Новини
Останні статті і огляди
Вело овери?
-
unique-neon
Member
Криптонітові коліна
-
Барбарис
Member
dead_rat, вітаю.
Нарешті дозбирав свій байк на пініоні(то виявилось, що ротор треба суцільний, то кермо міняв). Новий вел, а я його все міняю. Правда загалом просто часу не вистачало зібрати(робота, будівництво будинку). Декілька днів поїздив, виявив шо треба було прокачати гальма та виставити зазори, підтягнути ремінь тощо. Далеко не їздив, але буденні поїздки типу на роботу стали швидше( по годиннику). Хоча так швидкість і не відчувається, можливо через Ritchey Comp Kyote шириною 800 мм. Точно треба підрізати, але загалом мені не вистачає корнербару. Запас в коробці на підйомах просто неймовірний- на звичних маршрутах вище шостої не ставив(там де на грх/деор треба було 1 - 2). Тепер ще додам сумок, можливо багажник (на роботу їздити).
Нарешті дозбирав свій байк на пініоні(то виявилось, що ротор треба суцільний, то кермо міняв). Новий вел, а я його все міняю. Правда загалом просто часу не вистачало зібрати(робота, будівництво будинку). Декілька днів поїздив, виявив шо треба було прокачати гальма та виставити зазори, підтягнути ремінь тощо. Далеко не їздив, але буденні поїздки типу на роботу стали швидше( по годиннику). Хоча так швидкість і не відчувається, можливо через Ritchey Comp Kyote шириною 800 мм. Точно треба підрізати, але загалом мені не вистачає корнербару. Запас в коробці на підйомах просто неймовірний- на звичних маршрутах вище шостої не ставив(там де на грх/деор треба було 1 - 2). Тепер ще додам сумок, можливо багажник (на роботу їздити).
-
Hotspur
Member
dead_rat: ↑ 27.05.2026 13:56500км по Альпах, трохи більше 12 тисяч метрів набору.
-
wow_w
Member
500 це круто!
А я тут проїхав маршрут для починаючих рандонерів на цілих 50км)
А я тут проїхав маршрут для починаючих рандонерів на цілих 50км)
-
dead_rat
Member
wow_w
Головне почати і не кинути
шо за вєльчак?
Саме важке, це коли глікоген в мʼязах скінчився, хавка по факту теж, серцебиття вище 120 не піднімається.
А тобі до дому ще тисячу метрів
Головне почати і не кинути
Саме важке, це коли глікоген в мʼязах скінчився, хавка по факту теж, серцебиття вище 120 не піднімається.
А тобі до дому ще тисячу метрів
- спойлер
-
вверх
-
Барбарис
Member
-
Барбарис
Member
Тут залишилось ще рідне заднє крило від sks і ремінь 
-
wow_w
Member
2024 CUBE CROSS RACE C:62 SLX циклокросс/гревел
Вибирав під свої потреби достатньо універсальний, можна і 40мм гравійні покри поставити так і сліки, щоб швидше по шосе.
А так завдання було і щоб на роботу, і щоб на вихідні десь виїхати за місто чи навіть на село зїздити (80км).
-
dead_rat
Member
Крута штука, оптимальний вєлік для всьогоwow_w: ↑ 28.05.2026 09:152024 CUBE CROSS RACE C:62 SLX циклокросс/гревел
Вибирав під свої потреби достатньо універсальний, можна і 40мм гравійні покри поставити так і сліки, щоб швидше по шосе.
А так завдання було і щоб на роботу, і щоб на вихідні десь виїхати за місто чи навіть на село зїздити (80км).
-
Hotspur
Member
виглядає дорогоБарбарис: ↑ 28.05.2026 07:07Тут залишилось ще рідне заднє крило від sks і ремінь
Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
цікавий вел. ручки шимано нормально себе ведуть ?wow_w: ↑ 28.05.2026 09:152024 CUBE CROSS RACE C:62 SLX циклокросс/гревел
-
wow_w
Member
Та нормально, я не ж не спортік, щоб десь навалювати і агресивно перемикати.цікавий вел. ручки шимано нормально себе ведуть ?wow_w: ↑ 28.05.2026 09:152024 CUBE CROSS RACE C:62 SLX циклокросс/гревел
Перемикаються плюс мінус як люба 105-ка, ну може трохи плавніше ніж я б сам перемикав вручну, а от акумулятора, як був новий вистачало десь на 600 км.
