймерів
-
deserteagle777
Member
Пропоную обговорити Відеокарта Radeon RX 9070 GRE не зацікавила європейських геймерів
Геніальні маркетолухи амд ніколи не упускають шансу упустити шанс
Вона мінімум на 100 ойро дешевша повинна бути
Геніальні маркетолухи амд ніколи не упускають шансу упустити шанс
Вона мінімум на 100 ойро дешевша повинна бути
-
Vpupkin
Member
Огризки погано йдуть по ціні яблук, дивно 
-
waryag
Member
Не може бути!
-
erkins007
Member
Скоро будет дешевле на 200-300, не переживайте.deserteagle777: ↑ 03.06.2026 17:06Вона мінімум на 100 ойро дешевша повинна бути
-
alex_sul
Advanced Member
Американскі генії з АМД досі не можуть зрозуміти що Європейці багатші за типового реднека.
Мене вже після рижого ідіота-бізнесмена такі новини взагалі не дувують..
Мене вже після рижого ідіота-бізнесмена такі новини взагалі не дувують..
-
Soulwatcher
Member
Посмотрел тесты. Я думал что её глупо сравнивать с 5060ti при такой разнице в цене, но нет - оно чуть быстрее. Только вот ценник *1,8 как то...
Вообще немного странно, что фанаты амд не поощряют свою любимку и не покупают эту новую видяху.
Халявы больше не будет, и выигрывать за счёт плюс большей видеопамяти за +- цену конкурента не выйдет. Уже эпоха драйверов и фишек. Так что, если хотите любимую компанию поощрять, то придётся давиться тем, что дают.
Вообще немного странно, что фанаты амд не поощряют свою любимку и не покупают эту новую видяху.
Халявы больше не будет, и выигрывать за счёт плюс большей видеопамяти за +- цену конкурента не выйдет. Уже эпоха драйверов и фишек. Так что, если хотите любимую компанию поощрять, то придётся давиться тем, что дают.
-
ДядяСаша
Member
Може це слабенька піар кампанія підвела?
-
dead_rat
Member
Прорахувався, але де? (с)у Німеччині звичайна Radeon RX 9070 нині продається дешевше (від €542), ніж нова Radeon RX 9070 GRE (€559), пропонуючи при цьому кращі технічні характеристики.
-
Vpupkin
Member
Дуже сумнівно.alex_sul: ↑ 03.06.2026 17:32Європейці багатші за типового реднека.
-
ДядяСаша
Member
Очікування: карта з 12ГБ, 160Ват, 350$.
Реальність: 9070gre, 549$

Вся надія на 5060super, Бог дасть на осінь, може під ялинку випустять!
Реальність: 9070gre, 549$
Вся надія на 5060super, Бог дасть на осінь, може під ялинку випустять!
-
Filabatya
Member
ДядяСаша
ну тоді вже 5070 супер, гуляти так гуляти)
ну тоді вже 5070 супер, гуляти так гуляти)
- спойлер
- там хтось зразу на 5080ті губу вже розкатав по ціні простої

-
yariksom
Member
Буде вона точно на 100 ойро дешевше, інакше одиниці куплять.
-
neonglaу
Member
Купив минулою зимою 7800xt.
І це мабуть буде моя остання вк від амд. Спочатку був всім задоволений. Після останніх оновлень драйверів з'явились глюки. В іграх дуже гріється. Навіть якщо обмежую частоту кадрів на 60 fps.
Можу сказати що всі хто хотів купити сучасну карту саме від amd, це вже зробили.
І це мабуть буде моя остання вк від амд. Спочатку був всім задоволений. Після останніх оновлень драйверів з'явились глюки. В іграх дуже гріється. Навіть якщо обмежую частоту кадрів на 60 fps.
Можу сказати що всі хто хотів купити сучасну карту саме від amd, це вже зробили.
-
maksim2020
Member
Взагалі-то так і є. У типового європейця нема боргів за трак на 1.7 трильйони, карткових боргів на 1.3 трильйони, моргейжу на 30 років з щорічним підвищенням на 14 трильйонів. У типового європейця є майже безкоштовна медицина, тоді як типовий реднек скоріше подасть на главу 11 (chapter 11, bankrupcy) в разі медичного боргу, бо заплатити 100500 за простеньку операцію він не в змозі. А що є у типового реднека? Тільки відносно дешевий бензин, який теж здорожчав за останні 3 місяці майже вдвічі.Vpupkin: ↑ 03.06.2026 17:53Дуже сумнівно.alex_sul: ↑ 03.06.2026 17:32Європейці багатші за типового реднека.
-
Vpupkin
Member
maksim2020
Американці чомусь сиплять тіпсів по 20-40$, а європейці не дуже, може і відюха за 600$ не така вже і дорога для них?
Американці чомусь сиплять тіпсів по 20-40$, а європейці не дуже, може і відюха за 600$ не така вже і дорога для них?
-
maksim2020
Member
Vpupkin
Це не говорить ні про що. Усі тіпси йдуть з кредитки, додаючи до карткового боргу (того самого, що 1.3 трильйони).
Чєл, я тут живу, якщо що - я все це бачу на власні очі.
Це не говорить ні про що. Усі тіпси йдуть з кредитки, додаючи до карткового боргу (того самого, що 1.3 трильйони).
-
dead_rat
Member
Так кажеш, ніби ніхто з форуму не живе в ЄСmaksim2020: ↑ 03.06.2026 18:36 Vpupkin
Та сама халепа
-
Vpupkin
Member
maksim2020
А мені сиплять тіпси кешом з кишені. І європейські туристи це ультра жлоби у порівнянні з американцями.
А мені сиплять тіпси кешом з кишені. І європейські туристи це ультра жлоби у порівнянні з американцями.
-
Hotspur
Member
Причина проста: у Німеччині звичайна Radeon RX 9070 нині продається дешевше (від €542), ніж нова Radeon RX 9070 GRE (€559), пропонуючи при цьому кращі технічні характеристики. геніально