Батарейки правда в тих ручках нестандартні, вистачило на рік.
-
Барбарис
Member
Hotspur, так я спершу хотів міняти на індастрі9 чи хопе, то було б взагалі. Але я зажав платити за мито та доставку, бо там фактично подвоєння ціни виходило. А в магазинах типу BIKE24 не було таких як хотів. Взагалі сумно, що до нас не возять багато запчастин, лише від масових виробників.
-
Hotspur
Member
такБарбарис: ↑ 28.05.2026 18:51 Взагалі сумно, що до нас не возять багато запчастин, лише від масових виробників.
-
dead_rat
Member
Ого, я очікував що ді2 на довше батарейки стане. Сам якось ходив кругами, але вже всі вєлікі лишив на 11 швідкісних механіках.wow_w: ↑ 28.05.2026 17:54Та нормально, я не ж не спортік, щоб десь навалювати і агресивно перемикати.цікавий вел. ручки шимано нормально себе ведуть ?
Перемикаються плюс мінус як люба 105-ка, ну може трохи плавніше ніж я б сам перемикав вручну, а от акумулятора, як був новий вистачало десь на 600 км.
Батарейки правда в тих ручках нестандартні, вистачило на рік.
-
unique-neon
Member
Барбарис
Та ладно, почекав би пів року, заплатив би х2, дєлов то. Та і з останніх заяв - хопів валом на олх
Отправлено спустя 4 минуты 42 секунды:
Отправлено спустя 3 минуты 57 секунд:
Між словом спробував мтб-шну ді2. Все подобається окрім манетки. Я люблю шиманівські дабл шифти. А на електронній манетці частно не зрозуміло одну передачу змінив чи дві по руках, вже потім ногами відчуваю. Манетка "косить" під механічну, але дуже слабке відчуття передає в палець.
Та ладно, почекав би пів року, заплатив би х2, дєлов то. Та і з останніх заяв - хопів валом на олх
Отправлено спустя 4 минуты 42 секунды:
Інтернет пише "A Shimano Di2 battery generally requires charging every 1,000 to 2,000 kilometers". Мабуть все-таки залежить від часу активності та частоти перемикань, а не відстаніdead_rat: ↑ 28.05.2026 20:44Ого, я очікував що ді2
Отправлено спустя 3 минуты 57 секунд:
Між словом спробував мтб-шну ді2. Все подобається окрім манетки. Я люблю шиманівські дабл шифти. А на електронній манетці частно не зрозуміло одну передачу змінив чи дві по руках, вже потім ногами відчуваю. Манетка "косить" під механічну, але дуже слабке відчуття передає в палець.
-
Барбарис
Member
unique-neon, я про задню втулку під пініон у фіолетовому кольорі. Гальма, то поширена штука і є різні, бо всім треба. Такого не вистачає, але ти любиш перекрутити.
-
Hotspur
Member
піньйона у нас немає взагалі ніякогоunique-neon: ↑ 28.05.2026 22:43Та ладно, почекав би пів року, заплатив би х2, дєлов то. Та і з останніх заяв - хопів валом на олх
-
Барбарис
Member
Hotspur, не те щоб зовсім немає. Та й стають задні втулки від фіксів, електро чи звичайні під барабани з новим шківом. Мені просто треба було 135×10 під внутрішні дропаути, розмір рідкісний, ще й хотів фіолетову або срібну, щоб тоді вже титанові акценти робити. В такому розмірі та кольорові роблять рідко, розлітаються швидко. Декілька місяців намагався виловити, в результаті взяв копію від тайваньців під шимано.
Під екцентрик чи звичайну вісь набагато простіше знайти.
Під екцентрик чи звичайну вісь набагато простіше знайти.
-
Барбарис
Member
Вітаю всіх з Днем велосипедиста